Previously, on different topic...
Btw. kdo četl Dresden files... jsem sám, komu ten románek Dresdena s Murphy skřípal na všech úrovních? Zejména vzhledem k alternativám, co se nabízely? (Drama queen stupidní charakter samotné Murphy stranou...)
Loki píše:
sirin: jediné, co mě drželo v posledních dílech DF u čtení, byla naděje, že se Dresden dá dohromady s Murphyovou, budou bohovsky šukat a jejich vztah vnese do depresivního světa naději, štěstí a lásku.
to jakože fakt.
Aegnor píše:
já Dresden Files nikdy nedočetl extrémně daleko, jsem žil v představě že mu to stále nějak (ne)funguje s tou novinářkou (Susan?). Dresden a Murphy? Jak to sakra může fungovat?
Loki píše:
A ještě ti to spoileruje, fuj :D
Aegnor píše:
Loki: naah, to je v pohodě. Moje blbost, že jsem Dresdena stále nedočetl, nemám nárok na ochranu před spoilery.
...and now, here:
Aegnor: Susan... heh... well. Keep reading :D
Anyway, právě - nefunguje to vůbec. Popravdě všechny ty ostatní románky (nebo nabízející se románky a/nebo úlety) dávaly mnohem větší smysl, než tenhle.
Popravdě sem si v určité chvíli říkal, že to od Jima musí bejt nějaká projekce - protože Murphyina PTSD zakomplexovanost (která ani nebyla nikdy nikde odůvodněná... a oproti tomu co se tam děje a postavy zažívaj tam cokoliv civilního působí prostě ufňukaně) je fakt strašná a Dresdenova vytrvalost v tom s ní chtít něco mít (místo toho jí odepsat a poslat k čertu) je dost WTF. (Jakože... potkal sem v realitě lidi s podobnou stupidní a nezdravou obsesí někym kdo se přes to prostě nezvládali přenést, takže neřeknu, že je neuvěřitelná... ale působilo to na mě... well, natvrdo narovinu řečeno - uboze; resp. stejně uboze jako u těch lidí v realitě).
Loki: a... to bylo z touhy po nějakém sluníčkovém endingu, nebo protože Ti ta romance fakt přišla že má nějakou "chemii"?