Kultura

Gurney
18.9.2015 11:34
Hledám hráče/hledám vypravěče!
Protože naše komunitní sekce je momentálně v poněkud neutěšeném stavu a relativně často se tu objevují příspěvky typu hledám skupinu/hráče/vypravěče, tady je na to speciální diskuze. Nezapomeňte napsat koho hledáte (hráče, vypravěče, popřípadě v jakém množství), co a kde chcete hrát (místo/město, případně online, ať už přes Google Hangouts, Roll20, Fantasy Grounds nebo post-by-post) a nějaký kontakt na sebe (pokud nechcete dáva mail, pak se stačí registrovat zde na d20 a ostatní registrovaní uživatelé vám následně můžou posílat zprávy).

Zároveň sem budu přepostovávat "hledám ..." vzkazy, co se objeví v jiných diskuzích.
15.8.2025 00:12 - EmArciAn
Čau hledám skupinu se kterou bych si jako hráč mohl zahrát. Preferoval bych osobní setkávání (ale asi by to šlo i přes discord )v Praze a okolí. Jsem začátečník ale nevadilo by mi ani JaD ani 5e.
Díky za odpovědi:)
2.9.2025 10:36 - Uotan
Ahoj všichni :)

rád bych v Praze založil skupinu na týdenní offline sezení 1x 3-4 hod / 2x 1.5-2 hod. Specificky středy a pátky od 16:00. Možná úterý od 16:30.

Systém je Freeform, takže hráč řekne, co chce udělat, pj (já) řekne, co se stane, bez herních mechanik.
V kostce to sedí kreativním hráčům, co chtějí intenzivní roleplay, který se prolíná do soubojů, které jsou rychlé a unikátní.
Oproti klasickému DrD je to velmi o důvěře v PJ, protože nakonec on/ona dělá každé rozhodnutí.
Prostě ten "dračák" co jsme hráli jako prťata :D

Svět/magie je kompletně homebrew. Může probíhat v ČJ i AJ.

Určitě budu preferovat hráče, co budou vědět, že zvládnou docházet víceméně pravidelně. Pro víc detailů stačí napsat na uotanwa@gmail.com, budu se těšit na případný zájem :)
16.9.2025 21:27 - mrkew
Ahojte! Už čtvrtým rokem vedu kroužek pro mladistvé, kde se potkávají kluci a holky, aby společně zažili něco nového, pobavili se, rozvíjeli své dovednosti a našli nové přátele. Každý rok se nám podařilo vytvořit partu, která drží při sobě, a vždy se těšíme na nové tváře.

Letos to, ale vypadá, že by se kroužek nemusel otevřít. A přijít o takovou možnost by mě i všechny, kteří si kroužek oblíbili, hodně mrzelo.

Pokud tě to zaujalo, nebo víš o někom, koho by mohl náš kroužek oslovit, dej mi vědět nebo pošli tuhle informaci dál. Každý nový člen může být tím, kdo pomůže, aby se kroužek zachoval i letos.

Za každé promo budu rád :)

https://www.luzanky.cz/legato/krouzky/19904/draci-doupe--dracak--hry-na-hrdiny
20.9.2025 23:36 - Gediman
Zdravím!

Aktuálně vedu kampaň ve světě Vetřelce a uvolnilo se jedno místo, takže sháním minimálně jednoho hráče, aby zase byli alespoň tři (maximum je 4).

Hrajeme vždy v úterý od 19:00, každý týden. Ještě zbývají tři hry, dvě podle AvP Void-modu a jedna podle Alien RPG (na střídačku).

Pravidla není nutné znát, vše vysvětlím za pochodu a postavu připravím.

Zájemci ať mi píší do pošty.

Díky!
24.9.2025 17:06 - KirikaFisch
Ahojky všem,
chtěla bych vyzkoušet Daggerhearth systém, v podobě the West Marches kampaně.
Ideálně Pá nebo Ne od 20-23hod. Online s pomocí Discordu.
Měl by někdo zájem? Pokud ano, napište mi prosím PM.

Začátek plánovaný na týden od 20.10.25
Do PM napište také jaký den by se vám hodil.

Děkuji.
16.10.2025 11:22 - Loddfafni
Ahoj, kamarádka (potenciální prvohráč) shání skupinu, nejlépe v ČB, hrající DnD v angličtině. Ano, vím že píšu na české fórum, ale jaksi nevím, kde jinde se ptát. Bude tedy vděčná i za případné nasměrování. Pokud o něčem víte, pište PM.
9.11.2025 12:57 - MidMite
Ahoj, hledám hráče, nebo skupinu na prezenční hraní v okolí Pardubice/Chrudim. DnD 5e, JaD. Mám zkušenosti i jako DM, ale bylo by dobré se občas vystřídat :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.079042911529541 secREMOTE_IP: 18.97.14.89