Zrovna nad tímhle jsem trochu kroutil hlavou včera :)
Říkal jsem si, jak moc jej museli trápit s Člověče nezlob se a jak moc se u toho nejspíš zlobil :D
Je to nepřiznaný překlad článku z nějaké americké stránky, takže Oldřich Pospíšil podepsaný pod tímto článkem je navíc ještě plagiátor.
Kromě toho mám takový dojem, že zrovna při pití vína se dodržuje taková hromada "zbytečných" pravidel, že by se klidně dala nějaká flaška omlátit autorovi původního článku o hlavu.
Ale stejně to byl jen klikbaitový (nebo ragebaitový) článek.
Jerson píše: Kromě toho mám takový dojem, že zrovna při pití vína se dodržuje taková hromada "zbytečných" pravidel
+1!
A nezapomeň na oblíbenou soutěž vinařů kdo je větší macho a kdo vínu rozumí líp.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<