Alnag
20.7.2008 16:43
Hraní D&D 4e: Amazing Adventures
D&D 4e Kampaň: 02/2009-05/2012

Amazing Adventures Wiki
16.11.2011 19:02 - Almi
ALL: tak, DDI už by mělo být opět funkční.
17.11.2011 23:38 - Nerhinn
Není teďka náhodou hydra mrtvá, když Sven zemřel?
19.11.2011 19:56 - Alnag
Náhodný plk pro dnešní den: Důkladně jsem prostudoval Heroes of Feywild. Esencializovaný bard je relativně zajímavý, ale na Svena mi to vůbec nesedí a bohužel skoro žádná ta power v něm se nedá použít pro klasického barda (některé technicky ano, ale prakticky také ne). Některé věci jsou pravidlově pochybné (např. očarování zbraně, která zároveň funguje jako implement - funguje pak na implement powers?).

No takže dál... Charakterová témata. Konečně vidím něco, co by mne z témat zaujalo. Sidhe lord by byl koncepčně super, ale dělo by mi to ještě větší maglajz v bojích, než mám teď. Unseelie agent má jen dvě vady. Sven si hraje na hodného (asi). A přičarovaná zbraň nefunguje jako bardský implement. Kdyby jo... hm... asi bych si tu dobrotu ještě rozmyslel. :D Nejhustší je schopnost Unseelie Eyes, kterou si můžete rozsvítit oči... no co na tom, že to už dělám 19 levelů i bez ní jako fluff.

Shiradi champion (a poslední session) nahlodal mé rozhodování ohledně Epic destiny. Ach jo... a tak jednoduché se to zdálo... i když vlastně ne. V poslední době jsem měl pocit, že si asi žádnou Epic destiny ani nezvolím...

Konec přenosu.
21.11.2011 07:56 - noir
Já si HoF pročítal po večerech během dovolené a musím říct, že mě hodně zaujaly - jsou minimálně velmi atmosférické. A taky jsem přemýšlel, že bych Konstantinovo feyí dědictví trošku víc rozjel...

A dokonce se mi o Feywildu i zdálo! Ve snu jsme hráli u mě v Brně, na Uzbecké. Když jsme všichni po hře pdcházeli domů, tak jsme museli jít kolem popelnic - ale tam jsme prošli do Vílí divočiny. Bylo to děsivé místo, hlavně tráva tam byla taková hnusná - nedokážu to popsat, ale byla tak nějak masitá. Hnus. Obecně ten snový dojem z Feywildu byl víc než děsivý... Pak sen pokračoval tím, že jsme se odtamtud pokoušeli dostat, ale nešlo to. Naštěstí se nakonec ukázalo, že vůbec ve Feywildu nejsme, že nás jen Almi zdrogoval, abychom měli silnější dojem ze hry...
21.11.2011 12:50 - Nerhinn
Prosím tě, ještě mu dávej návod.
21.11.2011 13:29 - Ebon Hand
Taky jsem si říkal, jestli to nění nějaké podvědomé varování..
22.11.2011 19:43 - Jarik
kdyz uz mame hrat ve ctvrtek,... tak davam do plena klasicky dotaz.
Chcete mne? na prespani :)

dekuji za odpoved. v pripade ticha to budu brat tak, ze se nemusim (nemam) dostavit =)
22.11.2011 20:51 - Alnag
Jarik: Pro mne to tentokrát bohužel není schůdné... :/
23.11.2011 09:04 - Sethi
Jedno takové "příště uvidíte / kdysi dávno" - Sephiel, kteréžto obraz jsme potkali v trůnním sále, a pán Věže (kterému pracovně přezdívám Desmond).

23.11.2011 12:58 - Almi
Jarik píše:
dekuji za odpoved. v pripade ticha to budu brat tak, ze se nemusim (nemam) dostavit =)


Psal jsem, že tentokrát u mne spát nejde (bude u nás návštěva), ale mám to chápat tak, že když nevyjde spaní jinde, nebudeš zítra hrát? Bylo by fajn to pro mne vědět, abych s tím nějak počítal...
23.11.2011 13:26 - noir
Já mám problém - ráno jsem se probudil s děsivou rýmou, přes slzy teď skoro nevidím. Zatím to vypadá, že bych zítřek spíš nedal - fakt bych Vás nerad nakazil... Už jen to, že budu muset vyjít ven, mě ničí. Alnagu, i u Tebe v oráci zkusím být co nejkratší dobu, ideálně s rouškou :(

Jinak Jarik u nás samozřejmě může spát, když mi brnkne na mobil, tak mu přijdu otevřít klidně ve tři ráno. Když mu nebudou vadit nějaké ty bakterie v bytě.
23.11.2011 15:01 - Sethi
Jestli mu vadí bakterie, tak je to v pořádku, rýma je zpravidla virové onemocnění =)
23.11.2011 19:39 - Alnag
Noir: No potěš koště.
23.11.2011 19:53 - Sethi


Done.
23.11.2011 20:10 - Jarik
Pokud mohu spat u Noira, tak do toho jdu.
30.stran J.A.Komenskeho si klidne prectu v patek nebo cestou vlakem.

Takze resume:
a] Na hre budu.
b] Noire - prespim u tebe.
b2] zavolam ti zitra. ted je jiz dost pozde vecer.
24.11.2011 12:29 - Almi
Koukám, že se plány, resp. účastníci mění každou chvíli..nu což..nějak si s tím poradím..ale těším se na Vás :-)
25.11.2011 09:27 - Sethi


25.11.2011 09:35 - Almi
Děkuji všem za včerejší účast i předvedenou hru, drželi jste se statečně :-)

Já byl trochu unavený, ale snad jsem nikoho nezaříznul moc... po cestě domů se objevilo několik slibných nápadů, snad je dotyční dokáží přesunout z paměti krátkodobé do dlouhodobé a (třeba) i realizovat.

Popřemýšlejte, co byste teď rádi podnikli. Nabízí se zejména toto:

a) jít do Valerakovo věže;
b) vymyslet, proč má Konstantin jen hlavu a jak získat zbytek;
c) vydat se na sever, ať už v Jasebových stopách či jinak do Ledové citadely, sídla Ledopaní;
d) získat mocného spojence, nejlépe z řad Letních víl, který vám pomůže;
e) vrátit se zpět do Sarbatoin.

Každá varianta je možná, byť některé mohou vést k TPK v případě, že plán nebude fakt výborný :-)

Včera se Vám podařil majstrštyk, nápady byly super, ale občas vás zbrzdí neúspěch, který by nemusel být (na druhou stranu - aspoň je vidět, že jste chybující postavy, což se mi líbí - jen..prostě..epické NPC samolibost snášejí špatně, neb jsou sami často..ehmm..poněkud samolibé :-))

Ještě mne napadlo - ve Vám přátelsky nakloněné věži máte možnost long restu..a navíc se tam dá nalézt (a použít) třeba starobylou alchymistickou laboratoř = umožní vyrobit alchemy itemy až o 2 levely vyšší, než by dotyčný/á podle pravidel mohl.
25.11.2011 09:37 - noir
Já vás varoval - mrtvý Konstantin znamená Koniáše...
25.11.2011 13:02 - Nerhinn
Tož já neodolala, na dárky jsem se vykašlala a vyrazila jsem domů hned ráno, takže teď už se válím s Žížalkou v doupěti :)

Btw, je to hrozný, člověk se na pár hodin vzdálí a Brno je hned celé posypané sněhem.

No a k tomu včerejšku...

V tuhle chvíli nemáme proč vracet se do Velarekovy věže, ledaže by tam Ghar něco potřeboval.
Ale nemá ani smysl jít za Ledopaní. Co bychom jí asi tak řekli? Snažili se vyměnit Setbu za Gailin? Pohrozili, že Setbu zničíme? Ponížili jsme ji a ve chvíli, kdy zjistí, o co nám jde, ji zabije, jen proto, že je naštvaná. A pak si Setbu vezme, potom, co zabije i nás. Pokud teda budeme mít štěstí a nebude nás po pár dalších staletí mučit.
Měli jsme štěstí, protože jsme uskutečnili bláznivě troufalý plán a nikdo z nich něco takového nečekal. Teď ale o nás vědí a já bych už štěstí dál nepokoušela. Máme v rukou něco velice silného a cenného... ale sami to použít nemůžeme a ani s tím nic nevyjednáme.
Pak je tu další věc - ano, teď jsem jakoby v centru dění, ale nemůžu říct, že bych si to nějak zvlášť užívala. Všechno, co pojí Gaerwyn s tímhle místem, je... negativní. Co jsme tu potřebovali zjistit, jsme zjistili, a já bych odsud co nejrychleji vypadla.
Co si myslím, že by bylo zajímavé pro víc lidí, je Vílí divočina, resp. Letní dvůr. Můj návrh je takový, najít někoho... ehm, mocného (a kdo se nás nebude snažit zabít) a nabídnout mu Setbu výměnou za pomoc se... získáním Gailin. Myslím, že Letní dvůr je místo, které by mohlo mít motivaci zastavit šíření zimy.
Zároveň by se tím dalo způsobit to, o čem Alnag mluvil posledně - a to je popostrčení příběhu postavy jiným hráčem. Sven se v poslední době pořád představuje jako vyslanec Letního dvora, zároveň má od něj ale cejch na čele a slíbený trest smrti. Ráda bych viděla, jak bude reagovat, když se naším spojencem stane někdo z Letního dvora. Muž, řekla bych, protože ženských se kolem Svena točí plno. A někdo, kdo je dostatečně na výši, ale to už možná ze mě mluví jen moje zlomyslnost.

(No a nebo by nám mohli dát jejich top unašeče - Stříbrňáka, který má s unášením elfských panen své zkušenosti, a ten by potřeboval vzkřísit svého dávného parťáka a cojávím dalšího :D)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.082218170166016 secREMOTE_IP: 3.21.104.72