Alnag
20.7.2008 16:43
Hraní D&D 4e: Amazing Adventures
D&D 4e Kampaň: 02/2009-05/2012

Amazing Adventures Wiki
6.4.2011 13:16 - Sethi
Když jsme tak u těch jemných náznaků, mám tu takovou drobnost.

Když se Aisska prvně střetla s tím fešáckým medovým démonem, byl v obličeji už tak nějak postarší, vějířky kolem očí, a tak. Když jsme se s ním pak setkali na vinici, měl hladkou tvář bez vlásek. Mládne? Získává sílu?

No to jen taková zmínka při středě.
6.4.2011 13:39 - Almi
Nerhinn píše:
Jsem na tom podobně. Dokonce asi i hůř, než předtím, jelikož teď už ani nemám, za kým se honit. U generála prostě stopa Holtara končí. A Gaerwyn může zdroje začít hledat znova.


Vím, mělo to být zabudované v těch flashbackách, ale nějak mi to nevyšlo. Musím to tudíž poředšit jinak a lépe. A to dřív, než bude příští hra. Proto mi i ten odklad hry vyhovuje.

Nerhinn píše:
Já... chápu, že máš nějaké plány a nechceš nás připravit o překvapení. A jestli se chystáš zničit Sarbatoin a na scénu uvést Zimní dvůr, věz, že mé srdce to naplní radostí.


Slyšet tě tak Aiss... ;-)

Nerhinn píše:
á si dokonce myslím, že kdybys nám třeba ty lístky rozdal úplně na začátku k nastudování a promyšlení, že i to kvantum informací by se dalo zvládnout.


Jo, taky mne to napadlo. Jenže to bych to nesměl předělávat den předtím, což se pak naásledně ještě projevilo na větné skladbě...

Perníček píše:
Když se Aisska prvně střetla s tím fešáckým medovým démonem, byl v obličeji už tak nějak postarší, vějířky kolem očí, a tak. Když jsme se s ním pak setkali na vinici, měl hladkou tvář bez vlásek. Mládne? Získává sílu?


Ano, dalo by se to tak říct. Ovšem v Ars Deamonica mohutném to svazku vědění uloženém v tajném oddělení klášterní knihovny se píše, že díky jeho schopnostem manipulace dokáže měnit podobu a vypadat vždy tak, jak potřebuje resp. jak protějšek očekává.
Buď jak buď, patří do té kategorie mocných démonů, kteří získávají sílu tím, že ničí...

...na stejném místě je však také (ženskou rukou připsaná) jistá znepokojivá poznámka "vždy pracují společně" a dvakrát podtrženo. Ale kdo? Démon a..ještě někdo? Nebo je těch démonů vždy víc?

To se ještě uvidí. Neříkám, že hned, ale snad to někoho potěší...
14.4.2011 19:39 - Alnag
Takže, rád bych vyřešil i nějaké další data hraní. Jak jste na tom:

Ve čtvrtky 28/4 a 12/5?

A druhá otázka... je to už déle, co jsme se bavili o možnosti, udělat si v létě AA-týden na Vločce. Pokud tento plán stále platí, bylo by možná fajn (pro nás, co pracujeme a musíme plánovat dovolenou), nějak rozetnout, kdy to bude. Prosím tedy všechny, aby nahlédli do svých diářů a napsali, kdy v červenci a srpnu opravdu nemohou (všechna data), a naopak kdy jistojistě mohou. Výsledný diagram dodám... a pokud najdeme průsečík, máme vyhráno.

V souvislosti s tímto druhým bodem můžete volitelně připsat, jakou hru mám připravit. Ačkoliv doufám, že Almi nás překvapí nějakým AA dobrodružstvím, považuji za férové také něco nabídnout do placu. Možnosti jsou (D&D - klasické, Esoterrorists, Mutant City Blues, Trail of Cthulhu, Monte Cook's World of Darkness - DnDčkové WoDčko s pravidly 4e).
14.4.2011 20:21 - Nerhinn
AA termíny jsou OK.
______

Nemůžu 6.-13.8. Preferovala bych červenec.
A z her nejvíc toužím po mutantech a esoteroristech.
14.4.2011 20:58 - Jarik
AA terminy jsou dobre. to cos uvedl, se mi libi.

co se leta tyce. Uz vloni jsem si ozkousel, jak jsou lidi co pomahaji GC jsou nespolehlivi.
Takze tusim, ze budu muset do GC makat jak sroub.
21.-24.7. je GC. Tyden predem a tyden potom jsem nefunkcni. Sorry.

navrh bych tedy mozna: bud zacatek mesice nebo konev jsou terminy, kdyz mohu cely tyden fungovat a byt s Vami :D
15.4.2011 06:08 - noir
Termíny hry jsou pro mě OK, ale k létu se ještě nejsem sto úplně vyjádřit. Určitě bych někam rád vyrazil. Ale slíbil jsem rodině, že někam vyrazíme a zatím nevím, kdy to bude. Ale v dohledné době bych měl aspoň trošku tušit, co a jak, takže vám dám co nejdřív vědět.
15.4.2011 13:10 - Sethi
Co se budoucnosti blízké týče, termíny vypadají v pohodě.

Co do budoucnosti vzdálené. No.

Ohledně léta mám jedinou jistotu, a to že bude neobyčejně nepříjemné a neobyčejně stresující. Veškeré plánování se bude odehrávat ze dne na den, v lepším případě z týdne na týden, v závislosti na průběžném stavu diplomky. Obecně bych řekla, že bych mohla být spíš něčeho schopná v červenci, ale je taky docela možné, že ne. Takže v podstatě nemá moc smysl zahrnovat mě do výpočtů.
15.4.2011 15:27 - Alnag
Sethi: Škoda, no. :(
15.4.2011 21:21 - Almi
Datum hry: 2. týdny po sobě AA hrát nebudu, omlouvám se. Budu mít mezitím velikonoce a žádný čas na přípravu. Takže ten týden raději podniknu něco, co nebudu muset připravovat.

Co se léta týče, tak na GC budu. Jinak mám docela volno zatím. Když pominu Vločku (víkend na konci července, kdy Jarik stejně psal, že nemůže, se ideálně rýsuje buď první srpnový víkend nebo naopak začátek července. Buď jak buď, musím to zkoordinovat s lidma z Vločky, aby byl volný byt = hodím to do tamější konfery a podám zpět report cca. do týdne. Ale raději bych tam šel už s nějakým konkrétním termínem, takže je dobře, že to Alnag otevřel.
15.4.2011 21:41 - Jarik
pane vedouci.
Snad jsem neco nepostrehl spatne..., ale dva tydny po sobe nikdo hrat nenavrhoval.
28.4. a 12.5. jsou od sebe prave 14 dni (tedy nas standartni rozptyl).
A Velikonoce jsou predtim. Kdyby to melo byt kolem Velikonoc, tak by mne to take neuchvatilo :)

Cos e leta tyce, tak by byll VAZNE FAJN vedet, jaek terminy je Vlocka volna. A teprve podle toho planovat expannzi. :)
15.4.2011 22:12 - Alnag
Hele Almi... a baví tě ještě vedení AAček?
15.4.2011 22:14 - Almi
Jarik: vážně bys neměl tolik pít.. :D

hra příští úterý..pak velikonoce a pak čtvrtek.

A o termíny Vločky se nestarej, vím, co činím. tam platí, že kdo si zablokuje termín dřív, ten ho má :)

EDIT: Alnagu, budu stručný. Dodělávám bakalářku. Je mi líto, ale tohle má přednost!
15.4.2011 22:22 - Alnag
Almi píše:
EDIT: Alnagu, budu stručný. Dodělávám bakalářku. Je mi líto, ale tohle má přednost!


O přednost mi nejde. Máš můj obdiv, já už bych naší bandu dávno poslal do háje. Jen bych chtěl, aby tě to bavilo a nejsem si jistý, že to tak je. A upřímně... ani po tvé reakci nejsem o nic moudřejší.

Každopádně tedy jiné termíny: 5/5 a 19/5 (čtvrtky)?
15.4.2011 22:27 - Jarik
ja si nepoznamenal 19/4. Moje chyba.
15.4.2011 22:52 - Almi
Jarik: v pohodě..taky se mi to stává. Docela často teď poslední dobou.

Alnag: Ano, hra mně baví. Jinak bych třeba se Sethi neprobíral v pondělí při víně snad 3 hodiny hru :)) Víš, AA mne baví. Jinak bych to nehrál. Ale limitují mne dvě věci (i) nesnáším, když mám pocit, že něco musím (ii) jsem teď v dost velkém psychickém a časovém presu. Pak nemám tolik času na přípravu a promyslení si některých kroků, jak bych chtěl. Uvědomuju si to. Projeví se to na hře. A zatím se mi to vždy pak vymstilo.

takže, než hrát mizernou hru v týdenním intervalu, radši si dám interval delší. Nic víc v tom není.

Termíny 5/5 a 19/5 by měli být OK...
15.4.2011 23:04 - Alnag
Almi píše:
Ano, hra mně baví.


Super. To se mi opravdu ulevilo.

Almi píše:
Ale limitují mne dvě věci (i) nesnáším, když mám pocit, že něco musím


Tomu rozumím. Určitě bych nechtěl, abys vedl AA jen z povinnosti.

Almi píše:
jsem teď v dost velkém psychickém a časovém presu. Pak nemám tolik času na přípravu a promyslení si některých kroků, jak bych chtěl. Uvědomuju si to. Projeví se to na hře. A zatím se mi to vždy pak vymstilo.


A můžeme ti v tom nějak pomoct? Vyřeší se to pro tebe v mezičase (do dalšího plánovaného hraní)? Jestli potřebuješ psát bakalářku a nestíháš přípravu hraní (nebo se na třeba nemůžeš soustředit), můžeme se sejít třeba jen na pokec nebo na hraní něčeho jiného (deskovky/ nebo zplichtím nějaký one shot).
16.4.2011 06:28 - noir
Pro mě jsou oba termíny super!
17.4.2011 12:55 - Nerhinn
No, takže nemůžeme takhle, s tím, že noir, Sethi a Alnag ještě možná přihodí své trošky do mlýna:

Nerhinn: 1.-4.7. + 6.-13.8.
Jarik: 14.-31.7.
Almi: 21.-31.7.

Když se tak na to koukám, tak střed mnou i Sethi původně preferovaného července působí poněkud hekticky, tak co takhle zkusit spíš počítat s druhou půlkou srpna?
17.4.2011 16:35 - Alnag
Já nemůžu ten víkend co je Gamecon resp. 22. a 23. 7. (ale to nemůže ani Jarik ani Almi, tak je to asi jedno).

EDIT: Druhá věc je, na jak dlouho bychom jeli. Zaregistroval jsem, že Almi mluví o "víkendu", já bych se nebránil ani týdnu...
18.4.2011 15:44 - Sethi
Počítám se zítřkem? Slyší už noir?

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11025905609131 secREMOTE_IP: 3.141.42.84