Alnag
20.7.2008 16:43
Hraní D&D 4e: Amazing Adventures
D&D 4e Kampaň: 02/2009-05/2012

Amazing Adventures Wiki
5.11.2010 21:38 - Nerhinn
Jarik: A kterou z erotických scén máš na mysli?
5.11.2010 21:45 - Jarik
tu, co jsi u ni nahodou nebyla... takze ti nemusim nic rikat :) nejsme manzele :D
6.11.2010 00:27 - Nerhinn
Beta žije! (A pakliže vám to bude připadat příliš vulgární/prvoplánovité/whatever, vězte, že do výsledku se dostaly jen ty neškodnější věci.)

EDIT: Máte-li připomínky, ideálně opravenou verzi, v případě méně připomínek dodatky samotné mi pošlete zpět. Jistě víte, kam :)
6.11.2010 08:56 - noir
Krásný! Díky moc, skvěl jsem se pobavil. Hned mám hezčí sobotní ráno...

Jinak Konstantin ve vin(n)otéce tak meditoval nad Královnou, až si vzal jeden náboženský feat. Díky němu (v kombinaci s dalšími novými věcmi) teď má bonus +4 na útoky, +4 na všechny obrany a +8 ke zranění. Bohužel jen když je mrtvý...
6.11.2010 11:05 - Alnag
Taky jsme se chtěli domluvit, co budeme dělat dál... Jdeme do Varteny jen pro tělo a rady? Máme nějaké další stopy týkající se Spercheia? Co chceme příště dělat? A tak.
6.11.2010 11:48 - Sethi
Co se Spercheia týče, nějak tak doufám, že se nám ve Varteně doplní ten kousek skládačky, co bylo po našem výletě do Pekla, a kam se tedy jako poděla ta jeho duše. Jinak Aiss teď už vesměs ví, jak a proč (z Talosova pohledu) S. zemřel, - ehm - jen co dostanu od Almiho svůj shrnující report - ehm - podělím se. Jen tak nahrubo by Aisska řekla, že čistě co se provedení týče, Spercheia zabil Talos - ale že si sama není jistá, jestli to byla spíš Aldrikem nařízená úkladná vražda, nebo Spercheiem zosnovaná důmyslná sebevražda.
6.11.2010 13:00 - Alnag
Takže sice víme, kdo Spercheia zabil (nabízela by se tedy otázka, jak se mu to povedlo, ale teď nechme), ale nedává nám to moc stopu co s tímhle rozlitým mlékem dál... přinejmenším, pokud není jasné, kdo za tím stojí.
6.11.2010 13:11 - Sethi
Alnag píše:
nabízela by se tedy otázka, jak se mu to povedlo, ale teď nechme

Talos si "najal" Growaldovu partu, aby zjistil, že má G. přístup k nějaké pekelné (?) magii, která jim umožnila dostat se do domu a konfrontovat S. Spercheios na ně čekal takřka s otevřenou náručí - ačkoli měl tisíc šancí utéct, nebo se bránit nebo co, prostě se nechal zabít. Growald si jako svou odměnu jmenoval Kylaru.
Ty dvě hnusky, které vystavěly zeď na náměstí, povolal Talos.
A všechno to dělal, protože Aldrik chtěl zabránit plnému přepisu Hladové Tlamy na Spercheia. V podstatě se dá říct, že jak Hladová Tlama, tak Krkavčí Skála byly pro Aldrika neuvěřitelně důležité, ale Talos nedokázal říct, proč.

Mám k tomu nějaké další doplňující nápady a otázky, ale prvně si počkám na to, co mi napíše Almi.
8.11.2010 10:04 - Nerhinn
Ták. Mně už zase jede internet, a tak tu máme už i se Sethiinými dodatky shrnutí poslední hry, Zrada na Krkavčí skále (povšimněte si toho rozkošného dvojsmyslu odkazujícího jak na Aldrikovu zradu Dovera, tak na Berevičinu zradu Gaerwyn :).

____________________________

K tomu, co chci stihnout ještě do příště:
-dostat z Aldrika něco jako ofiko přiznání? A proč vlastně tolik toužil po kusu kamene uprostřed ničeho... kvůli Berevičině kráse? Jenom?
-najít kladku
____________________________

No... a co teda to příští hraní?
-Tenhle týden můžem já, Sethi i Alnag v pátek. Noir nemůže.
-Příští týden může Almi a Sethi v úterý, noir v pátek a Jarik nemůže v pátek.

Takže buď bych to viděla na to, že tentokrát si zahrajeme bez noira, příští pátek bez Jarika (což nezní úplně fér) nebo pauza bude tři týdny namísto dvou (au :()
8.11.2010 11:58 - Sethi
Tak technicky vzato dokážu Aldrikovi položit dvě nebo tři otázky, které mi musí zodpovědět, takže by stálo za to zjistit, proč jsou Skála a Tlama tak důležité. Možná ještě tak jestli má co dočinění s tím, že se nám ztratila už nalezená Spercheiova duše. (Přísahala bych, že jsem ji nechala ležet na botníku.)

Čistě za sebe se ještě na Krkavčí skále chci podívat do té rozbořené svatyně a chvilku si tam rozjímat, ale pokud to s sebou neponese nějaké zásadní příběhové zvraty, tak to netřeba odehrávat. Ideální by bylo najít tu kladku a nějak se tam vyhrabat i s Konstantinem. Lekce musí pokračovat. Jinak jsou moje zájmy tam v podstatě uzavřené.
9.11.2010 10:57 - Alnag
Nerhinn píše:
No... a co teda to příští hraní?


Almi by si to měl rozhodnout jako DM. Ale pokud se nepletu, k tomuto pátku se vůbec nevyjádřil, jestli může...
9.11.2010 15:29 - Nerhinn
Almi psal, že oba pátky už má zabrané, takže v úvahu z nabízených připadá jen úterý, pakliže mu do toho něco (což není úplně nepravděpodobné) nevleze. Jak jsme na tom s úterkem my ostatní?
9.11.2010 15:36 - Sethi
Úterý 16. je u mě proveditelné, ale matně si vzpomínám, že nefunguje u Noira.
9.11.2010 16:41 - Jarik
EDIT:

Uz nemohu ani 16.11. :( Program jinde.
9.11.2010 17:09 - Sethi
V tom případě kdyby se mělo jednat o tom týdnu dalším (22-26), tak předem hlásím, že pondělí zcela určitě ne a čtvrtek dost nerada, směny nerostou na stromech (a naschvál jsem si je tenhle měsíc vypisovala tak, aby šly v týdnech proti AA, hm). Zároveň si troufnu říct, že ne ani pátek, je to vločkový víkend.

Pokud by měl být skutečně ve hře čtvrtek 26, potřebuju to vědět tak do tohodle čtvrtka.
9.11.2010 17:17 - Nerhinn
Čtvrtek by to byl 25.11., pokud se nepletu.
Nicméně pokud jsem to sledovala správně, tak Encounters byly souběžně s AA. Jestli bychom poskočili na lichý týden, mohli bychom eventuelně hrát ve středu... nebo v úterý, když už jsme u toho.
9.11.2010 17:38 - Sethi
Čtvrtek 25, tak. Prostě čtvrtek. Čtvrtek špatný. Přijde mi, že Encounters si tak nějak vyskakují, jak se jim zlíbí, nicméně právem silnějšího bych klidně zabrala středu 24 pro AA, případně ještě nebyla řeč o úterý. Jen to pondělí fakt nemůžu, supluju angličtinu. To i ten čtvrtek bych se slzami v očích oželela.
9.11.2010 17:43 - Almi
Jak jsem už psal Veronice smskou, bohužel teď mám oba pátky blokované. Středy mám vyhrazeny Encounters a pokud náhodou nejsou, stejně bych nebyl schopný nějak normálně dorazit na hru. Takže, momentálně buď hra za 3 týdny nebo zítra ráno budu vědět, jak jsem na tom s úterky či čtvrtky v nejbližší době a napíšu to sem.
9.11.2010 17:53 - Nerhinn
Mě hlavně štve, že na hře si řekneme, že se co nejdřív domluvíme na fóru. A Almi den po hře měl ještě příští pátek volný a pokud jsem to pochopila správně, tak i Jarikovi se úterý zabralo relativně nedávno :( Prosím, zkusme to příště fakt dodržet.
9.11.2010 18:14 - Alnag
Nevím, jestli je dohadování v diskuzi řešení i při sebevětší ochotě to udělat. Navrhuji spíš, že si příště všichni před hrou zjistí svoje kapacity pro následující období přinesou si diář nebo jinou pomůcku, která jim pomůže se dohodnout na místě. (Když to neuděláte a nebude se Vám to hodit... so be it. Buď je pro Vás hraní AA priorita alespoň natolik, abyste si sebou vzali/znali svůj harmonogram nebo ne... a ano, vím, že jsou výjimky a nejasnosti. Beru to v obecné rovině.)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10002589225769 secREMOTE_IP: 18.191.240.80