Alnag
20.7.2008 16:43
Hraní D&D 4e: Amazing Adventures
D&D 4e Kampaň: 02/2009-05/2012

Amazing Adventures Wiki
25.7.2010 20:05 - Sethi
Však já se s tím vnitřně smířila už v autě. Momentálně toužím po tom, abychom hitnuli patnáct, než se vrátíme k dějové linii.
25.7.2010 20:14 - Alnag
Almi píše:
No, Sethi hodně lobovala za to, aby se dohrávalo už rozjeté. Nicméně - jsem si jistý, že v takovém případě by se bonusovka nehrála, ale pokračovalo se dál. A navíc - je mi líto, ale tvůj bratr by si v takovém případě nezahrál.


No to primárně záleží, co máš s tím rozjetým v úmyslu. Pokud by to byla jen scéna v katedrále, tak si myslím, že bychom zvládli jak tu tak i bonus (a Veroničin bratr by si alespoň mohl rozmyslet, jestli to chce hrát nebo ne). Pokud se to tím ovšem neuzavře, pak máš asi oprávněné obavy, že když by se to rozjelo, nešlo by to zastavit.

Přesto, pokud chceš hrát flashback, dovolil bych si zdvořile navrhnout, aby sis vzal alespoň to, co máš momentálně připravené k hlavní ose. Pokud flashback dohrajeme příliš brzo (nejsem s to odhadnout, kolik času nám vlastně připadne na hraní), mohli bychom se pak třeba (?) vrátit k hlavnímu příběhu a pokračovat v něm (tím by se katedrála efektivně ocitla na konci, hladový vlk očekávání by se nažral a dále zřejmě nerozpracovaná koza hlavní osy by zůstala téměř intaktní...)
25.7.2010 21:28 - Almi
Alnag: Ano, přesně tohle mám na mysli. Odehrát flashback a pokud bude čas, navázat scénou v katedrále. Zní to těžkopádně, ale není. Navíc, zvládnete-li flashback, budete vstupovat do scény v katedrále na 15. levelu. Aspoň, jak mi ukazují výpočty ;-) A co je důležitější - někdo z vás (nebo někteří) budou moudřejší a (snad) si v samotné katedrále pak lépe povedou. Víc neprozradím.
25.7.2010 21:32 - Merlin
Almi: možná se v Brně objevím...dovezu ti dárek, chceš?
25.7.2010 21:55 - Nerhinn
Almi píše:
tvůj bratr by si v takovém případě nezahrál.
Však by ho neubylo.

Nevím... počítala jsem s tím, že se brácha nejdřív koukne, jak hraní vypadá, a kdyžtak si to zkusí. Nejsem si jistá, že do toho rovnou bude chtít jít. Zeptám se. Ach jo, to je komplikací :)
25.7.2010 22:01 - Alnag
Nerhinn: Pokud řekne jo, tak si rovnou udělej chvíli a vysvětli mu alespoň základy (hod na útok a damage, jak číst powers, co jsou skilly, akce v kole) a zjisti, co by chtěl hrát + mu udělej postavu. Abychom tím pak netratili čas.
25.7.2010 22:52 - Sethi
Drahá smečko. Blíží se patnáctá úroveň a s ní zásadní čistka v daily powers. Vzhledem k tomu, že vybírám mezi vesměs používanými věcmi, zajímal by mě váš náhled. Zřejmě se pak stejně zařídím po svém, ale přinejmenším mi to dá námět k přemýšlení.

Co půjde pryč?

Okamžik slávy: Nějaké trapné odstrčení, nicméně resist 5 všem, kdo stáli v zóně při seslání, a udržování za drobnou. Resist 5 není moc, ale je proti veškerému dmg a zdá se to být příjemně nápomocné proti ongoing damage.

Svěcená půda: Minimálně šoupatelná, musí se udržovat a je poměrně snadné ji zrušit. Nějaký ten damage hnuskám, které se do ní připletou a drobné léčení zkrvaveným přítomným. Je poměrně výhodné v ní umírat. Na druhou stranu je to tak trochu moje srdcovka, je taková hezky vizuální.

Odeslání: Ano, je to zlé a krutopřísné a několikrát nám to zachránilo půlky, ale nějak mě moc nebaví, že máme ve smečce dvě takové. Jen nevím, jestli jsem dost citlivka, abych ji kvůli tomu odstřelila.
26.7.2010 13:24 - Nerhinn
Michal říká, že se hlavně chce koukat; rovnou do hraní nepůjde. Tak jsem si to pamatovala správně.

Sethi: Resist 5 je žůžo a dvojí odeslání je hrozně ultimátní. Obětovala bych Půdu.
26.7.2010 13:32 - noir
Já taky!

Můžu jen pár shrnujících otázek k plánu cesty a tak?
Máme 4 lístky do Brna na pátek. Je to tak? Vyrazíme kdy a čím? Navrhoval bych tehle vlak v 10:39 http://jizdnirady.idnes.cz/detail/?p=MTY3NzE0NjI5JTMxNzI4JQ--
ale nevím, jestli na něj platí ty naše lístky... Jarik dorazí někdy v pátek odpoledne a odjede v neděli kolem poledního?

Zpět se budeme vracet někdy v neděli odpoledne, nebo navečer? Ptám se hlavně proto, že to vypadá, že ve stejnou dobu pojede žena s dětmi do Brna za kamarádkou, tak abych věděl, jestli to spojit, nebo ne a případně jak, aby ani ze stran příliš netrpěla.
26.7.2010 13:43 - Nerhinn
Lístky vám platí na všechny spoje kromě SC (Pendolino), kde je povinná rezervace, která stojí asi dvě stovky. Rychlíky, IC, EC, tím vším můžete jet.
26.7.2010 14:08 - Sethi
Zkušenost mi říká, že bychom si měli zjistit vlak tajně a Almimu pak říct jiný čas, přibližně tak o hodinu dřív.

Almi, to jsem si nevymyslela jen na tebe - ve skutečnosti to praktikuju zcela běžně s některými vyhlídnutými kusy. Již několikrát mi to ušetřilo starosti.
27.7.2010 10:56 - Alnag
Nerhinn píše:
Michal říká, že se hlavně chce koukat; rovnou do hraní nepůjde. Tak jsem si to pamatovala správně.


Zdůrazni mu, že nejsme cirkusová zvířátka (nebo tedy nemůžu mluvit za ostatní...) a ať se nestydí a jde hrát.
27.7.2010 11:04 - Alnag
Ušák píše:
Okamžik slávy: Nějaké trapné odstrčení, nicméně resist 5 všem, kdo stáli v zóně při seslání, a udržování za drobnou.


Já bych si to nechal. Myslím, že je to adept na zbavení se při příštím retrainu (což je někde na konci paragonu), ale momentálně je ještě resist 5 dobrá věc. A push + knock prone taky.

Ouško píše:
Svěcená půda: Minimálně šoupatelná, musí se udržovat a je poměrně snadné ji zrušit.


Já osobně se taky zbavil Svěcené půdy (jak navrhují ostatní). Sice je to hodně efektní a popisné, ale je to strašně komplikované a nestabilní.

Ušítko píše:
Odeslání: Ano, je to zlé a krutopřísné a několikrát nám to zachránilo půlky, ale nějak mě moc nebaví, že máme ve smečce dvě takové. Jen nevím, jestli jsem dost citlivka, abych ji kvůli tomu odstřelila.


Já si to druhé vzal jen proto, že máme to první. Jedno samo o sobě je sice fajn, dvě jsou ovšem ultimátní. Pokud je to ale problém, tak klidně přetrénuju to svoje. Bardi tam mají na výběr spoustu žůžových možností...
27.7.2010 11:56 - Merlin
Uši: Hlášku..Okamžik slávy trvá..poslouchám každý kolo souboje :)
27.7.2010 23:09 - Nerhinn
Procházela jsem byt a něco jsem zjistila.
Věci, které u nás nejsou:
-vaše kostky, váš ručník, vaše přikrývka, váš polštářek, vaše bačkůrky.
Jestliže rádi chodíte doma v ponožkách a chystáte se poslední položku ignorovat, nečiňte tak. Máme dva kokršpaněly, a to ponožky nerady. Nějaké pantofle tu jsou, ale zcela určitě jich je málo a jsou ohryzané. Podobně jsou na tom ručníky, až na to ohryzání.
28.7.2010 17:12 - Alnag
Dneska dorazily ty poukázky na lístky. Tímto děkuji Veronice. V pátek před odjezdem je promění na "real stuff". Je to něco jako proměna vody ve víno, ale s tím už mám pár tisíciletí praxi. :)

Almi: Sraz je pro tebe v 10:00 (pro ostatní 10:15 :-)) před odjezdovou tabulí, která je hned u Burger Kinga (tj. nikoliv v té spodní hale, ale v té hale, kde jsou už chodby k nástupištím. Na hlavním nádraží pochopitelně.
29.7.2010 07:24 - Almi
Alnag: BUdu tam, nejpozději v 10:15 :-)

Leč, bude to fofr :-)
29.7.2010 10:32 - noir
Potvrzuju, že jsem vše zaznamenal a v 10:15 budu i s bačkůrkama na místě.
1.8.2010 20:07 - noir
Rád bych všem moc a moc poděkoval za výborné tři dny. Hra mě fakt bavila, až v sobotu večer jsem trošku únavou odpadl, za což se omlouvám.

Největší díky směřuju na Nerhinn, že nám poskytla útočiště a doufám, že jsme jí byt moc neponičili. Dlužné peníze splatím, jakmile se uvidíme, případně je můžu poslat na nějaký účet.

Už nevím, kdo to byl, kdo z vás mě varoval před tou šestnáctkou. Měl ale pravdu - úplně mě zničila! Levá polovina zadku mě bolí, jako kdybych vylezl na Elbrus...
1.8.2010 20:10 - Sethi
noir píše:
Už nevím, kdo to byl, kdo z vás mě varoval před tou šestnáctkou. Měl ale pravdu - úplně mě zničila! Levá polovina zadku mě bolí, jako kdybych vylezl na Elbrus...

Takhle bez kontextu... kouzelné.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.084028005599976 secREMOTE_IP: 3.141.42.84