Alnag
20.7.2008 16:43
Hraní D&D 4e: Amazing Adventures
D&D 4e Kampaň: 02/2009-05/2012

Amazing Adventures Wiki
2.7.2010 12:44 - Almi
Perníček: Dokonalý vraz ikonky..ale neboj, jen to chci "prozkoumat". Nezapomeň, že hrajem Amazing. A tvé argumenty jsou platné, vím, že to není zadarmo...

..a brát dětem hračky se nevyplácí..obvykle pak najdou v tátově šupláku skutečnou pistolku na hraní... ;-)
2.7.2010 14:13 - noir
Almi: Mě bylo včera dost líto Jarika, za sebe si nestěžuju. Šel jsem do průseru, věděl jsem o tom, byl jsem varován. Ale chudák Jarik se jen snažil pomoct, nemohl v podstatě udělat nic jiného, než udělala. Chápu argument, že život není fér a hra to má odrážet, ale přece jen - za celou "hru" si vlastně jen jednou hodil kostkou, selhal a pak už další 4 hodiny jen seděl a koukal. Když vezmu v úvahu, že na hru jel několik hodin, musel druhý den vstávat v pět, asi musel být trošku nakrklý...

Sethi: Nezapomeň mi poslat ten koncept koboldky, který bys ráda udržela. Změny rád provedu...
2.7.2010 15:44 - Almi
noir: Souhlas, v manipuloval jsi ho do toho hezky. Doufám, že si z toho vezmeš ponaučení. A nebo Ghar. Jedna věc je dostat do průseru sebe a druhá potenciálně pokazit hru někomu dalšímu. A čekali jste, protože se ostatní nijak o váš skutečně hloupý nápad nezajímali jinak než verbálně. Shrnu to - byla to pěkná kravina. Nemůžeš čekat, že ti to donekonečna projde. Konstantin se musí naučit znát míru.

A věz, že pravá zkouška tě teprve čeká. Přesně, jak sis kdysi přál.
2.7.2010 16:11 - noir
Aj, aj, aj!
2.7.2010 16:16 - Ebon Hand
Za všechno můžou sami hráči a jejich blbý nápady.. :-)
Almi, nedáš se na politiku?
2.7.2010 16:25 - noir
Ebon: Ale ne, já se přiznávám, že jsem fakt udělal botu a měl jsem si následky odnést (a byl jsem na to připravený). Jen mi bylo lidsky líto hráče, kterého jsem do toho stáhl taky a neměl jsem šanci to napravit. A bylo mi líto, že ji nedostal ani od GM.
2.7.2010 17:35 - Jarik
Konstatnitn by se poucit nemel... je to takovy charakter - a uz to, ze jsem s nim sel do knihovny jsem tusil jako pruser. Jen jsem doufal, ze nas to stmeli (po te posledni prihode). Jeste nikdy jsem za 14 lvl nemel sanci byt nekde s Konstantinem sam.
Tohle nas rozhodne nestmelilo :( (spis naopak. Jen v tom zatim nevidim to dobre:)
Noir by se trosku poucit mohl:) a Almi by se mohl trosku chytit za nos - precejen to byla posledni hra sezony :)

Ale nema cenu plakat nad rozlitym mlekem. :)
2.7.2010 19:11 - Alnag
Jarik píše:
Jeste nikdy jsem za 14 lvl nemel sanci byt nekde s Konstantinem sam.


A byl k tobě zády... tomu říkám nechat si ujít příležitost. :D
3.7.2010 00:17 - Jarik
Alnag:
Mne neunikla :D Mne ne :) Ja ji vyuzil :D Vecna budiz blahorecen (tohle neni z Ghara... to je ze mne :) )
6.7.2010 19:17 - Almi
ALL: Ti kdo žijí, nezapomeňte, že zítra jdeme obšťastnit Sethi do Jehudy (kousek od nám. Míru) vo přítomností Budu tam od sedmi, pokud někdo dřív, neva, aspoň bude mít náskok! :o))
6.7.2010 21:29 - Alnag
A Magic Missile je už zase stará dobrá... a pak, že to nejde :)
6.7.2010 23:41 - Jarik
ja prijdu.
kolem 16.00 vyraim z Budejc :D snad
8.7.2010 18:05 - Nerhinn
OK, takže máme dohodnuté 30.7.-1.8. Máte někdo představu o nějakém... konceptu? Předpokládám, že přijedete někdy 30.7. asi odpoledne, odjíždět se vám bude chtít někdy 1.8. asi taky odpoledne. Říkala jsem si, že se vám asi nebude chtít trávit veškerý čas "pracovně" (herně), takže bychom mohli i jednou někam vyrazit, třeba na bowling nebo něco takového (sportu ve stylu řekněme badmintonu bych se nebránila, ale tak něco mi říká, že to by bylo asi trochu přehnané). Takže hraní... jednou? Dvakrát? Mám si nastudovat nějaká zajímavá místa v Brně (moje momentální vědomosti stačí na procházku dohromady tak půlhodinovou, než se dostanu k pamětihodnostem typu "tady jsem bydlela", "tady mě přepadli" a "tady jsem pravidelně narážela hlavou do poštovní schránky")?
8.7.2010 18:11 - Alnag
Včera jsme seděli s Almim v hospodě a šla řeč i okolo toho, že bychom mohli dokončit současnou dějovou linii v tom týdnu 19. - 25.7., tak abychom mohli na této akční brněnské výpravě hrát nějaký jiný příběh.

Takže jak byste to viděli?

Veronika: Asi tak nějak bych to viděl. I když nebráním se tomu vyrazit v pátek z Prahy relativně brzy a tedy být v Brně třeba kolem poledního (nicméně nakolik je to pro všechny reálné netuším).

- bowling (proč ne, nedržel jsem to už zase rok v ruce, ale tak...)
- pamětihodnosti (opět proč ne, hodince či dvěma bych se nebránil)
8.7.2010 20:04 - Jarik
v tom tydnu 19.-25. to vidim velmi schudne, treba na utery? / nejhur streda (nevim datum).
Proc? Protoze potom musim do Budejc balit... protoze tyden pred Brnenskym vyletem budu v Ricanech u Brna pomahat brachovi s bouranim a stavenim kusu domu.

Co se Brna tyce:
Jsem s bratrem domluven, ze v patek kolem poledne vypadnu... takze muzu nekde byt cca kolem 15.00 :D
V nedeli ale musim z Brna tesne pred polednem (cca v 11.00), neb se pak povezu s rodici do Budejc zpet (je to pro mne uspora casu cca 3 hodiny a nejaka korunka navic).

Co z toho vseho vyplyva??? Do i Z Brna jedu po vlastni ose, ale cekat se na mne nebude :D
8.7.2010 20:15 - Nerhinn
Hele, nic proti, ale začínám mít pocit, že takhle z toho bude jeden den pro AA a dva pro cestování. Takže mě ještě napadlo, jestli nechcete přijet už ve čtvrtek navečer.
8.7.2010 21:53 - Nerhinn
Poslední hra, stylově nazvaná 10 000
8.7.2010 23:23 - Jarik
hezke.
jen na konci mi chybi ten epickej naznak souboje Janose a toho 'buhvico', co si prave nepamatuji :D
ale tim asi priste zacneme. :D
9.7.2010 09:43 - Almi
Alnag: Tak jsem bohužel zjistil, že v týdnu 19.-25.7., budu docela zasekaný v práci, takže případná hra před naším výletem do Brna je ve hvězdách.

Co se týče cesty do Brna, v pátek zatím mohu vypadnout víceméně kdykoli brzy a vrátit se v neděli podvečer. Takže zkráceně - umím se komplet přizpůsobit.

Veronika: Co se případného hraní týče, chápu správně, že se tvůj bratr chce pouze dívat, že?

Prohlídka Brna: Pobavilo mne to, Noir nicméně v Brně bydlel a já hromadu let studoval. Myslím, že jsme schopní dát dohromady nějakou prohlídku, stejně za něco stojí max. Špilberk. Zbytek je odvislý od množství volného času a případné dopravy.
9.7.2010 10:09 - noir
Su brněnský rodák, párkrát jsem prováděl spřátelené skupiny cizinců /většinou neslyšících/. Měl bych vás být schopen provést po těch základních věcech a najít ty nejdůležitější hospody :o)

Jednou z možností, na kterou bych nerezignoval, je návštěva nějakého toho plavacího zařízení - třeba Kravák je bezva.

Budu moct vyrazit už v pátek ráno, takže není problém odehrát něco už v pátek, ani v neděli nebudu nijak omezen. Vyrazit ve čtvrtek by mi taky nevadilo, ale vzhledem k ostatním to asi nemá moc smysl. Teď už je vymslet, jestli vlak, nebo vůz. Já ještě nevím, jestli pojede paralelně do Brna i rodinka, ale to zase nehraje tak velkou roli (snad jen by to mohlo pozitivně ovlivnit cenu dopravy vlakem).

Mám jediný problém: vůbec neovládám bowling, šipky, kulečník ani fotbálek.

Zápis je bezvadný, jste vybavení děsivě dobrou pamětí!

Jarik: Článek o Gameconu vyjde v pondělí, neboj! Škoda, žes chyběl v hospodě, Almi pro tebe měl spoustu informací...

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.051398992538452 secREMOTE_IP: 18.117.186.92