Alnag
20.7.2008 16:43
Hraní D&D 4e: Amazing Adventures
D&D 4e Kampaň: 02/2009-05/2012

Amazing Adventures Wiki
28.5.2010 09:56 - Sethi
Jen tedy pro pořádek, kdo by potom dodatečně kontroloval/lootoval tu mrtvou.

Když jsem s ní skončila, měla roztržené hrdlo, byť post mortem, což ale možná trochu zaniklo vedle otevřeného hrudníku a vyrvaného srdce, které není nikde kolem k nalezení.

Přeju příjemný, slunečný den =)
28.5.2010 10:27 - noir
Jejda, získáváš sympatické hyenní zvyky!

Jo, z těch svých pekelných chainmail bikinek si udělám něco gnollího: chrániče mléčných žláz využiju jako ochranu ramen, jinak tu jemnou kůžičku nechám být, jak je. Jo, autoří asi špatně interpretují ten materiál, z něhož je zbroj vyrobená. Je přece zcela jasné, že eladrinhide znamená kůže stažená z eladrina...
28.5.2010 12:33 - Alnag
Ačkoliv hraní jako takové bylo zajímavé, mám pocit, že příběhově se nám to trochu vleče. Vzhledem k tomu, že jsme na cestě z bodu A do bodu B (a C) už několikátou session.

Jinak Konstantin opět nezklamal ve své schopnosti namočit všechny do průšvihu a to do té míry, že si neumím představit, jak by jakýkoliv gnollí bratr mohl být větší zlo. (Taky ty vtipy o nástěnkářích a Honzíkově cestě už začínají být trochu dost žánrově out... a navíc ani nejsou nové, tak mi to připadá už mírně trapné.)
28.5.2010 13:04 - noir
Alnag: O Honzíkově cestě jsem teď neřekl ani slovo! Jen o knihách pro malé děti. Už jsem nic nejmenoval. Jednou jsem si zamumlal cosi o další knížce, ale jen sám pro sebe.

A tentokrát Konstantin fakt za nic nemohl - nevrhl se do pootevření dveří bezhlavě, konzultoval to s někým, kdo tématu rozumí. Kdyby Aisska řekla NE, tak zastavím a neotevřu. Tím nepřenáším odpovědnost na někoho jiného, jen už se Konstantin poučil, že věci, kterým nerozumí, nemá řešit sám.

A že selhalo "vyjednávání"? No podle toho, jak se erynie chovaly, myslím nemohlo neselhat. A vlastně se i trefil; že je Spercheios někdo blízko se potvrdilo, řekla nám to ta erynie. Krom toho bylo to setkání docela přínosné, dozvěděli jsme se pár zajímavých věcí, ne?
28.5.2010 13:14 - Nerhinn
Jelikož jste si možná všimli, že včera mi nebylo úplně nejlíp, rozhodla jsem se zkusit s tím něco udělat. Máte rádi špagety s pestem a sundried rajčaty?
28.5.2010 13:46 - Sethi
Tady fakt Konstantinovi žádnou vinu nedávám. Sama za sebe bych zřejmě taky otevřela. A vyjednávání nemohl pokazit, protože Aisska nevyjednávala.

Asi toužím po nějaké zbrani. Jen pořád nevím, co by to mělo být.

Jinak to tedy působilo tak trochu jako výlet do slepé uličky, ale přinejmenším jsme získali nějakou tu vědomost a myslím, že by stálo za to ještě nějak diplomaticky ždímnout dodatečné info z té paní v bažině, než se s křikem vrhneme na pána domény.
28.5.2010 13:52 - Sethi
noir píše:
že je Spercheios někdo blízko se potvrdilo, řekla nám to ta erynie.

Já ti nevím. Mně se tohle fakt nezdá. Dobře, zřejmě si myslí, že ho máme my, protože jsme tedy asi byli poslední, koho "s ním" viděli prchat. Ale myslím si, že vědí stejně tak málo jako my, přišlo mi to z jejich strany spíš jako zbožné přání, že by se náhodou trefili.

A protože někdo zakousl zajatce, nemůžeme se ani zeptat. Tsk tsk... ta smůla.

Nerhinn píše:
Máte rádi špagety s pestem a sundried rajčaty?

Při opatrné manipulaci se zmíněnými rajčaty ano.
28.5.2010 13:56 - Nerhinn
Ušatá™ píše:
Při opatrné manipulaci se zmíněnými rajčaty ano.

Ta se dají podávat zvlášť, np.
28.5.2010 14:04 - noir
Ušatá: Jo, mě ti napadla jedna taková drobnost - nemůže být Paní doména právě ta žena z bažiny? Napadlo mě to ráno v autobuse: doména je popsaná jako příroda a současně rozklad. Zdálo se mi, že právě tahle podivná čarodějnice tyhle dvě věci symbolizuje víc, než cokoliv jiného.

A Spercheios a my? Hm, to bych taky rád věděl. Ale přišlo mi že jdou poměrně najisto. Jak nás vůbec našly?

Nerhinn: MŇAM!
28.5.2010 14:27 - Sethi
Přišlo mi, že ona se spíš ukrývá. Nemyslím si, že tomu šéfuje.

Ale to mám pod kontrolou. S čarodějkami v bažině mám zkušenost. Stačí čokoládová tyčinka a máme ji v kapse.
28.5.2010 14:40 - noir
Ušatá: Mě to právě napadlo, když jsem si vzpomněl na některé vládce domén z Ravenloftu. Co si vzpomínám, tak někteří taky jako vládci vůbec nevypadali - třeba ten vlkodlačí bard (mám o něm dokonce doma román v němčině, wtf, kde jse ho vlastně vzal?) - nevládne, courá se po okolí, ale přitom je srdcem domény. No, ale to už je krapet hooodně metagame.
28.5.2010 20:04 - Alnag
Ušák píše:
Jinak to tedy působilo tak trochu jako výlet do slepé uličky...


No jo. Ale na mně to působí jako výlet do slepé uličky z které není cesty ven (viz některé dosud nepublikované hlášky jednoho jedince), což mne tedy už docela frustruje...

(Ne)užitečného infa už máme mraky, jenom to zužitkování pořád nějak ne a ne.

Noir píše:
No, ale to už je krapet hooodně metagame.


Na to, že jsme se nedostali ani ke scéně Sven sděluje, na co si vzpomíná a co zjistil, docela divoký. Ale já už jsem si zvyknul.

End of whining
29.5.2010 17:34 - noir
Houstoni, mám problém. Jako obvykle jsem zapomněl, že manželka odlétá do Lucemburska - a jako obvykle je to ve čtvrtek. Tudíž jsem od čtvrtka do neděle otcem-samoživitelem, což se s hraním u Alnaga úspěšně vylučuje.

Ale nabízím polo-řešení. Co kdyby se hrálo u nás na Barrandově? Stůl pro 6 lidí nabídnout můžu, sice menší než ten Alnagův, ale funkční je. Na přespání by byly volné až 4 postele a Verča klidně špagety může uvařit v naší kuchyni, která sice není tak hezká jako Alnagova, ale základní věci v ní máme.

Komplikace: Jen by to vyžadovalo několik ústupků:
1/Aby se hrálo až od 18:00.
2/Aby Almi neměl moc velkou battlemapu, protože se na náš stůl nevejde
3/Aby měl hru připravenou tak, aby v ní nebyl Konstantin v prvních dvou hodinách stoprocentně nutný - budu totiž muset děti koupat, číst jim, udělat jim nějaké jídlo a uspat je. To znamená, že ač hrát budu, tak zjevně nebude má pozornost stoprocentní.

Co myslíte, šlo by to takhle?
29.5.2010 18:01 - Jarik
u mne dobry
29.5.2010 18:48 - Nerhinn
Můžu těch špaget udělat víc, i pro skřety.
29.5.2010 19:45 - Sethi
U mě v pohodě.
29.5.2010 19:50 - Nerhinn
Btw, můžu s sebou vzít desky na výkresy. Po rozložení mají velikost cca.100x70cm.
29.5.2010 20:25 - Sethi
A nebo budeme bojovat jen ve velmi malých prostorách =)
29.5.2010 20:30 - noir
Zabijeme toho orka s koblihou?
30.5.2010 21:26 - Nerhinn
Tady - na co jsme si vzpomněli včera, nebo tak někdy. Pro změnu bych tentokrát uvítala i Jarikovy komentáře doplňující co nejvíc jeho skutků, myšlenek, motivací a proslovů, protože tentokrát jsem si jich skutečně moc nezapamatovala. Pro noira samozřejmě platí to samé, ostatně se zdá, že v paměti nám ulpěly spíš takové méně populární věci.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.051158905029297 secREMOTE_IP: 3.141.42.84