Alnag
20.7.2008 16:43
Hraní D&D 4e: Amazing Adventures
D&D 4e Kampaň: 02/2009-05/2012

Amazing Adventures Wiki
7.5.2010 14:20 - Sethi
Já si právě říkala, že z celého chlupatého gnolla by ouška mohla být tak jako chlupatá nejméně... Proto jsem kousala tam.

Builder ten předmět nijak zvlášť nezapočítává, kromě závratného bonusu do útoku etc. Nevím, zda se mezi "your encounter/daily powers" počítají i powers předmětů.
7.5.2010 19:02 - Sethi
Potřebuju víc slotů na featy. Nevím, co bych měla dělat, kdybych si třeba chtěla vzít i nějaké užitečné - zatím mi naprostou většinu pozic zabírají příběhové.
7.5.2010 19:02 - Nerhinn
Jinak jen tak pro info, příští týden můžu; úterý by bylo hezčí, mohla bych jet domů o dva dny dřív. Ale tak přežila bych i ten čtvrtek.
7.5.2010 19:34 - Jarik
predem varuji, ze po mem navratu ... nebudu moci hrat v utery (to jet to, co navrhoval Noir).
To uz bych spis mohl v tom tydnu pote hrat 2x :D :D :D
7.5.2010 19:36 - Sethi
Když tedy příští týden, tak bych taky asi preferovala úterý, v pátek něco mám a potřebuju být svěží a... svěží. Ale s tím čtvrtkem bych se nějak dokázala psychicky vyrovnat.
8.5.2010 00:07 - Sethi


Edit: Aha, on to někdo z Ice&Fire...

Nevadí... Republikové kredity budou stačit @.@
8.5.2010 20:04 - Alnag
Úterý - no booknul jsem si to. Ale budu doma na 17h opravdu těsně (pokud to špatně pojede tak +15 min).
10.5.2010 00:08 - Nerhinn
A abych ani já nezůstala pozadu, přináším sumarizaci poslední hry. S obvyklým upozorněním, ať ten, co se nechce připravit o překvapení, nečte, a s obvyklou žádostí o doplnění.
10.5.2010 07:52 - noir
A já přicházím s omluvou - deník mi, na rozdíl od PHB, neřekl, že ty 4 zranění na konci kola můžu dávat jen tehdy, když jsem sto provádět příležitostné útoky. Což jsem většinu hry nebyl.
10.5.2010 08:53 - Sethi
K sumarizaci

Havrani tak nějak jako vyšuměli, když jsme se dostali na hnusnou mlžnou lesní cestu... ale to už jsme věděli, kde jsme, takže to tak nevadilo.

Následovali jsme dál cestu, o které Aiss přesvědčeně tvrdila, že je správná, což nás zavedlo k té pradleně. Aisska se s ní takovým divný způsobem znala... To víte, tyhle náboženské typy, taky mají pocit, že je každý jejich kamarád... Ptala se, zda smíme projít, a byl nám poměrně laskavě nabídnut volný průchod.

Nicméně Aisska tak trochu varovala, že to, co je na druhé straně, už je tak jako.. jinde.

Ghar se pokoušel přejít říčku stylem Mojžíš, ale Aissku natolik konsternovalo, že by chtěl poroučet řece duší, že vysílala takové negativní vlny, které ovlivnily i kostku, takže se se to nepovedlo.

Aisska dostala od pradleny vlastní básničku, ale asi se bude muset nechat od Svena zasvětit do tajemství užívání nelegálních omamných látek, aby ji pochopila. Něco o opravování věcí bylo řečeno u té košile, jako že když jsme to vytáhli, tak to nemůžeme prostě jen tak strčit nazpět.

Nicméně po více či méně úspěšném přechodu dál vesele jucháme teď už Stínopádem (předtím nás ptáci vyvlekli do Divočiny. tyhle levné naváděcí systémy...)

Jsme příliš sexy na to, abychom odpočívali. Alespoň Aisska si to myslí, prostě by chtěla chvátat dál. Ale když už všichni padají na hubu, a k tomu se dojde na rozcestí, tak uzná, že tedy asi ráno moudřejší večera. Ghar pindá, že se mu už ve stínopádu nelíbí. Aiss by je sice nejspíš dokázala zkusit překlopit do světa živých, ale nemá pocit, že by to mělo smysl, cesta je sem vedla z nějakého důvodu (ach tihle fatalističtí kněží...)

Dovolila bych si podotknout, že Almi označuje za Shadar-kai v podstatě jakoukoli bestii, co potkáme, od Šedivce až po ty Oni hnusky na náměstí, takže bych ho nebrala tak vážně. Jen bude problém, až potkáme skutečné Shadar-kai, protože mu to nebudeme věřit. Nicméně podle vedlejších projevů i následných komentářů to byli spíš broukovíly. Vílobrouci. Hm... Bodage fairies?


To je asi tak vše, co mě teď napadá.
10.5.2010 09:09 - noir
Já mám teda pocit, že o shadar-kaiích nepadlo ani slovo. Ty bestie byli feyové, konkrétně banshrae- Banshrae Dartswarmer a Banshrae Warrior (MM str. 25)
10.5.2010 10:05 - Jarik
Jedna takova tezce OT zprava :)
Tak jsem si vcera nakoupil par desitek figurek (schvalne... kolik radku mi to zabere:) )
Large White Dragon, Wyvern, Nessian Warhound, Visejaw Crocodile, Greater Barghest, Faulspawn Hulk, Medium Copper Dragon, Orc Wizard, Orc Raider, Goblin Sharpshooter, Goblin Blackblade, Goblin Cutter, Goblin Picador, Kobold Trapmaker, Kobold Wyrmpriest, Flamescorched Kobold, Kobold Monk, Kobold Zombie, Whitespawn Hordeling, Kuo-Toa Hunter, Hobgoblin Guard, Abyssal Skulker, Cleric of Laogzed, Dark Talon Champion, Troglodyte Thug, Poson Dusk Lizardfolk (2x), High Inquisitor, Cleric of Syreth, Eladrin Pyromancer, Halfling Brawler, Halfling Enchanter, Male Halfling Barbarian, Soldier of Bytopia, Warpriest of Moradin, Doomguard, Devotee of the Silver Flame, Merchant Guard, Cloudreaver, Wood Elf Ranger, Cormyrean War Wizard, Knight of the Chalice, Dwarf Battlerager, Kalashtar Bodyguard, Fimale Elf Fighter, Dragonmark Heir of Deneith, Human Cleric of Bahamut, Cleric of Sune, Karsite Fighter, Warforged Infiltrator, Elf Archer, Tiefling Cleric of Asmodeus, Bat Familiar, Ochre Jelly, Giant Centipede (3x), Fiendish Snake, Grick, Bluespawn Ambusher (4x), Rot Scarab Swarm (2x), Troglodyte Cyrse Chanter (2x), Phalanx Soldier (3x), Gnaw Demon, Earth Mephit, Intellect Devourer, Runespiral Demon, Digester, Air Mephit, Shadow Demon, Galeb Duhr, Deathjump Spider (2x), Bloodseeker Drake, Iron Defender (3x), Spectral Panther, Farmer (3x), Animated Statue, Gnoll Marauder (2x), Demonic Gnoll Archer, Deep Legionnaire (3x), Greyhawk City Militia Sergeant (2x), Harmonium Guard (2x), Elf Warmage (2x)

Celkem 100 modelu :)
10.5.2010 10:37 - Sethi
10.5.2010 10:54 - Almi
ALL: Potvrzuji, že v úterý hrát nemůžu. Počítám se hrou ve čtvrtek 13.05.2010

Noir: Ano, souhlas.. koukám, že sis je našel a ověřoval :-)

Jarik: Doufám, žes za ně nedal moc...až na několik řídkých výjimek nemají valnou hodnotu. Ale jako základ pro hru se použít dají :-)
10.5.2010 10:57 - noir
Almi: No jistě, potřebuješ přece zpětnou vazbu! Ve čtvrtek můžu taky, takže u mě dobrý.
10.5.2010 11:02 - Sethi
Důvěřuj, ale ověřuj...

Koukala jsem, že sensorické testy fermentovaných sacharidů se v pátek odehrávají až v nějakých večerních hodinách, tak to snad zvládnu. Čiže čtvrtek taky dobrý.
10.5.2010 11:16 - Jarik
Almi> krom par kousku to bylo 10/ks takze pohoda.
10.5.2010 11:28 - Alnag
Sethi píše:
Hm... Bodage fairies?


Ale kdež. Bondage fairies jsou přece ty Svenovi skřítci... :)
10.5.2010 12:45 - Nerhinn
Ušatá™ píše:
K sumarizaci
Nějak to tam zapracuju.

noir píše:
Já mám teda pocit, že o shadar-kaiích nepadlo ani slovo. Ty bestie byli feyové, konkrétně banshrae- Banshrae Dartswarmer a Banshrae Warrior (MM str. 25)
Super! Já věděla, že jsem něco takového slyšela.

Ušatá™ píše:
obrázek
Páni, i tu jizvu má... :-O

Almi píše:
ALL: Potvrzuji, že v úterý hrát nemůžu. Počítám se hrou ve čtvrtek 13.05.2010
Asi bych opravdu příště potřebovala, aby ses tu vyskytoval i dřív než v pondělí v týdnu, kdy si domlouváme hraní. Občas by bylo i fajn třeba pár slovy vysvětlit, proč se ti to nehodí, jelikož když ve vedlejší diskusi oznámíš, že hrát v ten samý termín můžeš, zmocňuje se mě bezmoc. Chápu, že rozdíl asi bude v přípravě. Ale i tak... přijde mi to nezdvořilé.
10.5.2010 14:43 - Almi
Nerhinn píše:
Asi bych opravdu příště potřebovala, aby ses tu vyskytoval i dřív než v pondělí v týdnu, kdy si domlouváme hraní. Občas by bylo i fajn třeba pár slovy vysvětlit, proč se ti to nehodí, jelikož když ve vedlejší diskusi oznámíš, že hrát v ten samý termín můžeš, zmocňuje se mě bezmoc. Chápu, že rozdíl asi bude v přípravě. Ale i tak... přijde mi to nezdvořilé.


Vyplývá to z kontextu, pokud bys to četla pořádně, věděla bys to. Nerad se vypisuju, co a kde budu dělat, nejsem příznivcem pracovního sebeexhibování se.

Nicméně pro Tvojí zvídavou dušičku - zítra mám od jedné na místě kus od Prahy prohlídku areálu a pak navazující jednání. Nedokážu dohlédnout jeho konce, nejsem tam pánem času. Nicméně VÍM, že se dokážu dostat na Radlickou zhruba na šestou, pokud si přibalím sebou jeden list papíru, což je deník. Navíc, kdyby katastrofa, nabídl mi Meldin, že pro mne kamkoli přijede.

Oproti tomu víš, že potřebuji nějaký čas před hrou na přípravu. Pokud mám vše po kupě (jako tentokrát), i tak toho táhnu docela dost a potřebuji cca. hodinu před tím mít čas na oživení si věcí, aby to stálo za to. A k Alnagovi bych se dostával krajně obtížně, reálně by hra pro mne nepřipadala v úvahu dřív jak v půl osmé večer.

Co se týče vyskytování se i dřív, skutečnost je taková, že jsem dnes v práci poprvé od čtvrtka. Na netu víceméně také. Netušil jsem, že se budete bavit o úterku, předběžně jsem potvrzoval čtvrtek. Bohužel nejsem schopen odhadnout co vše nepředvídatelného se může na mne navalit za dobu mé nepřítomnosti. Takže je mi líto, ale pokud s tím máš problém, neumím ho vyřešit lépe.

Rychlé spojení na mne máš (mobil), nic ti nebránilo mi zavolat či napsat. Učinilas to dnes ráno, odpověděl jsem ti obratem co a jak a organizace týdne ve vztahu k AA byla první věc, kterou jsem dnes dělal. Víc toho neumím, bohužel.

Omluva za trochu příkré vyjadřování. Spěchám na soud, ale přišlo mi zdvořilé se vyjádřit ihned, aby nevznikal nějaký šum.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10322690010071 secREMOTE_IP: 3.21.104.72