Alnag
20.7.2008 16:43
Hraní D&D 4e: Amazing Adventures
D&D 4e Kampaň: 02/2009-05/2012

Amazing Adventures Wiki
8.4.2010 10:59 - Nerhinn
Almi píše:
Nezajímá jí, co se kolem toho prstenu děje teď? A co vlastně spustila?
Zajímá, to víš, že jo. Dokonce víc, než ji zajímalo, co to tehdy způsobilo Spercheiovi. Nicméně by to chtělo nejdřív zjistit něco o Aldrikovi, hlavně když se to tak hodí, že má nejspíš něco společného s tou krádeží brnění.

Almi píše:
Při pověření jste dostali informací hromadu. Alnag to dokonce nazval přesycením. Naopak vy jste maximálně mlžili, protože jste za boha nechtěli přiznat co prováděl Konstantin. I tak se rozhodl vás požádat o pomoc.
Vidíš? A já to vnímala docela opačně. Přišlo mi, že je natolik jasné, co Konstantin provedl, a že se nám to mlžení tak nepovedlo, že Alandra s Durmenem musí mít nějaký důvod (intriky), proč to pominout a stejně se s námi bavit.

Píše:
O vztazích s Aldrikem nic neříkal, protože to zatím nepovažoval za nutné. Pouze sám neznačil něco o jeho pověsti, ale i to Vás nikoho nenapadlo se zeptat,
Napadlo, ale viz výše.

Píše:
stejně jako zeptat se nikoho z jeho okolí (Vendamira, Lanara a dalších pro vás dostupných osob).
Vendamir, který neřekne o komkoliv křivého slova, a Lanar, který je Durmenův špeh a ani se tím netají, takže o čemkoliv, na co se ho zeptáme, máme jistotu, že se k Durmenovi donese. Proč hrát takovou šarádu?

Píše:
Ale pokud je do celé věci Aldrik zapletený a máte důkazy, přijďte za ním a předložte je. Ale nyní? Máte nějaké důkazy, že za vším stál on? A nějaký důkaz pro obvinění, že zbroj ukradl jeho člověk? Pravda je taková, že v ruce nemáte nic. Minulou hru něco podnikala jen Aiss, ze zbytku ohledně pátrání nic kloudného nevypadlo
OK, tady přiznávám, že máš pravdu. Příliš jsem si asi zvykla dělat věci ve skupině (snažila jsem se je několikrát přimět jít za Konstantinem, ale zůstali jsme na místě. Když nejdou zkontrolovat ani zaručený zdroj problémů, už jsem je za brněním netahala).
Příště jdu za trpaslíkem, ať už to mám z krku, s ostatníma nebo bez. Tak.
8.4.2010 11:03 - Nerhinn
Ušatá™ píše:
Jhó, a ještě tu jsou Konstantinovy noční výlety. Se vší láskou, kterou Aiss k chlupáči chová, i ona si občas myslí, že by bylo nejjednodušší ho prostě přitlouct k podlaze. Případně k nějakému vozíku, abychom ho mohli tahat s sebou.

Jo, Konstantin... Ačkoliv mě to ohromně mrzí, protože to byl první člen smečky, kterého si Gaerwyn oblíbila, a stále ho má moc ráda, už mi to začíná vadit. On něco provede, člověk se ho zastane, on se z toho dostane, nepoděkuje, něco provede, člověk se ho zastane, dostane, provede, zastane, dostane,... nejen, že je to ubíjející, ale hlavně takové... neuctivé.
8.4.2010 11:10 - Sethi
Jo, asi tak. Hlavně jsem si povšimla, že je úplně jedno, jestli noir hraje, nebo ne - protože Konstantin něco provede tak jako tak. Skoro bych řekla, že je to horší, když u hry není. Proto preferuji noirovu přítomnost při hře. Alespoň na něj mohu házet nelibé pohledy a při odchodu ho někde v temné uličce zbít.
8.4.2010 11:31 - Jarik
Kdybych vedel, ze Noir bude hrat, tak bych k tomu svemu seznamu pridal i pokus presvedcit Konstantina ke spolupraci pri hledani Metodeje.
Proc??? Protoze si myslim, ze az bude Konstantin konfrontovan se svym podvedomim, tak neco praskne.

Ale protoze Noir hlasil, ze v utery nemuze, tak nechci konat zadne akce vuci jim hrane osobe.
8.4.2010 11:44 - Nerhinn
noir píše:
Úterý by mělo být úplně v pohodě - děti budou na vesnici, manželka v práci, já ve hře.
...
8.4.2010 11:52 - Jarik
aha. ups. Jsem psal nejak horlive. :D

Tak si vezmu Noira.. teda Konstantina pod dozor, jestli na nem nekdo nechce delat experimenty :)
8.4.2010 12:40 - noir
Hele, tohle není Mnichov, že ne? Co jsem zase ve své nepřítomnosti provedl? A zase tolikrát jsem nic neudělal, vlastně jen dvakrát, z toho jednou jsem nebyl tak úplně pod svou kontrolou.
8.4.2010 12:53 - Jarik
Jakej Mnichov :D
Neboj. Chci ti pomoci zachranit Metodeje (nebo se presvedcit o jeho skonu). Doufam, ze pri tom najdes sve vzpominky. A jako bonus - budu te mit u sebe... takze se nebudu o sebe tolik bat, az budu lozit do jinych svetu :D
Jestli nechces, nemusis :D Mnichov vs neMnichov :D
8.4.2010 13:23 - Almi
ALL: Teda, rozesmáli jste mne..pokusím se na leccos zareagovat, byť ve spěchu, abych stihl dnešní andtomovu session :-)

Alnag: střih znám :) A použit bude. Byl by použit už minule..ale na leccos co by následovalo potom jsem se necítil a chyběl mi pekelně Noir...

Noir: Chuděro, jsi v tom trochu nevinně, oni nevědí, že nic nevíš.. ;-)

Nerhinn: Vidíš, intriky v intrikách jiných šaleb... :-) Ale neboj. Sám to nechápu, ale většině NPC jste sympatičtí. Prostě jste ve správnou chvíli vždy udělali něco, čím jste si získali jejich důvěru, ač to zní u naší družiny skutečně podivně...

..na druhou stranu, třeba způsob, jakým Durmen potvrdil vaše podezření na podstatu Lanarovy práce pro něj vyvolává podezření, zda tomu tak skutečně je.. hoj, intriky, vítejte! :-)

..ale Sven ví/tuší, že podstatou jejich fungování je (kupodivu) vzájemný zájem a respekt. Lanar je dle všeho utečenec z Jihu, který tu našel nový domov. Má rodinu, má klid..a i tu trochu vzrušení. Neví se, co Durmena a Lanara spojuje přesně, ale ví se, že to pouto je pevné (řekl by Vendamir třeba Aiss nad sklenicí Žhavého polibku) a že Lanar doprovázel Durmena při návratu z jedné jeho cest před lety, když ještě sám víc cestoval.

Aiss: Tvá mapa je neuvěřitelně přesná. Gratuluji. V hlavě jsem si jí představoval téměř stejně, jen s malými rozdíly. Takže tvé uvahy o možných cestách jsou správné, včetně odhadů možných komplikací (za současného stavu vašich znalostí).

Jarik: Víš, čím jsi mne dostal? Víš, že to, co teď hraje, byl úplně prapůvodně fragment detektivního questu, aby si Ghraova dušička přišla na své a on mohl být tím vysněným požárníkem (omluva) strážníkem? Ty jsi mi ale Vyšetřovatel, jen co je pravda! Chudák Aisska! :o)))
8.4.2010 14:13 - Sethi
Jarik píše:
Doufam, ze pri tom najdes sve vzpominky.

Konstantin už ale svoje vzpomínky má, Královna nemá zájem držet ho v nevědomí.

Mně se fakt nějak nechtělo odehrávat nějaký křížový výslech, prostě jsem předpokládala, že byly klíčové otázky položeny, klíčové odpovědi dodány a víme všechno, co nám Konstantin mohl říct.

Ale tak klidně se nechám vyvést z omylu. Nic to ovšem nemění na tom, že se mi křížový výslech dělat nechce, jako hráči. Nemám ráda křížové výslechy. Nebaví mě.

Almi píše:
Chudák Aisska!

Jo, chudák já. Cože? Proč?
8.4.2010 15:20 - Jarik
Usi píše:
Ale tak klidně se nechám vyvést z omylu. Nic to ovšem nemění na tom, že se mi křížový výslech dělat nechce, jako hráči. Nemám ráda křížové výslechy. Nebaví mě.

Ja jsem nerekl, ze jej budu vyslychat. On sam tvrdil, ze vse zapomel (napr. kam odnesl Svitek, atd.).
Navic ja verim v dusevni Spojeni mezi cleny rodiny (v tomto pripade mezi bratry), a tak si myslim, ze bez Konstantina nejde najit Metodej. A bez Metodeje nejde najit duse Sperchea (jedine snad za pouziti Kylary).

Almi píše:
Ty jsi mi ale Vyšetřovatel, jen co je pravda! Chudák Aisska! :o)))

Aiss lepe tahne za vysetrovaci provaz. a] klade lepsi otazky nez ja. b] dostava lepsi odpovedi nez ja. :)))
8.4.2010 15:29 - Sethi
Jarik píše:
On sam tvrdil, ze vse zapomel

Ale to už je vyřešené, on... byl vzpomenut. Tak tři sezení zpátky. Jeho zapomnění bylo uměle vyvolané jeho tehdejším pánem a v okamžiku, kdy nad ním (Asmodeus) ztratil moc, vyprchalo i nevědomí. Jak jsem psala, Královna neměla důvod držet nějaké Asmodeovy sliby. To, co mu bylo předtím zakryto v paměti, bylo zase odhaleno nazpět.

Nemyslím si, že bychom S. duši nedokázali bez Metoděje nalézt - naopak, ve světle toho, co tvrdil Konstantin, pochybuji o tom, že ho nalézt chceme (jestli máme jen trochu rozumu, tak bychom chtít neměli, ale uvědomuju si, že oddělení rozumu asi není naše silná stránka), přinejmenším pod tou záminkou, že chceme nazpět našeho oblíbeného chlupatého mazlíka. Holt si budeme muset vystačit s tím, že se Sven přestane holit.
8.4.2010 15:40 - Nerhinn
Krom toho, jestli je mezi bratry nějaké spojení, tak už Konstantin ví, že je Metoděj po smrti.
8.4.2010 16:34 - Jarik
Aha. Asi jsem se v tom nasem interakcneni uz vazne ztratil. Na mne je vse proste moc informaci. A to vetsinou od druhe vety, co slysim :D
Ja se budu venovat svym slibum. je jich az dost. Do ted jsem je nechal byt v domeni, ze mne k necemu potrebujete. Asi nepotrebujete, tak se musim starat sam. :)
Nema cenu ztracel sily tim, ze Vas budu lanarit na "alternativni quest".
Sam jsem veril puvodne tomu, ze hlavni dejova linie nas vyzaduje vsechny. S kazdym krok se presvedcuji, ze nikoliv :)
12.4.2010 13:12 - Sethi
Mí drazí,

měli byste radši +5 bonus k death save checkům do pěti čtverců od Aiss, nebo stabilizaci umírajícího za drobnou akci namísto běžné?

Mně je to osobně totiž asi jedno.

A jen tak pro ujištění, počítám se zítřkem?
12.4.2010 13:27 - noir
To první. To bych pak konečně přesně věděl, jaký paragon path si vzít :o)
12.4.2010 13:28 - noir
Je to jen pro ally?
12.4.2010 14:22 - Jarik
Noir:
Jestli jet o jen pro ally, tak to nam asi moc nepomuze :D

Usi:
Jsem take pro to mit radsi +5 save nez byt rychle stabilizovan :)

Ja se zitrkem pocitam... Jestli s nim pocitas i ty Sethi, to nevim.

Zaroven bych si dovolil jiz predem podekovat Almimu, ze u nej budu moci prespat, i kdyz se vytratim brzy rano jako para nad hrncem :D Dekuji.
12.4.2010 18:42 - Sethi
Spojenci do pěti čtverců.

Když mě nebudete štvát, budu vás považovat za spojence =)
12.4.2010 20:14 - Almi
Jarik: Postýlku už máš připravenou, čeká na tebe.. :-))

Berte radši těch +5 k death save..aspoň vás nebudu muset šetřit. Věřím, že se všichni na boj těšíte, zvláště po těch lehkých srandičkách u Andtoma... :o))

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.066671848297119 secREMOTE_IP: 18.117.183.252