Alnag
20.7.2008 16:43
Hraní D&D 4e: Amazing Adventures
D&D 4e Kampaň: 02/2009-05/2012

Amazing Adventures Wiki
25.1.2010 08:12 - noir
Konstantin bere kněžku pořád jako vůdkyni. Jinak by taky neběžel s prosíkem za ní :o)
25.1.2010 18:08 - Sethi
Zítra hrajeme? V kolik?
25.1.2010 20:47 - Jarik
a kde???
at omylem nejsem na spatne adrese :D
25.1.2010 22:15 - noir
Já myslel, že od 17:00 u Alnaga. Ale kdyby to bylo od 18:00 u Almiho, takyby to nebylo marné :o)
25.1.2010 23:10 - Nerhinn
Alnag píše:
OK. Takže 26. ledna můžeme. Můžeme dokonce u mne, protože všechny vodní a podvodní problémy byly eliminovány. Některé z nich pomocí lopaty a rýče o půlnoci na hřbitově.

Nicméně technická prováděcí poznámka. Protože v úterý mám pracovní poradu do 16h a zhruba hodinu ( /-) mi trvá cesta, tak doporučuji nechodit dříve (zbytečně byste postávali u dveří a plašili sousedy :)


Psáno 20.1. Máte dost děravou paměť, panstvo ;)
25.1.2010 23:11 - Sethi
To je celých pět dní zpátky. To po mně nikdo nemůže chtít, abych si pamatovala.
26.1.2010 08:57 - Sethi
Chtěla jsem přes noc dokončit zápis, ale usnula jsem si na klávesnici, takže několik posledních odstavců vypadá asi jako "geadlybf t.ikjthswl,mnnnnnnnn op.ůttse,n€mjwredi."

Aby to snažení nevyšlo úplně nazmar, předhazuju alespoň část záznamu z výletu za Metodějem, na zahřátí.

WIP píše:
Tady na mýtině byly zvuky noci jen tlumené a údery havraních křídel zněly jako hromobití. Zůstala přikrčená, nevěděla co čekat od Metodějova posmrtného spánku. Hyena seděla v trávě jen o pár kroků dál, nezaujatě spočinula pohledem na kněžce, než zase obrátila hlavu ke světlu mezi stromy.
Aiss se zvolna vztyčila, zahleděla se na rudou záři. Nemusela se dívat dlouho, aby poznala, že se pomalu blíží. Vzduchem se linul nasládlý zápach hnijícího masa a horká vůně krve a potu a některých horších věcí. To co teď bylo v Aiss havrany, chtělo křičet a bít křídly a drásat spáry a zobáky, vyklovat bulvy té věci, co se kradla mezi stromy. Uši sklopené, odhalila tesáky a tiše zavrčela. Pak, přemáhajíc sama sebe, odvrátila zrak, pevně zavřela oči.
"Metoději... pojď," řekla pomalu, podívala se na chlupáče a natáhla k němu ruku místy pokrytou peřím. "Letherna tě nechce," pokračovala, "A jemu tě tedy nenechám."
Metoděj krátce zakňučel, ale pak se šouravým krokem vydal ke kněžce. Pořád byla vůdce smečky. Pořád musel poslouchat. Na důkaz dobré vůle několikrát neobratně zakmital pahýlem ocasu.
"Promiň mi to," zašeptala Aiss, když bolestně vykvikl, těsně před tím, než ochabnul v její náruči.
Naposledy se podívala za rudým světlem. Cítila zlomyslnou výzvu, tichý výsměch. Nechtěla tu být ani o moment déle.
Stala se havrany, znovu se vydala na tu studenou cestu temnotou.

Mezisvětí bývá tiché, chladné. Tentokrát jsem ale pod křídly cítila teplý vítr, který nás hnal kupředu. A znovu ten zápach krve a pižma. Zdálo se, že nás démon sleduje, ne však pronásleduje. Cítila jsem jeho zvědavost, zájem. A stále ta výzva, jako by se mě snad pokoušel přimět, abych se mu postavila ve jménu své Paní. Přesto se mě nesnažil zastavit, ačkoli jsem mu pod nosem kradla služebníka. Nebo krmení. Nebo co já vím, co démoni provádí s dušemi svých uctívačů.
Pak zmizel. Jestli o nás ztratil zájem, nebo jsme se příliš blížili světu živých, nevím. Neměla jsem v úmyslu sledovat ho nazpět do temnoty.
Nakonec jsem dokázala splést tenkou linku mezi kamenem a Metodějovou duší. Netušila jsem, jak je pevná, ale bylo to to nejlepší, co jsem v ten okamžik mohla vytvořit. Jak jsem slíbila Gaerwyn, byla jsem opatrná. Když jsem se vracela nazpět k sobě, měla jsem jistotu, že mě s Metodějem neváže žádné přehlédnuté pouto.
Něco mi ale přece jen uklouzlo. Když jsem se navracela do svého těla, ucítila jsem chladný dotek stínu, jak se prosmýkl kolem a ztratil se.
26.1.2010 10:30 - Almi
Ušatá: Hmmm..vyprávět příběhy tedy umíš, všechna čest! Poetické..skoro se ani enchce věřit, kolik krve tomu předcházelo..a co přišlo potom.
27.1.2010 09:09 - Sethi
Začne Konstantin v okamžiku uchopení předmětu doličného vybuchovat barevným světlem? Vrhne se na něj náš pochybný moralteam? (Jinými slovy, začne se něco dít teďhnedokamžitě?)

Měla bych v kapse charakterizační pidiscénu (nebo spíš tak jako dvě... a možná te tak docela pidi) a potřebovala bych vědět, jestli ji procpu ještě do tohodle zápisu.

A co bych to byla za diplomata, kdybych rovnou nenavrhla možné řešení. V rámci výbuchů a šplouchání se dotyčný objekt mohl prostě někam zakutálet a v následujícím zmatku ho třeba konstantin nemusel hned najít... Ve vší té krvi se dost špatně čmuchá.

Prostě bych potřebovala ideálně tak pět, deset minut. Dokážu ale žít i bez nich.
27.1.2010 09:23 - noir
Ušatá: Si piš, že Konstantin tu věc (tyč? hůlku?)drží pevně v tlapě. Dívá se na ni s údivem a asi i šokem. Drží ji v napjaté ruce co nejdál od svého těla a odnese ji k vozíku. Co se stane pak, je otázka, já dělám tohle. Jsem si ale jistý, že minimálně ty a Alnag do toho budete chtít vstoupit, takže víc bych asi nechal na příští hru. Myslím, že Konstantin stojící s "věcí" nad vozíkem, chystající se ji do něj hodit (k ostatním pokladům) je pěkný začátek scény.

Jinak to včera bylo (pro mě) moc pěkné, docela se nám projevily charaktery v boji. Chudák Ghar, za to nezachránění dítěte si to asi od Bahamuta pěkně slízne... Pletu se, když vzpomínám, že Sven nebyl ani škrábnutý?
27.1.2010 09:25 - noir
Takže jinak: Obávám se, že tu scénu do zápisu nenacpeš, protože se proti mému jednání určitě někdo vymezí. A co jsem tak vytušil z Almiho náznaků, asi se něco stane dřív, než za těch 5-10 minut.

Ale jako nějaký flashback by to možná šlo, ne?
27.1.2010 09:40 - Sethi
To by nešlo, to jsou věci těsně navazující na situaci. Ale tak buď se jich vzdám, nebo je případně propašuju později, ty lidi mi neutečou.

Jen tedy veřejně hlásím, že pokud se něco stane v nejbližších deseti patnácti minutách, tak to pokračuju jako jeden encounter, mám v plánu teď využít emoheal do poslední kapky, dokud běží.

Čiže, abych nahlásila pozici k okamžiku, kdy jsme ukončili sezení - Aiss zrovna začíná s Vendamirem organizovat péči o raněné.
27.1.2010 09:45 - Alnag
Noir píše:
Pletu se, když vzpomínám, že Sven nebyl ani škrábnutý?


Trochu mně ožužla ta kůže, ale jinak nic.
27.1.2010 09:46 - Sethi
Jen přemýšlím, zda se Aiss zachová uvědoměle a v rámci zajištění důkazů si na Konstantinovi bude ten krám žádat hned. Čímž nemyslím, že by mu skočila za krk a začala mu to páčit z ruky, nejspíš by ho jen pevným hlasem požádala, aby jí to dal.

Promyslím si to běham procházky do školy.
27.1.2010 09:59 - noir
Uši: Pevný hlas říkáš tomu Dominování? Jo a Emo skončí za pět minut. To je max. délka trvání encounterovky. Jestli se nepletu.
Alnag: No jo, na tu jsem úplně zapomněl. Jak o tom tak přemýšlím, myslím, že právě kůže byla tím, díky čemu jsme tenhle encounter vyřešili tak hladce. Jsem si jistý, že si byl Almi jistý, že vozík bude lootovat Gaerwyn - a tak tam dal mrchu, co jde po fortitude. žes tam byl ty, to nečekal, tudíž jsi specializované anti-thief mrše odolal bez potíží. Dobrá práce!
27.1.2010 10:04 - Alnag
Noir píše:
Uši: Pevný hlas říkáš tomu Dominování? Jo a Emo skončí za pět minut. To je max. délka trvání encounterovky. Jestli se nepletu.


Neřekl bych. Encounterovka končí na konci encounteru (i kdyby trval hodinu) nebo, pokud to není koncipováno jako encounter trvá 5 minut. Alespoň tak si to vykládám já. Otázka je, jestli encounter skončil...

Noir: Tak já bych tu potvoru z Gaerwyn sundal ještě snáz než ze sebe (mám na to víc powers). Na druhou stranu - je otázka, jestli by se mi chtělo ;-)
27.1.2010 10:38 - yokuzava
Uz to sepiste prosiiiiim a od Ghara a Gaerwyn bych prosil take nejake reporty!!! :) Jsem napjatej jako tetiva :"ocekavani v ocich")
27.1.2010 11:06 - Sethi
Ne, pevným hlasem mám na mysli, že prostě projednou využiju své pozice vůdce smečky a zcela normálně a v mezích slušnosti tě požádám, abys mi ten krám dal, tady a teď. (Za chvilku sem hodím útržek zápisu, mám to poměrně přesně v hlavě a asi mi upadnou obě uši inspiračním přetlakem, pokud to okamžitě nenapíšu.)

Je to daily a trvá, dokud nehodím save. Save se můžu v tomhle případě rozhodnout neházet, takže pojedu, dokud neusoudím, že už jsem pomohla všem, kterým pomoci bylo, nebo dokud mi nedojdou síly.
27.1.2010 11:20 - Almi
noir píše:
sem si jistý, že si byl Almi jistý, že vozík bude lootovat Gaerwyn - a tak tam dal mrchu, co jde po fortitude. žes tam byl ty, to nečekal, tudíž jsi specializované anti-thief mrše odolal bez potíží. Dobrá práce!


Jak mne z něčeho takového vůbec můžeš podezírat!! :o)))
..ale Svenovi to výjimečně dobře padalo, a já navíc zapomněl sem tam na nějaký efekt. Ale snad jsem to vše vykompenzoval, aniž si toho kdokoliv ze všetečků všiml ;)

Pro potřeby zápisu: Ta věc, co drží Konstantin v ruce, je stříbřitý váleček velikosti pěsti. Představte si to jako schránku na svitky papyru nebo třeba židovské tóry. Prostě je evidentní, že je něco uvnitř, protože by to jinak bylo mnohem těžší a po stranách válečku jsou půlkulatá zakončení..no, a že je váleček hustě popsán rudě žhnoucími symboly, snad není třeba dodávat.

ALL: Zkuste mi, pls, poslat své aktuální deníky. Díky :-)
27.1.2010 11:20 - Nerhinn
http://www.darthsanddroids.net/episodes/0366.html

Darths & Droids v nedělním díle píše:
If there's anything better than having a deranged psychopath bent on revenge after you, it's instilling that desire for vengeance into a child. They have so many more years for the hatred to fester and mature. When the reckoning finally occurs, it will be truly epic.

If you want to have a truly demented and tragic villain in your campaign, find a child who can - rightly or wrongly, it doesn't really matter - take an interest in making your PCs' lives miserable. Let mature over a decade or two. Then unleash.



No, aspoň už vím, kde si Almi bere inspiraci. Ještě, že u sebe nikdo z mých nepřátel nemá odposlouchávací zařízení... nebo že by mi Aisska dala jednu ze svých mincí?

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.069649934768677 secREMOTE_IP: 3.21.104.72