Merlin
11.2.2016 09:04
Kampaň: Technické
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
30.5.2019 12:11 - Babaj
Ne, musim splnit sve zavazky. minimum jsou tri kusy..... Jak se jmneuje jeho lod?jiste jste meli na schuzky smluveny nejaky signaly nebo postupy .. a jakou spojitost ma Bedna ve vasem skladu s tremi vejci v hline s nasim pripadem?
30.5.2019 13:01 - Merlin
Hvízdne a o chvilku později Landrovy cinkne u ruky nějaký přívěšek.
"Hmm..pominu to, že kladeš další otázky a doplňuješ další a další body...ale nejsem krysa...pchhchchpchch..." zachechtá se

"Loď, nevím přesně, ale myslím Pěst severu, nebo tak nějak. Myslím...tuším, že o nějakou loď na podzim přišel a tahle je nová..ale v lodích se nevyznám..."

"Signál...když připluje a chce obchodovat, nechá vzkaz v přístavu u toho dlouhýho mola...pověsí rudou stuhu na sloup. No a pak některý věci převozíme. Žádný drámo..."

"Hmm..o bedně s vajíčkama nic nevím, ani o hlíně...ale Gutrek mi posledně zaplatil za uschování nějaké větší bedny. Zaplatil dost a říkal, že se nesmí prodat, ani odnést..že musí zůstat ve městě. Tak jsem ji dal do skladiště...nevím co tam je, ale vím, že to odpuzuje krysáky..."
30.5.2019 13:09 - Babaj
Kladu otazky tykajici s druheho bodu, nerozsiruju na jina temata.. Chci proste informace, ktere mne dovedou k zatceni gutreka... ebo mas pocit ze nabiham na jine tema? zachytim retizek a schovam ve vaku.... jen povytahnu i zbyvajici dva a pronesu zaklinadlo magicne detekce ,abych si potvrdil jejich magicnost a skoly.. zdali jsou to aspon z tohoto pohledu retizky /amulety co hledame.... Proste nechci zbytecne krveproliti a cim presnejsi informace o tom budu mit tim blize k uspechu muzeme byt.. a tim myslim nas.. " ...obchod..."... Pokud te tedy v tomhle ohledu neco napada , sem s tim..
30.5.2019 13:21 - Merlin
"nejsem cimprlich..."
(Jsou magické)..//s manipulací opatrně, ta roura je fááákt úzká, navíc štít, zbraně, vybavení, plást, vak....:)//

"Moc dlouho nečekejte...Gutrek tu nemá sice uši, ale oči mu tu děláme my, takže když se tady něco semele..ve městě a my mu nedáme echo, může ho to varovat a zvedne kotvy..."
30.5.2019 13:44 - Babaj
Dobra, pak tedy doporucuju rychle uzavrit ostatni zavazky co tu mate .. posbirejte si co unesete ze sveho doupete a nejlepe dnesni lodi odjedte z Alaronu.. Pokud se ale dozvim, ze jste prispeli k neuspechu zatceni Gutreka.... nase dohoda pak pada... Jinak beru nasi zalezitost za uzavrenou..Nabaka zanechame omraceneho u vlezu do teto tesne trouby.... a doufam, ze na neshledanou A zacnu se soukat zpet....A jeste jednu vec ti reknu aby jsi si o Belovousovi a Gutrekovi udelal obrazek....Obsah te bedny by vas po nejakem case zabil.Nebo prinejlepsim zmenil.
30.5.2019 14:22 - Merlin
Neboj...nemám zájem se tu zdržovat dýl, než je potřeba...a ke Gutrekovi necítím žádný závazek...jeho boj.
V cizím jazyce Tak hoši, berte co unesete..hlavně lehký cenný věci, kameny a šperky. Prachy jen ve zlatě a platině, na cestu. ne..To určitě ne. Jdem polehku.

Jiný hlas: Ale co zbytek, dyť je tu kurva majlant. A co Rudí...? Co když mě zaměří?

Dráp: Po tobě nejdou, hlupáku...ber co říkám. Zbytek ať si vezme, kdo chce...a dělej, než mu zase cvakne v palici a bude tu dštít svatej oheň....do hodiny chci být na cestě...
30.5.2019 14:37 - Merlin
Btw. blbě se ti souká zpět...něco tam zavazí :D
30.5.2019 21:12 - Havran-56
z této komunikace slyšel jsem něco ? Pokud ano řeknu našemu novému příteli " Couvej vylez z roury ven" a budu couvat ven. Jak vylezu pokusím se Lendrovi vylézt ven. Pokud jsem nic neslyšel tak se pokouším Lendra stále tlačit dovnitř říkajíc si pro sebe " Doufám že se tu nezasekne. To je nápad lézt úzkou rourou do krysího hnízda než ho vytlačím na druhou stranu tak ho okoušou na kost.
31.5.2019 06:37 - Babaj
Myslim ,ze se nejak domluvime na zpetnem chodu.... pokud ne budu muset pockat hodku a vlist dopredu jak krysaci opusti doupe.... stejne si v duchu rikam,,,, ze by nebylo od veci se porozhlidnout jestli nebude poznat cim si to ty rudy magy nasrali..... Ale o tomhle se nahlas nezminuji... nechavam si svou znalost jejich jazyka jako stale neodhalenou vyhodu..
31.5.2019 07:38 - Merlin
nakonec se vám povede vycouvat...kopáním a šťoucháním vytlačíš Terena a ten Salazara.
Terén slyšel, sice tlumeně, ale slyšel....má sluch jako ušoun kalous
31.5.2019 08:17 - Babaj
nu my jsme asi ani moc neseptali ..... Myslim ze nebude na skodu.. kdyz hned nezmizime.... myslim ze doprat si kratkeho odpocinku a dohlednout jesli se podari Al Rashovi splnit si svuj predpoklad ze do hodiny chce byt pryc je pravdivy.... tim bychom mohli jednak nabrat trochu sil.. muzu povedet ostatnim co jsme si s Al rashem vyrikali,,

Myslim ze bych mohl abakovi dat 1 life aby se mohl taky sbalit na cestu at na nej necekaji... co na to otatni, nez to provedu... ?
31.5.2019 08:59 - Havran-56
Tak odpočívadlo se než jsi lezl do roury. Klidně nadělám dobruvky ty by mohli také postavit krysaka na nohy a nám dodat energii. Kousek od tud by měl být vylez z kanálů. Takže bych šel na Gutreka. Podle toho co říkal krysak tak jestli zjistí něco podezřelého může odplout. A je tu ta bedna co má zůstat v městě.
31.5.2019 09:21 - Merlin
Další z inspirativních článků:

http://www.d20.cz/clanky/tipy-a-triky/4771.html
31.5.2019 09:34 - Torrin
Jak říká Terren, krátký odpočinek byl před chvíli. Ale tak na podání infa proč ne. Ale zase to si můžeme říct po cestě. Rychle zajistit truhlu a vyspat se. Bych viděl já.
31.5.2019 09:37 - Havran-56
A podle toho jak chtěl Gutrek aby bedna zůstala v městě tak by měla co nejdříve pryč. Nerad bych aby jsme nahaneli něco velkého co se vylihne z těch vajec.
31.5.2019 10:15 - Babaj
O truhlu je snad postarano.. aspon tak ze s tim vice nenadelame.. leda skontrolovat jestli si vsichni plni a to by mohlo byt taky kontraproduktivni :-))) Na Gutreka muzem vyrazit.. az se dovime kde to je.. ja tedy vim jak se to misto nazyva ale netrefim tam ani za mak..... a hlavne az se vyspime... nezapominejte ze jeste neni ani rano.... A taky mne naramnne zajima co udelali tem rudym magum..... coz se asi nedozvime jinak ze bud se zeptam,, coz nechci aby vedeli ze vim a nechci aby vedeli ze mne to zajima.. takze se muzu jen modlit aby tam po sobe neco nechali.. coz znamena prohledat po opusteni doupete doupe...odpocinek neni pro nas ale kamuflaz pro ne.. vy prazdne hlavy .-) ja vim ze jsme odpocivali pred tim nez jsme sli sem....

bobruvky se budou hodit... Urcite sse svacina bude hdit. navic ti zustanou 24 hodin... takze je muzes mit do foroty i po dlouhem odpocinku.....

Navic porad tu mame problem s Gerrym a musime se podivat po panu slenenkovi.. nebo jak se mu rika...... jsme porad v behu a zaroven musime hrat umdlyvajici..... rozdelovat bych se nerozdloval.. zvlaste ne tady a ted...
31.5.2019 11:37 - Havran-56
Teď když nad tím přemýšlím tak před pračkou byl nějakého harant a pak zdrhl takže a ten by nás k někomu takovému mohl dovést. Dále vykouzlí dobruvky a porozdavam.
31.5.2019 11:51 - Babaj
To by mohl byt klic.... harant :-) v noci takhle na ulici.. uz mi byl podezrelej...

Tedy proberem krisaka a poslem ho k ostatnim at na nej necekaji...
31.5.2019 12:14 - Merlin
Krysák se po objasnění situace milerád zdekuje co nejrychleji to jde
31.5.2019 12:28 - Babaj
pak tedy to asi vypada kdyz kluci budou souhlasit asi odpocnem a pockame jestli krysaci do te hodky zmizi.. sazim i na mozne urychlni vzhledem k zvysene nervozite kdyz tam dole jeste jsme.... uvidime.... pak asi bychom naplanovali pruzkum doupete a nasledne vyjit na ulici podle toho jak brzy bude abychom se poohledli po drobotine potazmo po sklenekkovi.. a doresit vec s Gerrym.. abychom se mohli vyspat a .. ziskat info o miste gutreka.. nejlepe po konzultaci s Antolou.... timto bychom zkontrolovali vejce a hlinu.... vyresit opet asi v chramu likvidaci hliny a po nacerpani sil vyrazit na gutreka.... jeste by asi bylo zahodno nejak posefovat ty amulety... ale to mne ted nejak nenapda.. jestli to muzem zkusit jen tak nebo jeste hledat nekoho na pouceni a vysvetleni....
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.094933032989502 secREMOTE_IP: 18.117.183.252