Merlin
11.2.2016 09:04
Kampaň: Technické
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
13.5.2019 20:03 - Babaj
dobra tedy.... ondro kdyz budes cokoliv potrebovat.. staci rict nebo se stavit
14.5.2019 06:48 - Havran-56
Ok
14.5.2019 06:51 - Havran-56
Tak to v té hospodě pěkně ztvrdneme.
14.5.2019 07:47 - Torrin
No dneska bych se i zastavil. Čísla, kouzla, festy to jsou prkotiny... to řešit nepotrebuju spis vystupování postavy. Mám par nápadu, tak jen chci slyšet nejakej názor:p. Na tu cca 5 bych se stavil.
14.5.2019 08:09 - Babaj
oki
20.5.2019 11:28 - Babaj
tak jaka? zitra uz to vypada na vypravu za zajeci prackou?:-)))
21.5.2019 07:46 - Torrin
Tak já s tím počítám;)
21.5.2019 07:49 - Havran-56
Tak jestli si to nenechá nějak vymlouvat. Hlavně aby jsme to přežili a nezdrhl nám.
28.5.2019 09:37 - Babaj
tak na co jste behem dlouheho hloubani prisli.. jak nejlepe zefektivnit dopadeni Al rasheho :-))) jak toho spencra Drapoviteho nejlepe oznacit chytit a zesmesnit :_)) ?
28.5.2019 09:54 - Merlin
tradiční rádiové ticho
28.5.2019 21:54 - Merlin
"Když se přestaneš hýbat a nepokusíš se sem vlézt...můžeme mluvit...a tvýho kámoše na druhé straně nesežerou krysy..." zaslechne Lander ze světla hlas s cizím přízvukem. "A nebo taky můžu poslat své pobočníky do města a okolí, aby pokousali a nakazili co nejvíc lidí..dětí...žen...prostě na koho to zrovna výjde. Je to proti našemu zvyku..ale pro tebe to rád udělám...takže?"
29.5.2019 06:52 - Babaj
Zavrtím se v potrubí a povytáhnu dal.. Ale presto najdu dost dechu abych mu odpovedel...

Spencere ,drape,Ty asi nevis s kym mluvis ,kdyz mas tu odvahu mi vyhrozovat sirenim dalsiho bezpravi a Přícenim se zakonum...V me zemi by s tebou a tobe podobnym nemel nikdo slitovani... Jen si pritezujes na pomyslnych vahach spravedlnosti... Dam ti jinou nabidku... kdyz dopomuzes spravedlnosti vyplout na svetlo, dovolim ,aby jsi ty se svou krysi kumpanii odpluly zpet na Morey, odkud jste jiste prisli a uz nikdy se neobjevite na Alaronu..... Tak ci tak te pozenu ke spravedlnosti jaou si zaslouzis, je nyni na tobe zda vyuzijes moznosti polehcujicich okolnosti...
Sva slova podporim zvysenym usili vydrat se z trouby ven.... (pokud jeste vetsi usili jde vynalozit :-)))
29.5.2019 09:35 - Torrin
No nic snažím se za štítem kryt a tlacim se zadkem k tunelu. Tolik krys palcatem neumlatim a na plosnaky už jsem vyčerpaný.
29.5.2019 09:37 - Havran-56
Nevím co jsem z toho slyšel ale tlačím Lendra rourou před sebou pokud to jde. Popřípadě mu zapiram mohy aby se mol opřít.
29.5.2019 14:29 - Merlin
Odfrkne a pak v cizí řeči (které nicméně Lander rozumí díky helmě) pronese: "Hoši, sledujte tu kroutící se ponravu. jestli se pohne byť jen o myší ocásek, vyrazte do města. Věnujte dar každému na koho narazíte a pak se stáhněte na venkov. Vybírejte děcka, starý a ženský...za chvíli máme úplněk, tak je to na pár desetidnů zaměstná." někdo pak odpoví stejnou řečí "A co naše prachy a věci?"
]"Ser na ně Tesáku, vezměte jen amulety a vypadnete, jasný..prachy si vyděláme jindy. A jestli vše půjde dobře a ten blázen dole dostane rozum, tak z toho nevyjdeme s prázdnou..jasný?!"

Pak hlas promluví opět obecnou: "Nejsi v postavení, kdy bys mi mohl vyhrožovat! Špatně sis to načasoval a budeš muset zvolit menší zlo. Věř mi, že vím o čem je řeč. A strach mi nenaženeš..na světě jsou děsivější věci než je plazící se paladin a já už jich pár potkal. Když začneš přemýšlet, tak si uvědomíš, že mě nemáš šanci chytit...nikdy jsi mě neviděl a nikdy neuvidíš...prostě odsud odejdu cestou, kterou se neproplazíš...navíc poruším své krédo a věnuji dar každému slabému kusu, který potkám a pak zmizím neznámo kam...tak to prostě je...a tou dobou ty ještě budeš bojovat s hejny mých tupých krysích poskoků..." uchechtne se
"Ale já jsem hlavně obchodník...a nerad ztrácím, takže ti umožním uzavřít obchod...ty se přestaneš hýbat, budeš spokojeně ležet a můžeš se ptát a já se ti pokusím odpovědět co budu vědět....a za to mne pak necháš odejít s pár věcma, které mi pomůžou trochu klidněji žít. ..a já opustím tenhle ostrov a už se nevrátím. A slibuji, že po cestě si do nikoho nekousneme.
Nebo..se dál budeš pokoušet dostat sem ve svatém zápalu...a já ty věci obětuji a uteču...Nic osobního za tím nehledej...prostě jen obchod...jestlki nejsi úplný hlupák, tak pochopíš, že můžeš vytěžit z ničeho něco"
29.5.2019 20:07 - Havran-56
Slyšel jsem něco z tohoto rozhovoru? Pokud ano začnu na Lendra mluvit a již mu nepomáhám. "Lendre má pravdu než vyleze na druhou stranu bude Dráp dávno pryč. A vezmeš si na svědomí ty nakazene lidi a děti".
30.5.2019 09:48 - Babaj
Dobra, Priznavam ,ze se muzes citit, ze mas navrch.. Ale i tak mas dost mylnych predsudku. Nejsem ten kdo dela na prevenci kriminality.. Od toho jsou mi vzdaleni patrtneri od Helmovcu.. kazdy je zodpovedny za sve ciny a vrazdeni nevinych lidi by byla jen tva volba, ktera by jen privedla hnev spravedlnosti a nikde na svete se pred timto spravedlivym hnevem neschovas... nemusi to byt ma paze, ale je nas dost aby jsi za sve zlociny zaplatil.. tak neprilevej nic co by nestalo zatim za ztratu majetku a vyhnanstvi za hrdelni zlociny.... Zlostne zaskrabu prsty rukavice o rouru, ale zastavim svuj posun vpred..... Pokud chces mit svuj obchod a ja
svou spravedlnost ve svetle zjistenych skutecnosti, budu od tebe vyzadovat mozna vice nez jen povidani...Pokud to dopomuze k spravedlive veci vuci niz jsme te vyhledali, pak ti
umoznim posbirat si tady z doupete co uneses a odjet z Alaronu s tvymi pobocniky s tim , ze pokud se bez Milosti mistnich zakonu vratis , propadnes hrdlem...
zaposloucham se ... A zastav sve pohunky... pokud mam stat ja at stoji i tvi poskoci
30.5.2019 11:01 - Merlin
Hlasitě hvízdne a hemžení krys se zastaví. Pak pronese v cizí řeči. "Tak není úplnej hlupák, hoši. Takže čekejte..."
Pak opět v obecné. "Abychom si to ujasnili...já chtěl dávat dar, né brát životy...pche..to jen, aby bylo mezi námi jasno" uchechtne se..."a ted k obchodu. Fajn, beru...tady už to stejně není co bývalo..je tu moc horko. takže se poohlídnu po klidnějším místě."

Krysí hejna na druhé straně se zastaví, jako mávnutím proutku a koukají...
30.5.2019 11:31 - Babaj
Pro nekoho dar, pro vsechny ostatni proleti... uhel pohledu.. znal jsem podobne co smrti rikali vykoupeni a podobně...Tohle nyni neni nasi veci....tedy k veci.. asi vsichni mame trochu napilno... mam hned nekolik veci primo na tebe.. Prvni je ,aby jsi propustil
meho pritele a ochmelku Garryho, ktery se asi hlucneji vyptaval po tobe a pevne verim , ze je v tvem drzei..Dalsi je vice komplikovana zalezitost... Jdu po osobe ktera si zde na Mesicninach rika Lasin Belovous... ulisny , magicky zrucny nicemnik a k jeho dopadeni
hledam jeho komplice Gutreka... A doneslo se mi ze vis jak ho ziveho dopadnout a ze operuje tady v Kael Kalidiru..Do tretice hledam aspon tri talismany dotykajici se s moci Belovouse jež se dostaly do podloudnych obchodů mezi vami a Gutrekem. Jestli mi dokazes dopomoci ke splneni techto Tří bodu, budu to brat jako vyrizene a vy pak budete moci do vecera nasledujiciho dne opustit Alaron a doufat, ze o sobe jiz neuslysime.
30.5.2019 11:47 - Merlin
"Srát filozofické debaty, máš pravdu. Tak jo...o žádným Gerym netuším...tedy...abych byl přesný, někdo se tu ochomejtal, ale já lidi neberu. takže ne, ochmelku Geryho nemám ani jsem neměl. Ale jestli se motal okolo, zkus se zeptat toho chlapíka co nám dělal oči...hmm..se skleněným okem...má pod sebou nějaký haranty, kteří začali hlídat, když se tady začali ochomýtat a vyptávat různý osoby."

Pak chvilku ticha.."Lasin Bělovous, Lasin Bělovous...no osobně jsem ho nikdy neviděl, nebyl důvod..ale Gutreka znám...a vím, že ti dva se znaj taky...takže se zkus ptát jeho...Gutreka najdeš v Bouřící jeskyni...na pobřeží pár mil jižně od města...jsou tam na útesu starý ruiny a dole na mořské hladině je velká jeskyně, kde kotví loď. Pro mne za mne, ať se klidně zhoupne..."

Pak si odfrkne..."Talismany mne stály hodně úsilí....a byly drahé...hmm...a pro mne životně důležité...u Malara...no...předpokládám, že když se nevrátil Vincent s Nabakem, tak ty jejich už máš...takže ještě jeden, co..."
cizí řečí promluví ke společníkům: "Tesáku, sundej amulet...je to obchod." "Hééj, já budu nechráněnej" "Drž kurva hubu a sundej ho...seženem jinej...když ho ta rohatá čubka sehnala jednou, sežene ho podruhé...a tebe neznaj...a nechci slyšet žádný keci"

Pak obecnou: "Nestačily by ty dva co už určitě máte?"
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.080479145050049 secREMOTE_IP: 3.135.186.226