Merlin
11.2.2016 09:04
Kampaň: Technické
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
16.11.2018 14:07 - Merlin
jak daleko? řekněme 15 čtverců, aby jste ji vůbec viděli
16.11.2018 14:11 - Havran-56
Ještě je otázka jestli svěrka není jen něčí oko a ucho
16.11.2018 14:14 - Havran-56
Veverka
16.11.2018 14:52 - Babaj
tak jasne... na familiara to vypada.. ale ....... otazka zni koho.. a taky proc by tak drze chtel aby byl iden... ikdyz belovousovi by to asi bylo jedno a asi by se i timhle vysmival.. ale tohle mi prijde ze chce byt videno a mam poci ze to nei z vysmechu... proste nevim co si o tom myslet.... na druhou stranu porad tu mame neco od tri stinu.. kdovi co je to zac.. oak ethel.. to muze byt cokoliv :_))) to ze variantne to muze byt opak besa je jen jedna z mnoha moznosti... a navic taky nic moc nerikajici... aspon ne ted...


rozhodne at je to jak chce... tohle stvoreni nas sleduje... a tedy kdyz tu nejsou stromy tak je to vice napadne.. ale ted rozhodne nevypaada na zakryvani..... ve mete by to mela taky tezsi.. ale rozhodne ne nemozne....

dalsi veci je.. ze obycejny familiar.. by v tomto pripade byl bez druidi vypomoci kouzel dost tezkopadny pruzkumnik... pokud tedy nebudu pocitat ze je proti nam warlock se zamerenim na vili puvod.....

tezko rici.... no nezbyva se nezli se zeptat...

"Copak malicka.... zatouklal jsi se z lesa? prisla jsi sem pro orisek, povez nam proc jsi tady ?" samozrejmne mam zaplou helmici... ale obavam se ze zvireci jazyk... asi neni jazyk :-))) nu ale urcite to udelam....
16.11.2018 15:04 - Merlin
"Nemluv se mnou jak s dítětem! Poslední nakládačka ti nestačila?" vyprskne v obecné veverka
16.11.2018 16:16 - Babaj
"Podle toho kterou posledni mas na mysli a dokud nevim kdo jsi tak s tebou mluvim jak mi na prvni pohled prijdes.. Mozna je nasnade vyrovnat score... Ty nas evidentne znas kdopak jsi ty?" S klidem nepotluceneho lva salonu odvetim...
16.11.2018 16:21 - Merlin
Veverka chvilku čmuchá kolem a pak chytne do pacek slušný oblázek. A lehce si s ním pohodí. "Jsem Lupula..." a vzdorovitě se koukne
16.11.2018 19:35 - Babaj
"Tak jmeno bychom meli, Mne rikaji Landr, Landr Destovitr, ten s lukem je Terren a tady tenhle je Gereth.. Ale myslim ze nas uz znas...Procpak nas sleujes? myslim ze jsem te uz zahledl v lese... copak jsi zac?" popojdu bliz vedoud Ostrokopytko za sebou.... a mimodet se pokusim bozim vhledem zjistit co mam pred sebou.
17.11.2018 10:20 - Merlin
Ani běs, ani nemrtvý, ani nebešťan.

"Jsem veverka." podívá se k menhirům "jeho veverka. Tedy teď už svoje"
17.11.2018 12:54 - Babaj
"NA VEVERKU JSI VELICE CHYTRA, TEDY POKUD MUZU POSOUDIT ZE UMYS SMYSLUPLNE MLUVIT A UVAZOVAT... COPAK ZE JSI SI UDRZELA TAKOVOU MOUDROST IKDYZ "KOKNU K MENHIRUM A POKYVNU HLAVOU " oN UZ TADY NENI" pOKYVAM HLAVOU "STEJNE MAM POCIT ZE SE OBETOVAL MOC RYCHLE... NEPOMAHAS NAHODOU JEHO VEDOMI ABY SE ZDE ZACHOVAL?"
17.11.2018 12:55 - Babaj
KLATE AJI S CAPSEM :-))
18.11.2018 14:58 - Merlin
Veverka se zamyslí, pokud to jde u veverky vůbec poznat a pak se poškrábe na čumáčku. "No, z doby, před Huedinem si pamatuji akorát hledání potravy, hnízda, někoho k páření" prskne "dost fádní, bych řekla." Odhodí oblázek a chvilku čmuchá, než najde další. "Takhle je to lepší, bych řekla" zahýbe čumáčkem "Když už tu Huedin není, tak už mne k němu nic neváže a můžu si dělat co chci, bych řekla." Potěžká kamínek a odhaduje vzdálenost k Landerovi.
19.11.2018 06:56 - Babaj
"S tim Kaminkem bych si to rozmyslel, ne kazdy ma tolik trpelivosti jako ja a nekdo by ti pak mohl vratit stejnou minci." Mavnu rukou.. "tedy tvrds ze vazbu na Huedina uz necitis.. zajimave. slysel jsem ze takto spojeni familiari pokud tvoriel pouta zanikne tak zanikne i sila jenz propujcovala tomu tvoru jeho zvlastni schopnosti...Mozna mas obrovske stesti , dar moudrosti neni zrovna laciny, nebo je stale jeste Huedin nekde
pritomen... nebo pouzil sily kterym nerozumim .."
Zamyslene sseskocim z kone.. "Nicmene dosla jsi az sem, mas neco v planu ? Mozna by jsi nam mohla pomoci.. Huedin zde rozpoutal sily neslucitelne s radem a mozna ani s zivotem... Mozna by jsi mohla pomoci napravit jeho skutky nebo aspon zmirnit dopady jeho cnosti... Valka nikdy neprinasi nic dobreho ani tem kterych se to tyka primo a uz vubec ne tem kterych se to jen dotyka... treba i priroda a zvirata v ni dlici".. sundam si helmici a podivam se ji sprima do oci...."Nu Lupulo s Veverky zrozena? co na to povis?"
19.11.2018 08:14 - Merlin
"Pfff" odfrkne si. "jestli ty bys mne trefil oblázkem, tak bych musela být aspoň jako kráva velká. A vůbec..kdo vyhrožuje, o tom jen mluví, ale neudělá to...bych řekla" Začne se drbat zadní tlapou za uchem a pak zkoumá co tam bylo. "jasně, že nerozumíš...jsi člověk v kusu plechu, takže nerozumíš velké spoustě věcí..jsi vlastně chodící kotel, bych řekla.pchchchchiii" zahihňá se a koukne svým jedním okem. "heleď se..co vy lidi si děláte mezi sebou je vaše věc...a jestli vy se trochu nepřeceňujete..ve všem, bych řekla."
Udělá bobek a chvilku na něj kouká.
"nemyslím si, že by Huedin něco rozpoutával, takovej machr to zase nebyl...mu přisuzuješ trochu velkou zásluhu, bych řekla." odfrkne "Vlastně to byl celkem fajn člověk, na člověka..ale smutnej, zahořklej bych řekla"
Popoběhne k noře v zemi a posadí se vedle ní. "ne..Huedin nic nerozpoutal. Myslím, že jen dával zprávy...a pletl hlavy. Jééé..ten měl plánů. Velká divoká nespoutaná příroda. bez dřevorubců a jiné pakáže. Rozvaliny kamenných domů porostlé břečťanem...jak říkal, návrat k řádu a odklon od uctívání falešných zákonů a těch věcí, co vy lidi jste si vymysleli, abyste spoutali a ovládli přírodu. Často mi o tom vyprávěl..."
19.11.2018 08:43 - Babaj
"Do teto debaty bych nerad zabredl.. mel svuj nahled na vec a vlastni filozofi.. pravda trochu skostnatelou... ale to je jedno v dnesni dobe uz prekonanou... Ale nemyslim si ze mame cas na vzajemne prsvedcovani.. dulezite je ze jsou v ohrozeni spousty nevinnych dusi... vis i komu kde a jak predaval ty zpravy?...."
19.11.2018 09:06 - Merlin
Mávne packou.."Věřit v bohy je stejně zkostnatělé...bych řekla a stejně tomu vy lidi věříte.." ukáže packou na Landera "Ty seš třeba ukázka zkostnatělosti, bych řekla, úplně na výstavku zkostnatělých lidí...ale mě je to putna, si kostnaťte jak chcete" zahihňá se "Docela bych ráda viděla, jak by s tebou zatočili druidi z Kruhu, kdybys jim začal mlít ty svoje řeči...o překonání" odfrkne "Vzal to ďas, to je váš problém...bych řekla"
Koukne jedním okem. "Jo..vím.."
19.11.2018 11:21 - Babaj
"Vidim, ze jsi take naockovana jen jednou stranou.. nazyvas mne skostnatelym... vis vubec co to znamena? proc se o necem rika ze je skostnatele?... je to neco tak stareho a krehkeho neohebneho ktery pod tihou jinych vlivu se upina ke sve pevnosti a je nakonec zlomen... Mne nazyvas skosnateleho jenz prosazuje a snazi se najit pro nove zmeny nove nahedy... zmena popira jakykoliv popúis skostnatelosti... me uzasady jsou zcela jednoduche a dost rimocare... zastavam zasady dobra a spravedlnosti na ploli radu a zakona.. ale nenech se mast... pokud nekre zakony nejsou dle techto meritek v poradku.. ja sam vyvolavam nutnost zmeny a jejich napravy aby nove pravidlo
ci zakon odrazel tyhle vysi principy.... bez nich bychom byli zase jen pouha zvirata..... Ano ta zvirata kam smeruje uceni Huedina.... civilizace je nutzdroj vyvoje sveta na platforme prirody... soucasne nemohou platit stare zakony prirody s vyhranenymi zakony civilizace.... je nutne je skloubit.. nahradit aby odrazely dobro rad a hlavne spravedlnost...." Rozohnene mavnu pravidi k sirokemu okoli .. "Dost uz reci o ideologii..... V tomhle najdem rozhodne spolecnou rec..." posadim se k ni pobliz nory "Pomuzes nam tedy, Ta Vec" Kladu duraz na Vec.. "ta vec musi byt zastavena... do zacatku by nam hodne pomohlo vedet vse co vis o ni.... co je to zac, kde se ukryva napriklad.. A pomohlo by i vedet jak a co ji Huedin predaval"
19.11.2018 13:26 - Merlin
Veverka nejdřív vztekle vyprskne "Sám jsi naočkovaný a zaslepený...svou pravdou, člověče, bych řekla..." a hýbe se jí po návalem emocí čumáček. "když řád a koloběh života a přírody nevyhovuje tvé představě, tak je to špatně a musíš to změnit...pfffff...pfffff...grííík...třebas ke špatnému.." podupává tlapkou...po chvíli si odfrkne. "pomůžu ti, ale né proto, že mi říkáš jak se vše musí změnit podle tvých..vašich přestav..."

Popoběhne a pak se posadí a začne si čistit ocásek. "Huedin nebyl zlý...ani špatný...často jsme si povídali. byl dlouho smutný, když mu zemřela matka...rozčílený a smutný, bych řekla." zamyslí se "Když pak začali přicházet vílové, tak proti nim bojoval. Ale postupně ho opouštěla ta...hmm..motivace..jo, to je ono. A jednou...se vrátil z kamenného města na jihu a byl zádumčivý...když jsem se ho ptala co se děje..říkal, že konečně ví co udělá, že se mu otevřely oči...že ví jak zachránit svět a vrátit zpět řád."
Odfrkne. "Pak mi ukázal takový kamínek..oblázek...byl..hm...jak lidská hlava, ale malinký, jako oříšek..teda větší...takový velký vlašský ořech...trochu jako ulita...a říkal, že díky němu budou vědět goblini a ti vílové, kteří sem proudí, kde jsou vojáci v plechu...a asi do něj mluvil, řekla bych"
Mlaskne. "Pak říkal, že se splní jeho velký sen a města tady pohltí příroda. A vše získá řád a pořádek. Koloběh, bych řekla." Poposedne. "Jednou..jednou jsme byli u místa, kde to bylo nepříjemné...úplně se mi ježily chlupy...říkal..to jsou tři stíny...ale mě jich tam přišlo mnohem víc...." Zahýbe čumáčkem.
19.11.2018 13:31 - Merlin
Podrbe se " Když jste se vrátili z jeskyně...byl překvapený a rozezlený" odfrkne si "říkal mi, že to je špatně, že někdo něco znečistil...ale já jsem ho neposlouchala...našla jsem šišku". zahihná se. "A pak byl rozčílený podruhé, když jste se vrátili od Ethel...říkal mi, že už nic není jak by mělo být...myslel, že zabijete Ethel nebo ona vás, bych řekla...Nesnášel Ethel...a vy jste kazili jeho plán. Cokoliv by byla výhra, bych řekla...cokoliv kromě domluvy...grííík."
19.11.2018 14:11 - Babaj
"Souhlasim s tebou.. spatne ciny nemusi provadet jen zli lide... ale.." pak se zarazim a nedopovim.A jen zavrtim hlavou. "Myslim , ze to neni jedina vec ve ktere se plete....Vis, mam takovy pocit ze Huedin se sam stal obeti mnohem vyssiho podvodu amanipulace... Splneni niterniho velkeho snu.. v posledni dobe jsem tuhle frazi cetl a vyslchl mnohokrat a kdz k tomu pripoctu okolnosti... Poslechni a nevidela jsi Huedina si nekdy cist knihu v kuzi? " Zadumane si prohlizim privrene oko na stitu podlite po rane hutnym monoklem.. " ty reci o velkem snu nemel nahodou po navsteve toho tisniveho mista se stiny? a ukazes nam kde to misto je?....Mimochodem co nazyvas Vilakem?" tazave na ni pohlednu .. "Jiz ted ti dekuji za tvou vstricnost.. Mimochodem,,, ten zminovany kaminek je nyni kde?"
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.094445943832397 secREMOTE_IP: 18.221.85.100