Merlin
11.2.2016 09:04
Kampaň: Technické
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
29.8.2017 06:57 - Torrin
Pravda, že ještě chvilku a asi začnu sepisovat slovník těch Vašich termínů:-P
29.8.2017 08:47 - Merlin
mé gramatické a slovesné vědomí páchá rituální sebevraždu
29.8.2017 10:47 - Babaj
az ted? nebo to je uz prubezny jev?.-))
29.8.2017 15:29 - -ajk-
mam proste rad hlavolamy :)))))))
29.8.2017 16:16 - Babaj
to jou i tak spise jazykolamy :-))))))
30.8.2017 09:52 - Babaj
teda.. gratuluju k vcerejsimu velkemu uspechu.... pravda... zloduch sice prezil. ale doufam, ze nekde neakou dobu bude lizat sve rany se stazenymi choboty mezi nohy..... Ale vicemene mam obavu, ze to neni naposledy co se s jeho choboty uvidime...


tak co dal...... jsme ve stribroluni........
30.8.2017 09:57 - Babaj
jake jsou vase plany... je dulezite neco bnastinit at se muzem shodnout na nejake delce mezidobi.....

vcera se mi libil navrh Hagara na popatrani po tajne skrysi Oniho..... tipuju ze jako banker a topar bychom na to s hagarem mohli stacit.. geret tusim mel nejake choutky s louem navstivit letohrad...
s Berrianem to jste proberem... nevim jestli uplne vi co je to mezdobi a co muze vschno delat
ma te nekdo v umyslu neco hodne dlouodobe? neco jako cviceni skillu nebo podobneho?

vypada to ze neni moc hotovosti.. takze taky popremyslejjte jak to zkloubit s zivotnim stylem :-) at nam nekdo neumre hlady .-)
30.8.2017 10:15 - Torrin
Upřímně jsem přemýšlel, že v tomto mezidobí se proletím do Vysokého hvozdu. Věřím, že můj Druidský kruh je stále v úzké komunikaci s harfeníky, ale přesto bych rád sám kruhu předložil své poznatky (Jsem hold děsně opatrný a chci, aby nedávné události byly popsány mému kruhu s co nejmenším počtem "vylepšení", které si každý vypravěč automaticky vytvoří. ).

Proto můj první cíl by byl Strom Praotců. Místo, kde se kruh schází. Dále bych se potuloval po území celého Vysokého hvozdu, jeho rozloha je nemalá. Třeba se ukáží v těchto místech nějaké anomálie a nebo se sem donesou o nich zprávy.

A v poslední řadě, nejsem typ bytosti, která by si užívala ruch civilizace. Takže plány, jako návštěva Letohradu, nechám ostatním, pokud není nezbytné abych tam cestoval. Mám raději společnost zvířat a rostlin.
30.8.2017 10:58 - Babaj
Berriane.. dobra uvaha... jinak muzes jeste popremyslet o obzive a jesti i neceo v mezidobi chces i dokazat vic pro sebe.. mezidobi je i hlavne cas kdy si dokazes jit za svymi vlastnimi cily mimo cile skupinove spjate s cily s druzinovimy... vim ze to eni lehke ..a le priklad.. staveni hradu.. uceni se novemu skillu. . hledani sve stare minulosti.... bla bla bla-- samozrejmne je to take neprimo spojene s nasimi cily. ale to muze byt treba jen zlome toho mezidobi...
...

tohle je jen doplneni... jinak tva vize je pro mne super dostacujici .-)
30.8.2017 11:09 - Babaj
takze podle hrubeho prepoctu a odhadu .. bychom si z mozkomoriho doupete. cviciste Giathanky mohli rozdelit cca 5100g na hlavu.. a ne gerete i hobiti v tomhle maji stejne velkou hlavu jako goliati :-) jeste si to nepiste.... je to odhad pro vase plany...
30.8.2017 12:00 - Sir KRTEK
Co se mezidobi tyka krom toho co jiz zminil Amnon urcite bych se posleze vydal i do Luskanu Amnon by mohl neco vyzjistit u sveho kontaktu v magicke vezi a ja predam smutnou zpravu o skonu Hagarova tela a nejakou hotovost na zajisteni jejich budoucnosti. Rozepisi se posleze.
30.8.2017 12:10 - Merlin
Torrin: nejsem si jistý, že se tvůj kruh schází u Stromu Praotců :)...z toho by mohl být pěkný fight s Uthgardy :D
30.8.2017 12:45 - Babaj
fight s Utgardy?.. to nerikej nahlas... jiak Hagara do hor nedostanu :_)))

JJ Hagare.. Amnon se rozhodl s tebou ravt vic casu aby mohl na tebe uplatnit svuj vliv .-) a abychom se pak netrapili ingame... zbyndovi je proti srsti to Martovi(Hagarovi) davat
porad sezrat.. tak to nejhorsi muzem nechat odeznit v mezidobi mezi postavama .-) a muzem zase snizit tu prevychovu do snesitelnych meritek.... at tak nebo tak at se prevychova podari, nebo jen otupi amnonovu snahu- porad to vidim jako Rp prilezitost jak nemuset ve hre prekousavat nektere neprijemnosti .-)

Marto, nic co tam rikam. teda drtiva vetsina, at nejsem tak ultimatni, neni proti tobe jako MArtovi... Amnon musel bohuzel zvysit tlak a to neni moc prijemny ani mne ani tobe :-) Co rikas...? Mze to byt elegantni reseni na zakopani sekyrky a vykoureni to s tim perem.. te dymky?:_)))
30.8.2017 12:49 - Torrin
Merlin píše:
Torrin: nejsem si jistý, že se tvůj kruh schází u Stromu Praotců :)...z toho by mohl být pěkný fight s Uthgardy :D


Jezus no...to bych to dobře podělal...jasný už to vidím, to jsme si spletl. Opravdu Uthgardské posvátné místo nechci nijak narušovat. Takže pro upřesnění. První cíl bude vycházet z následujícího:





S tím, že moji vizi bych ještě doplnil o jednu věc. Během času stráveného ve Vysokém Hvozdu bych chtěl dbát na to, aby všichni tvorové (včetně civilizovaných národů) žili v harmonii s přírodou. Dary přírody jsou zde pro všechny, proto není možné s němi ledabyle plýtvat. (viz. mé osobní vady pouta atd:-)))
30.8.2017 16:26 - Sir KRTEK
Jinak Ano nemám problém vykopat, teda zakopat :-) válečnou sekeru, meč, halaprtnu, kopí či cokoliv :-). Mohlo by pomoci kdyby jsi mne více informoval o tvé (naší společné) paní a jejích schopnostech, představách a případně pohnutkách, já bych se mimo jiné rád dozvěděl co že to ve mě roste a klíčí!!!!!.....
Co se hledání v horách týká předpokládám že to v okruhu 2-3 dnů od útočiště obrátíme s Amnonem kámen po kameni, rád bych u této příležitosti využil i zvířátek které se okolo tohoto místa mohou motat :-) Je mi jasný že to tam nebude jako ve Sněhurce naflákaný zvěří ze sta mil, ale občas by se mohlo něco podařit... řekněme 2-3 desetidny pokud tam nic nenajdem je to zřejmě ztraceno či pro naše oči neviděno a velmi dobře skryto.
Poté bych se s Amnonem (pokud bude souhlasit) vydal do Luskanu.
30.8.2017 18:58 - -ajk-
no ja mam v planu malej kseftik s geretem

a pak se pokusit zjistit jak to vlastneje stimmym telem.

a takybudu muset hrat pac jinak umru hlady :)


to jen tak ve skratce chronologii upresnim
31.8.2017 06:32 - Babaj
ano, to mam v umyslu... nechtěl jsem to rikat na plna usta :-) ,ale duvod proc jeste chci zustvat vice s Hagarem, je ze citim jistou zodpovednost... za neco co bych nemel nechavat jen tak bez dohledu .-))

Luskan pak nemusi byt spatna volba... ikdyz temnym elfum bych se rad vyhnul :_)


jinak musime se domluvit na nejake forme komunikace... preci jen nejakou svolavaci strategii bychom meli zbudovat:_)
31.8.2017 08:11 - Torrin
No to ano, zatím se tak akorát rozutečeme a konečná. Jako dalo by se využít tiché pošty Harfeníků. Držet se v blízkosti jejich působení.
31.8.2017 09:28 - Babaj
no to neni spatne... myslim ze Harfenici by nam v tomhle mohli pomoci.. preci jen je o ve spolecnem zajmu .. to by mozna slo ukecat :-)
31.8.2017 10:15 - Torrin
Nic lepčího...nebo spíš reálnějšího... mě nenapadá. :-P
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.088133811950684 secREMOTE_IP: 18.219.213.196