Merlin
11.2.2016 09:04
Kampaň: Technické
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
24.7.2017 10:50 - Sir KRTEK
Ano samozřejmě že vím že je to metagame proto to píšu do technických a jak psal Babaj může to být úplně jinak jen jsem uvažoval nahlas no :-)
24.7.2017 11:06 - Babaj
jojo.. to je dobre.. jakjsem psal, i kdyby to byla ptakovina :-)) a tohle nebyla

Ale jak tak o tom Amnon uvazoval... zacal si tak potichounku brumlat jednu povidacku:


Zamkni dveře a světlo zhasni
V noci straší ón a je hladný
Běž se rychle někam schovat
Ón si přišel zažertovat
Slyšíš, jak za dveřmi dýše?
Nevylézej ze své skrýše !
Strachuj se před jeho smíchem
Hodiny tikají nočním tichem
24.7.2017 11:13 - Babaj
jen tezko rici, jestli je opravdu pod vlivem nebo ne.... podle techto povidacek se to prej spojuje s tvorem,, podobneho popisu jaky jsme dostali a ten obcas umi spolupracovat s jinym mocnejsim panem,,, takze je opravdu moz ze aspon jednoho mozkouna tu mame... moc neverim ze by dokazal udrzovat stale spojeni na takovou dalku az nekam do hor.. ikdyz je to take mozne... kdyz to dokazu ja se sarteenkou.. a vim i o jinych moznostech co bych sam mohl. pozadal bych-li svou pani... a pozor tihle tvorove mohouoplyvat velkou magickou moci... tak bch se mozna ani nediviltreba sendingu.. ale tomoc neverim, ze by to mohl delat nejak neomezene.. mozna mmu staci jen upozornit, ze potrebuje spojeni amozkoun na nej upre svou moc z dalky.... kdovi...
24.7.2017 18:02 - -ajk-
hele co tu resite proste tam vlitnete a vsecky zamsakrujete jako vzdy este nez se staci nadechnout a neco rict :)))))))

jinak pokud budem drzet barbara zpatky tak by to mozna slo udlat tak ze je proste nebudem zabijet a zkusime odhalit toho nebo to co je ma pod kontrolou.

ale este nepredbihejme pac vubec nevime co nas ceka v jekyni s bednami :)


nechal bych tomu volnejsi prubeh treba neco napadne naseho novyho spolecnika co fusuje do zivlu

jinak to stejne skonci jako vzdy :)))))

"Dobre rano poutnice" :))))

PS:a nemuze to byt tak ze tu by podmanil si je a pak se stah nekam do ustrani naprprave do jeskyne s bednami
24.7.2017 19:11 - Babaj
nenene... tady jde o zivoty vesnicanu.. jeskyne s bednami bude muset pockat az si pujdem pro chobotnatce :-)
24.7.2017 20:24 - Sir KRTEK
jak dovlecem se do vesnice a vyžádáme si soukromou audienci u Albiho s tím že máme důležité informace o něčem strašném co je jen pro jeho uši aby se nevidesili ostatní a v soukromí ho odhalíme? N nevěřím že by to mohlo vyjít ale aspoň jako pokus dostat se dovnitř by to šlo ne?
25.7.2017 06:44 - Babaj
jen si nejsem jistej tim soukromim.. tusim ze jetli jsem si vsiml dobre.. tak s nama ani do jedne mistnosti nechtel vejit... ale muzeme se pokusit ho presvedcit... Ale porad si myslim , ze to neresi nas problem s oddelenim zrn od plev.. moc neverim, ze by se nam to podarilo bez rozruchu a pozdvizeni... kde bych uz rad mel ty vesnicany treba nejak uzamceny jinde... problem je ze v ubykacich s zenami jsou i ti podivni muzi... a hned nekolik jak jsem si vsiml kdyz mi malem privreli do dveri kridelka:_(... jako bylo by to jednodusi, kdybych se tam mohl infiltrovat.. ae to nejak nepujde... mam li tedy pravdu s tou detekci myslenek asi by byli schopni urcit ze jsem cizi .
Ale zatim je to nejkonstruktvnejsi napad co tu zaznel... Ajkuv sturm je sice varianta... ale spise vysledna :_) nez o kteou bychom se meli pokouset od zacatku :-)))))
25.7.2017 09:29 - -ajk-
Hlavne nekdo rikal ze kounikuji telepaticky takze si nemyslim ze nejaka separace jedince neco resi.

PS:moje varianta je proroctvi jak to stejne skonci :))))
25.7.2017 11:00 - Babaj
no prave.. to jsem uz rkal.. ale my nechceme takskoncit :-)) chceme se pokusit o Miracle :-)))) a aspoonnektere vesnicany spasit .-)) at uz pred nimi nebo pred nami :_)))
25.7.2017 11:12 - Merlin
vy svážete Hagara Krvavého řezníka z Holého?
25.7.2017 11:15 - Sir KRTEK
Žádný svazování tyhle praktiky se mi vůbec nelíbí
25.7.2017 11:19 - Merlin
Tak pak nechápu jak chcete nějakou nevinnou bytost..jelikož Řezník rozhodně nehodlá nikoho šetřit
25.7.2017 11:26 - Sir KRTEK
Já myslel nechat svazovat sebe s ostatními nemám problém :-)
25.7.2017 12:23 - Babaj
no tak.. neshazuj moji snahu preucit reznika postupne. na mirumilovnou ovci .-)) zatim staci z reznika udelat treba jen párkaře.. pak jen balice... a nakonec ovce .-)).. Navic kdo e muze vyhrazet.. mame Barbara a nevahame ho pouzit :-) tak pozor jelimanci :-)) at nedopadnete jako drancovaciv Holem :-))
25.7.2017 13:42 - Merlin
TO ALL: Protože se množíme a už delší dobu okupujeme rodinnou vilku rodiny Berečků, využívajíc vodu, energie, kávu atd. bez jakékoliv kompenzace, tak dnes donesu nějakou krabičku aka kasičku a do ní budeme vhazovat drobný obolus +- 10 Kč...tedy spíše + než -. Přijde mi to férové. Komu se to nelíbí, může hrát z venku přes okno.
25.7.2017 13:48 - Merlin
Jinak dnes se k nám vrací ztracený syn, který to již nemohl déle vydržet bez našeho úžasného roleplayingu. Páčto nás bude nyní 5 (než to někomu zase zakáže manželka, včetně té mé), tak vás prosím o toleranci a trpělivost. Omezte animozitu a hádky na minimum (já s babajem se nepočítáme, my se můžeme hádat jak chceme). To platí hlavně pro Krtka a Ajka, kteří do sebe často šijí ze zábavy, ale pak to přeroste...:).
Bude to teď trochu náročnější, tak si to nedělejme ještě horší. :) Strhávat pozornost na sebe můžu jen já.
25.7.2017 22:18 - Merlin
:) jak všichni víte, nejsem příznivcem deus ex machina...nicméně určité možnosti tu jsou. Ale nic není zadarmo, jak už to tak bývá. Takže pokud někdo chcete změnit postavu můžete, jinak vás budu ve čtvrtek informovat o dalším postupu :)
26.7.2017 07:12 - Torrin
Merlin píše:
než to někomu zase zakáže manželka, včetně té mé

Tady bych to chtěl doplnit kvůli Zbyňovi...manželka/máma :-P
Btw není ten dnešní den krásnější, když už se nemusíme trápit s přemýšlením??:-P Co asi přibude do deníku Rohatého:-P. Babaj teď když máš nový peckovní implantát, budou zápisky deníku i ve verších??:-P
26.7.2017 07:35 - Babaj
csssss -.))

no nevim co ma merlin v Planu.... ale moc se mi nechce delat neco nasilim .-) ja si klidne novou postavu dohazu... je to isce skoda , kvuli pribehu.. ale pokud se zachova denik .. muze se v pribehu hrave pokracovat... Hold byla to smula... a takovy j ezivot.. stejne dobre me je mohli i vykosit.. hold kostky moc nesly a navic jsem s k nicemu ani nedostal .-) sice by to moc nezmenilo, bo vsechna kouzla byla tatam :-)) le porad byla moznost hulky a drobeni v hada... no ale sile 5 mozkohltu se vzdorovat moc nedalo :-)) zvlaste s tema hodama.....
26.7.2017 07:41 - Babaj
proste kdyz uz nekomu vysaju mozek tak je to takovy aspon pro mne ultimatni :-)) tak jasne nejaky bozsky zasah by asi dokazal zazraky.. ale neverim, ze neco takoveho ma Merlin v zaloze :-)))

jestli se zachova denik tak nevidim duvod , ackoliv mam Amnona moc rad a navic jsem se tesil na jeho divokou magi, si ho lamanim pres koleno zachovat..
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.088235855102539 secREMOTE_IP: 3.15.149.45