Merlin
11.2.2016 09:04
Kampaň: Technické
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
4.5.2017 12:06 - Merlin
:) no..to zjistíš prd :D, musíš tomu věnovat čas a prostředky :) jinak je to náhoda náhodovič
4.5.2017 12:07 - Merlin
v rámci objektivity podotýkám, že za smrt si může Bran sám a svalovat na ně smrt Drostana je silně alibistické :)
4.5.2017 12:08 - Merlin
ale něco i po doslechu zjistíš...jen holt nic konkrétního
4.5.2017 13:00 - Merlin
Krtek: protože jsi to chtěl za běhu, trvalo ti to asi 10 dní v součtu (tu hodina, tak půl)...celkem za 10 zlatých.

* nějaký žolnéř potkal některé žoldáky těch jmen v Elurelu v Elturgardu, spolu s polodračím chlapíkem
* někdo jménem Sindol byl v Hlubině, pak od námořníka víš, že krásná bardka jela lodí do Baldurovy brány a od jiného pak, že ji určitě viděl po boku lorda ochránce Bezuhlíka v Letohradu
*o barbarbarských kmenech se dozvíš, že jich je na severu docela dost, včetně Uthgardských kmenů
4.5.2017 13:02 - Sir KRTEK
Je mi jasné že musím vynaložit prostředky a čas vždyť si mi sám psal že to přijde cca 1 zl. na den ( předpokládám že info o jedné z věcí) takže chci vynaložit 1000 zl. na to abych se dozvěděl co nejvíc. nevím kolik dní to bude trvat a kam mě cesta zavede.
4.5.2017 13:03 - Merlin
dobře jinak...musíš tomu věnovat hlavně čas a někde cíleně...a něčemu konkrétnímu...povrchní dotazy, během cesty autobusem, ti vynesou povrchní odpovědi :)
4.5.2017 13:07 - Merlin
nepotřebuji detaily, kolik piv jsi vypil a o čem jsi se bavil..ale: chci strávit minimálně desetiden v žoldáckých hospodách v Hlubině a pátrám jestli někdo nezná tyto a tyto lidi...a já ti odpovím...
nebo, jedu do hlubiny a tam se zkusím poptat po polodrakovi jménem ashar, odhadl jsem ho na zedníka, tak se věnuju řemeslníků...
5.5.2017 08:12 - Merlin
Krtek-barbaři: Desetiměstí nejsou jedinou komunitou na Planině ledového větru. V této oblasti se také pohybují kmeny lidských barbarů nazývaných Reghedové. Lovci a nájezdníci cenící si síly a uctívající hrdiny svých předků, počítají mezi ctěné mrtvé mnoho hrdinů včetně některých, kteří byli zodpovědní za bezpečnost Desetiměstí, Planiny ledového větru i míst mimo ni. Reghedský tábor tvoří velký kruh kožených stanů, které mohou být rychle složeny a přepravovány, když Regherdové putují za stády sobů poskytujících jim jídlo a oblečení.

Další barbarské kmeny žijí na okraji Vysokého vřesoviště.

Po celém území, severně od Vysokého hvozdu putují uthgardské kmeny - Modrého medvěda, černého lva, rudého tygra, nebeského poníka, stromového ducha, velečerva, černého havrana, losa
5.5.2017 09:59 - -ajk-
tady se asi neda jako ve4 edici si na prestupu prehodit treba skill co ?
5.5.2017 10:04 - -ajk-
OBRI TURNE S MALYM OBREM

Takze ja teda vyrazim po mestech na severu a budu hrat svou libeznou music pro vsecky co budou poslouchat. Jde mi teda hlavne o to abych se tim dostal do podvedomi lidu tzn. hlavne mi jde o to ziskat nejakou prestiz respektive se prosadit.
První 3 desetidny stravim v letohrade pripravami na cestu a spolecne s druzinou pokud se tedy ostatní okamzite nevydasji po svým.

Cestu si predstavuju takhle :

Letohrad (3 desetidny) ----- Hlubina (3desetidny) ----- pak doulha cesta do Everlundu(1x desetiden) -----Stribroluni (1 mesic a pul) ------- po rece Surbin do Yrtaru (max. desetiden) ---- pak se dostat do Triboaru (taky max desetiden) ------ nahoru do Longsdale (max. desetiden) ------ Mirabar (1Mesic ) ---- --- Luskan (desetiden)----- Letohard (Konecna)

*casy samozrejme klidne natahnu nebo tatim zalezi jak dmouho na tom meziobdobí budu moct bet v zavislosti na ostatnich aby to nedopúadlo ze ja sem este na cestach a oni na me nekde cekaj pul roku zaleli :)

V kazdem meste ci vesniccne se snazim zjistitneco vic o obrech .Mirabar a Stribroluni jsou výjimky .V Mirabaru se pokusim ziskat este bonusve informace o tom obchode s Arnalem co mel pobliz probihat. Ve Stribroluni se pokusim poptateste navíc ohledne te sosky co ma Amnon.

Dále tohle cely bych chtel vest jako vykon povolani s konceptem 50% na 50% co s e hrani a patrani tyce.

Hudbu hraji kdekoli nocuji a klidne i na ceste je mi jedno jestli to je vesnicka o 5 domech nebo město s tisici .

Patrtani by mi melosezrat asi 100 zl ale to se samozrejme muze zmenit pokud bude vic casu.



PS: Ten cernej bod na pul cesty do srtribroluni sem tam nakreslil jak mel by to bejt ten YRTAR tak jen at te to nezmate :)
5.5.2017 11:13 - Merlin
Ajk: hezké :)...dám ti odezvu
7.5.2017 14:19 - Babaj
:-)) hezky... jinak Ajku neco prehodit lze... ale kazdy to ma jinak a u nekoho to nejde vubec.. vicemene to co se da zmenit ma kazdy primo napsany... nejlepsi na vymeny je warlock.. ten muze menit spousty veci pri levelovani.. hold jednou mu bos neco da anekdy vymeni. -) ale jinak je to dost pevne..
9.5.2017 10:58 - Sir KRTEK
Merlin píše:

Putoval jsme s Geretem až do Baldurovy brány, kdy jsem konečně v jedné z krčem narazil na ty proklaté otrokáře. Sledoval jsem je a zjistil že druhý den vyráží mimo město. Ráno jsem se měl setkat s Geretem ale dostal jsem od něj lístek že si potřebuje něco zařídit a abych na něj nečekal. Zrovna teď když jsem jim v patách. Nevadí, najal jsem si pár ranařů a námezních žoldáků a vydali se po jejich stopách. Mířili na jihovýchod a tři dny od Baldurovy brány jsem se s nimi střetl. Prokletí žoldáci, ve chvíli kdy došlo k boji se obrátily a dali se na útěk. Toliko k jejich cti a spolehlivosti. Zůstal jsem sám. Věděl jsem že jsou v boji zkušení ale tohle jsem nečekal. Přes všechnu svou zuřivost a dobře mířené údery jsem nakonec padl k zemi. Po chvíli jsem se probral přivázaný ke stromu. Beata a Kohen stáli opodál ale Lenis stála hned vedle mě. ,, Měla bych tě zabít jak mi radí mí přátelé ale co bych z toho měla? Další problémy s tvými přáteli co by tě chtěli pomstít. Ber toto jako varování a zapomeň na nás, příště bych tak milosrdná být nemusela,,. Po těchto slovech mi vtiskla rozžhavenou dýku na levé oko. Pálilo to jako čert ale byl jsem příliš vyčerpán než abych s tím mohl něco dělat. Na chvíli jsem ztratil vědomí a když sem se probral byli už pryč. Přetrhl jsem provazy a ošetřil jsem si bylinkami oko ale nevidím na něj. Snad mi nějakém chrámu pomohou.
Bez Gereta, bez své pomsty a zostuzen jsem se vrátil do Luskanu. Alespoň tam jsem měl štěstí. Vorax mi nabídl dohodu. Nechá Rebeku i Medvědici jít pokud mu jednoho dne prokáži službu o kterou mě požádá. Sice nevím jaká služba to bude ale pokud to mým holkám zajistí svobodu tak k čertu s tím. Jeho nabídku jsem přijal. Koupil jsem v Luskanu dům a Rebeku i Medvědici tam prozatím přestěhoval. Konečně má svobodu po které tak toužila. Doslech jsem se že se do města vrátil Amnon……………..
9.5.2017 11:29 - Babaj
:-))Marto ty jsi mne ted ale radne pobavil :-)) zrovna Voraxovi tohle slibit :-)) takovy sliby se davaj bytostem se cti a svedomim :-)) Vorax nema ani jedno :-))) takze az ti rekne o protluzbu ve forme 100 leteho upisu tebe a tvoji rodiny pro jeho ksefty tak se nediv :-))nebo o knihu az ji budem mit :-)

ty zoldaky jsi mel nechat byt.... uz tehdy jsme vedeli ze to nejsou zadna orezavatka.... Musis se vc drzet amnona.. Aspon nejaky rozum by se hagarovi hodil.. Ale.. to pozitivni.. nikdo moudry z nebe nespad .-) A musim rict ze jsi mne pobavil jak nam Hagar moudri :-) Ale oka je mi lito... :-(
10.5.2017 15:45 - Sir KRTEK
Amnonova kronika..........Avsak druha cast jeho pribehu ve mne zpenila krev...Upsal se Voraxovi krvavou usluzbou..Chce se mi zvracet a bojuje ve mne pratelstvi s vidinou toho co se musi stat...Nejradeji bych ho zaskrtil vlatnim ocasem,ale pak se podivam do jeho naivnich ocicek zasazenych do hromady masa a kosti a odhalim temer nevinou naivni dusi..Vysvobodil tim svou Rebeku s Medvedici, ale netusi v jakem ohrozeni je jeho duse...

Sem věděl že si rýpneš ale věnovat tomu celých 5 řádků??? To jsem zapůsobil :-)
10.5.2017 16:55 - Babaj
vsak to Amnon dava Hagarovi sezrat ingame :-)) jen doufam ze to neprepisknu :-))))
10.5.2017 17:49 - Sir KRTEK
Neboj maximálně tě bacím palicí :-)
Jen doufám že to nepřepísknu :D
14.5.2017 19:51 - -ajk-
V utery budu met mozna trochu zpozdeni prijdou nam zapojovat kotel. este to upresnim.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.060858964920044 secREMOTE_IP: 3.20.221.178