Merlin
11.2.2016 09:04
Kampaň: Technické
Do této diskuze nemůžete odpovídat. Dikuze je uzamčena, nebo určena pouze pro členy skupiny.
26.4.2017 10:31 - Merlin
jinak výcvik vám zabere 20 dní a bude stát 40 zlatých
26.4.2017 11:39 - Babaj
:-)))) myslis v deniku ?:-)))))) nebo v dopisech :-)))))
26.4.2017 11:40 - Babaj
vycvik vyplatim z kasy at to nemusite resit 40*4 =160
26.4.2017 11:42 - Merlin
samozřejmě někdo nemusí chtít přestupovat :)
26.4.2017 11:55 - Merlin
dejte mi pak vědět co chcete dělat v krátkodobém horizontu...(hodin a dní), pokud chcete něco zjišťovat atd. a pak jak dlouho, pokud vůbec se chcete věnovat vlastním věcem (jak dlouho chcete "klid" v mezidobí)
26.4.2017 13:11 - Babaj
no takze to bude chtit taky si dat sokupy co ted chceme a potrebujeme..... pomozte mi s tim....

-prestup 20 dni,....
-rozdeleni pokladu a prodej cetek
- porozhlednuti se po Sindol.. potazmo Kosatka
- musim si promluvit s Leopoldem...
- pruzkum sosky.... nebo ciho dasa to vubec je
- dopisy a odkazy v nich
- kniha samotna
- patrani po obrovi.. ikdyz to ted vypada ze je to starsi stopa nez mame .. tak porad patrat... nove stopy nemusi byt ty k nasi veci
- Rebeka se zavazky
- devky nasich chlipniku...
- zhodnoceni noveho trhu v Letohradu a zhodnoceni nasich investic do nich(mythrilova kosilka)
- zapisky skuruta Cervene pesti
30.4.2017 21:14 - Babaj
tady je safra ticho jako kdyby uz byly susenky rozdany :-))
30.4.2017 22:57 - Merlin
SDĚLENÍ: Vážení, vím kolik máte povinností ve svém soukromém životě a plně to respektuji. Nicméně se již delší dobu potýkám s tím, že holt přicházíte na hru s očekáváním, že já vám budu bavit a vytvářet vám podmínky pro hru (někdy dobrou a někdy špatnou). Nicméně to popírá základní premisu.Já, tu nejsem od toho abych vás bavil. Nikdo mne za to neplatí, mám vlastní soukromý život a nemám povinnost vás bavit. Jestliže chci pro vás udělat zábavné odpoledne, musím tomu věnovat svůj čas, který ubírám rodině nebo práci. (chápu, že né vždy jsem úspěšný). Nicméně váš nezájem to dehonestuje a já se na tom už nechci podílet.
Tímto ukončuji hru.
2.5.2017 07:39 - Sir KRTEK
Chci se zeptat zda tedy tímto dnešek odpadá či se přesouvá, jestli dáme pauzu případně někdo jiný převezme otěže DMa? Chápu že to pro Miru musí být těžký,(kór s námi) a proto prosím o diskuzi či názory co dál?
2.5.2017 09:45 - Babaj
ja bych byl pro se dnes sejit a propolemizovat
2.5.2017 10:09 - Sir KRTEK
Já sem pro
3.5.2017 18:43 - winterleaf
Na nějakou dobu musím své působení ve skupině přerušit. Alca má v úterý a čtvrtek cvičení. Musím hlídat. Občas se stavím vás zkontrolovat
3.5.2017 18:44 - Sir KRTEK
Poté co se v Letohradu rozloučíme s Amnonem jdeme se společeně s Lege Louem a Geretem napít do jedné z místních krčem u Padlého koně za mým známým hospodským Bírajem. Setkání s Bírajem proběhne jako vždy v přátelském duchu a mi si objednáváme první rundu. Lou neustále mluví o turné a Geret samozřejmě o lehkých děvách a výdělku dalších peněz. Přebírám si v hlavě události několika předešlých měsíců. Dozvěděl jsem se že mám dceru Medvědici, a Rebeka navzdory předešlým událostem na mě nezanevřela. A také smrt dvou mých společníků na těchto cestách trpasličího kněze bohyně obchodu Drostana a lidského lovce Brana. Namohu si pomoci ale Lou s Geretem mi je trochu připomínají. Také mi běží hlavou jména těch co mohou za jejich smrt. Beata, Lenis, Kohen. A v neposlední řadě polodrak Ashar. Po několika korbelech piva se pokouším od Bíraje zjistit zda neví něco o těchto otrokářích, které mu do detailu popisuji, a také o bardce Sindol bílé růži. O Sindol nic neví, podle mého popisu pochybuje že by navštívila zrovna jeho putyku. Ale díky Kohenově jizvě ve tvaru L pod levým okem si ho vybavuje. Říká že mířili na Jih ale kam přesně už si nepamatuje. Má touha po pomstě mých padlých přátel rozdmýchá stravovanou nenávist k těmto čtyřem. Vracím se ke stolu kde sedí už jen Geret. Lou už sedí na provizorním pódiu a snaží se zaujmout publikum. Vyprávím Geretovi o mých padlích přátelích a žádám ho pomoc s nalezením těchto otrokářů a pomstění mých přátel. Má jisté kontakty které já nemám a tuším že by to mohlo pomoci při pátrání. Po té co před něj postavím měšec s 500 zlatými je rozhodnuto. Slíbí mi doprovod a pomoc….
Cíl:
- Pátrám po těchto 3 otrokářích kterým jsem slíbil pomstu.
- Sháním informace o Asharovi.
- Snažím se najít Sindol a zjistit zda s Voraxem vyhandlovala jinou cenu za Rebeku a Medvědici.
- Zajímám se o informace o barbarských kmenech at´ už na severu či jinde.

Po předchozí domluvě s Maikem putuje se mnou a snažíme se společně využít našich kontaktů i schopností na splnění těchto úkolů.
4.5.2017 08:37 - Merlin
Krtek: hod na Inteligenci (pátrání)...na každou informaci, kterou chceš, tj. Otrokáři, Ashar, Sindol, Kmeny (můžeš použít kroniky nebo nějakou kostku v mobilu). Můžeš házet i postupně podle toho která info je pro tebe důležitější...každý den pátrání tě bude stát 1 zlatku a sdělím ti vždy jak dlouho jsi pátral po určité informaci a s jakým úspěchem
4.5.2017 09:15 - Babaj
jinak ouplne pro vsechny at to nemusite hledat a zvlaste treba i pro ty co chteji zalozit novy domov nebo pribytek... tak letohrad je nyni pro to velmi vhodny misto... jak jste se ptali na domek a podobne..

http://www.d20.cz/private/dnd5e/DPMC_5e_CZ.pdf

http://www.d20.cz/private/dnd5e/DPMC_5e_CZ.pdf

http://www.d20.cz/clanky/pravidla/5170.html


kudla nejak se mi ty odkazy nedari udelat tak aby tam odkazaly :-)))
jde mi o adresu kde je mozne stahnout Dobrodruhův průvodce Mečovým pobřežím
4.5.2017 09:18 - Sir KRTEK
Pro Miru mohu házet s výhodou na pátrání pokud mi v tom pomáhá Maik nebo chceš jednotlivé kostky jak ode mně tak od Maika?
4.5.2017 09:19 - Sir KRTEK
Aha...tak teď sem si přečetl Maikův komentář takže můj dotaz ber jako bezpředmětný.
4.5.2017 09:27 - Sir KRTEK
Pátrání po otrokářích inteligence +1 rol 10 výsledek 11
Info o Asharovi +1 rol 18 výsledek 19
Sindol +1 rol 20 výsledek 21
Kmeny +1 rol 5 výsledek 6
kostky v telefonu kroniky jsem neotevřel
4.5.2017 10:51 - Merlin
Marto..chceš pátrat v tomhle pořadí?
4.5.2017 11:23 - Sir KRTEK
No jde o to že netuším kam mě cesty zavedou a chtěl zjišťovat informace kontinuálně, ptám se ,,Všech a po všem,, otázka je co zjistím. Samozřejmě první bych chtěl najít Sindol ovšem pokud dostanu informace že Sindol je tisíc mil daleko ale otrokáři se nacházejí půl dne cesty tak půjdu nejprve po nich.
Co se týká Otrokářů tam je to jednoznačné - zabily Brana a v podstatě mohou i za smrt Drostana, Tam nic jiného než jejich smrt pro mě nepadá v úvahu ( bohužel ani vězení, i když jako Martin vím že by to pro ně mohlo být horší. Hagarovi je jasné že se může dostat do konfliktu se zákonem ale pomsta je pro něj krev za krev)
Ashar tam chci spše zjistit kdo mu dává rozkazy, komu složí, případně kdo si ho najal.
Kmeny? Co se doslechnu není to momentálně TOP mých zjištění.

Sindol je asi jasná že :-)
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.12234807014465 secREMOTE_IP: 18.223.29.62