V mém světě Creetu je upírství i vlkodlactví v podstatě totéž. Resp. jsou to různé varianty téhož - vílího prokletí. A super mi nepřijde ani jedno... nejvíc super je IMO být člověkem. ;-)
Napíšu totéž, co na RPGF - kdysi jsem si myslel to, co Rytíř, ale pak jsem poznal tak bezva vlkodlaka, že jsem změnil názor. A odpověď na otázku ... nejlepší jsou samozřejmě drakodlaci.
No to neni o tom ze by byli silnejsi ale o tom ze jeden dm snich udelal potvory ktere si dal na 1 ranu takze to bylo dost o nicem byl to asi nejhorsi dm jekeho sem kdY potkal !!!totalne mi Vlkodlaky a vampiry znechutil!!
Hmm ale tu weretaraskove to zni docela dobre napsal bys mi neco o nich nebo dal aspon odkaz na net abych se treba podival na staty bych ho dal do pribehu !!!:D
Taraskodlak? Kristapána.. to jsou nápady :) Jako by sám Tarask nebyl dostatečně silnej a unikátní :)Argo: dobrý stránky, líbí se mi, jak to vzal ten člověk vážně.. ale na upíry stejně nemaj - četl jsi Noční klub od Kulhánka? ;)
Rytíř:
No, není to špatný, ten Kulhánek, ale Dorful je v debatě daleko lepší.
Za ta léta na netu jsem potkal málo úžasnějších jedinců.
Jeho důslednost mne léta okouzluje.
Upíry znám taky nějaké... kupodivu samé ženské. Z neznámých důvodů se do upírů stylizují často holky. Lady Candar, například.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<