Deníky postavy 3.Xe

Nejrůznější varianty deníků pro třetí a třiapůltou edici Dungeons & Dragons.
Napsal Max

Jednoduchý SK deník

autor: Alef0

Ako vedlajsi produkt volneho hrania na SlavCone vznikol dennik postavy. Je cely v slovencine a je pokial mozno zamerany na hraca zaciatocnika - takze sa snazi zminimalizovat pocet udajov a ak sa to neda, tak tie najdolezitejsie zvyraznit.

char_sheet_sk.pdf - 152 kb, 27/10/2006

Včetně vyplňovatelné verze deníku (pokud máte Adobe Acrobat lze i uložit, jinak pouze tisknout s vyplněnými kolonkami.)

char_sheet_fill.pdf - 535 kb, 27/10/2006



Anglický deník - Word

autor: Rades AliaS Smiley

Anglická verze deníku pro D&D 3.Xe a event. d20 systém, kterou nám poslal Rades AliaS Smiley. Jde o poměrně jednoduše pojatý a do černa laděný deník, který má standardní dvě strany a zdobná ikonka navrch.

Oproti standardu má na první straně kolonky pro naložení a odbornosti. Na zadní straně je pak dostatek prostoru na kouzla či zvláštní schopnosti.

Jeho hlavní výhoda spočívá v tom, že je ve vytvořen ve Wordu a můžete si jej tedy poměrně jednoduše vyplňovat a eventuelně i přeložit do češtiny či slovenštiny, když na to přijde.

d20_denik_black.zip - 30 kb



Standardní 3.5e deník CZ

autor: Max

Počeštěná verze originálního deníku od WotC. Původní varianta od Maxe z roku 2004, dělaná tehdy ještě pro CzechDnD. Oproti originálu jsou tam jemné designové odlišnosti.

Denik 3,5e - 145 kb

autor: Silver Dragon

Taktéž počeštěná verze originálního deníku od WotC. Tentokrát nová varianta z roku 2007 od Silver Dragona. Od originálu se takřka neliší s výjimou lehce odlišného fontu.

Denik 3,5e II. - 564 kb



Chytrý 3.5e deník CZ/EN

autor: Hanali a Merle

Naprosto úžasný, úchvatný a dokonalý automatizovaný Excelovský deník od Hanali a Merleho. Je pěkně barevný, úžasně vychytaný a sám si zvládne spočítat většinu věcí, která by vás mohly zajímat nebo budete potřebovat.

Deník má tři strany plus plán memorizace kouzel a výstup do zkrácené podoby statistik. Kromě možnosti automatického počítání si jej můžete automaticky přepínat mezi českou a anglickou verzí deníku.

Deník je podle klíče pro 3.5 edici a překlad včetně krátkého popisku působení kouzel a podobně.

Denik 3e I - 1 607 kb



3.5e deník CZ

autor: Hanali

Tento deník od Hanali svým uspořádáním velmi připomíná deník excelovský, výše. Uspořádání není zcela standardní, ale i přesto rozumné. Na první straně jsou vlastnosti, povolání, zbraně, zbroje, kouzlení a vybavení. Na druhé straně tak zbývá dost místa pro schopnosti a odbornosti, dovedností, počítadlo životů, jazyky a také krátkou statistiku pro zvíře nebo cizí postavu.

Deník je černobílý s decentním dotykem šedé v orámování některým boxů. Pokud tedy hledáte rozsáhlý, český deník a tradiční uspořádání vám nevyhovuje, pak zkuste tento. Varianta v PDF.

DnD3ESheet3.9bCZE.pdf - 174 kb

Varianta téhož ve Wordu, tedy s možností snadno vyplňovat.

DnD3ESheet38.zip - 22 kb



3.5e deník EXCEL

autor: Comicus

Velmi vymazlený excelovský osobní deník pro obecná povolání, body kouzel, vitalitu, aj. Obsahuje i jednoduchá makra a určitou automatizaci a je velmi propracovaný.

Vzhledově se podobá standardnímu deníku pro D&D. Oproti němu je ale rozdělen na tři strany s tím, že na první jsou místo zbraní a zbrojí odbornosti, zbraně, zbroje, vybavení a magické předměty jsou na druhé straně a kouzla na straně třetí.

Denik obecny - 127 kb
Napsal Max 27.10.2006
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 0 příspěvky.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.15468406677246 secREMOTE_IP: 54.85.255.74