jonkodlak konci v 5 v jobu, ale na druhou stranu kdyz na zacatku klukum udelas prulet zakladnimi pravidly/principy, ktere celkem znam, tak chybet nebudu. Jinymi slovy kolem 6 je pro me ideal (quentak ale konci driv, takze spis v 5 a ja prijdu proste co nejdriv). Jsem pro cajovnu.
Jonko takže už v Praze pracuješ? Jak ses tam uchytil? Objevuješ se ještě někdy doma?
Já bych si zkusil zahrát prakticky cokoli. Lehce jsem se seznámil s FATE. A ted se seznamuji s VtM. To se mi moc líbí. Rád bych ale vyzkoušel další - i když mi třeba svět SW není moc blízký, rád bych to zkusil. Nebo 4e. Prostě kdykoli, cokoli :) PO přečtění zápisků s HtV, bych to vyzkoušel taky :) Stejně tak Shadowrun.
Kin: Musím říct, že na nový WFRP jsem koukal už dřív (na obrázky a info). Vypadá to nádherně (i když i mně se tady na jazyk dere slovo deskovka). Rozhodně mám ale pocit, že se tady rýsuje nějaký nový trend (myslím v kontextu třeba DnD 4e, protože mám pocit, že jsem tam zahlédl/vyčetl různé společné znaky). Nevím, jestli to chci hrát, ale rozhodně se chci podívat...
Alnag: pod tohle bych se podepsal. Podivat urcite, je mozne, ze to prinese alternativu pro DnD4ed, hlavne pro jednoho z nas, ktery ma Warhammer hrozne rad. Takze si s nim samozrejme zahrajeme, i kdyz napriklad pro me to postrada to kouzlo, ktere on tam nachazi. Uvidime, uvidime.
Kin: Kdyby ti nevadilo mě přibrat tak mám taky moc rád WH a nikdy jsem neměl příležitost si žádnou edici zahrát. A zvlášť tahle vypadá naprosto luxusně.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<