Herní noc - RPG román

Bohové nehrají kostky s vesmírem... pokud není herní noc.
Napsal Alnag

Game Night (Herní noc)



Autor: Johnny Nexus



Vydal: Magnum Opus Press, 2007



Dvanáct tisíc let staré poslání bude už už dokončeno. Proroctví budou naplněna. Prastaré hádanky zodpovězeny. Legendární zla přemožena a podstata vesmíru odhalena. Vše, co je potřeba, je skupina mocných dobrodruhů, aby se o to postarala.



Naneštěstí pro místní, někteří z bohů získali osobní zaujetí pro osudy těchto hrdinských dobrodruhů. Nyní vede každý z nich jednu z postav k závěru jejich epické pouti. Tedy, pokud se právě nehandrkují mezi sebou, nevrážejí si kudly do zad, nenechávají věci náhodou vybuchnout nebo neodmítají hrát podle pravidel a neproměňují výtvor Otce všehomíra v maglajz svými přízemními hádkami. Fantasy klišé, bezdůvodné boje a zbytečné hody kostkou.



Pokud jste si mysleli, že vaše herní skupina už nemůže být horší, Herní noc vám ukáže, jak špatné mohou věci být, když se tlupa rozpustilých božstev rozhodne, že bude hrát. A nebesa nám pomáhej.



Román herní noc budeme vydávat na pokračování...

Napsal Alnag 10.02.2009
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 17 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.10070490837097 secREMOTE_IP: 54.166.234.171