Následníci Sutaka

Obsah článku:

 

Sezení druhé - bezbranná stařenka podruhé

  • První odbočka, kterou jsme se vydali, nás zavedla k velké místnosti, v níž byla spousta prapodivných přístrojů, okolo kterých se pohyboval šestinohý hull a něco s nimi prováděl. Dále jsme si všimli trezoru na druhém konci místnosti a ochozu nad námi, včetně dvou dveří přístupných pouze z ochozu. Na ochoz jsme se docela v klidu proplížili.
  • Za prvními dveřmi byla již dlouho nepoužívaná kuchyně, neobsahující nic zajímavého. Tak jsme se vrátili na ochoz, proplížili se pod oknem a opatrně do druhé místnosti. Akorát jsme při zavírání dveří udělali nějakej hluk a hull pod námi se rozhodl podívat, jestli se neděje něco nekalého.
  • Místnost byla na první pohled opuštěná, tak jsme se poschovávali v místnosti tak, abychom mohli hull napadnout jakmile vstoupí do dveří. On přišel k oknu a reflektorem na hrudi posvítil do místnosti. Na první pohled neviděl nic podezřelého, tak se už chystal odejít. Ale Frog se najednou pohnul (podezříváme ho, že úmyslně), což hull zaregistroval a vstoupil do místnosti.
  • Okamžitě po vstupu dostal ránu kladivem od Froga, Ashlac mu nacpal pistole až někam do součástek a nemilosrdně vystřelil. Poté, co mu Tenebris ještě vrazila kudlu do zad, tak se před námi sesypal a měli jsme úhlednou hromádku šrotu.
  • Už v klidu jsme prohledali místnost, ve které očividně žila Lady Polonia. No, žila. Ležela na lůžku, vůbec se nehýbala, byla připojená na jakýsi přístroj a místnost vypadala, jako by v ní už dlouhé roky nikdo nebyl. Tenebris našla nějaké cennosti a pak hromadu dokumentů, kterým jsme úplně neporozuměli.
  • Po Frogově bleskové kontrole, že přístroj nejspíš nezpůsobuje žádný poplach Ashlac na nic nečekal a Polonii nemilosrdně usekl hlavu. Pak jsme místo její hlavy dali hlavu hullu, Sutakví proč. Frog si pak z trosek ještě vzal hullské jádro a šli jsme na průzkum zbytku podzemí.
  • Díky Tenebris se nám podařilo dostat do trezoru, ve kterým byla akorát hromada dalších dokumentů. Tak jsme nějaké pobrali s tím, že je určitě pak dokážeme zpeněžit.
  • Když jsme se vydali do druhé odbočky, tak jsme přišli k místnosti s několika nádržemi na leviathaní krev a hullem údržbářem. Po krátké diskuzi jsme se rozhodli zahladit stopy a Frog se nabídl, že to zařídi. Dal ostatním dostatek času na to, aby se dostali z podzemí a našli Lomonda, u kterého jsme si konečně všimli, že s námi není. Pak vytáhl dva granáty a hodil je poblíž hadic, které vedli z nádrží.
  • Téměř okamžitě po obřím výbuchu Frog vběhl do výtahu, popadnul lano a několika přítahy se vytáhl až k Ashlacovi, který mu pomohl dostat se z šachty. Frog se pak ještě na poslední chvíli ohlédl a v zuřícím infernu nejspíš něco uviděl, protože pak úplně bezmyšlenkovitě vyšel ven, padnul na kolena a v dešti zíral do prázdna. Ashlac vzal na záda bezvědomého Lomonda, Tenebris vzala Froga za ruku a zdekovali jsme se.

Downtime

  • Lady Irimině jsme dodali hlavu Lady Polonie a ona nám za ni zaplatila. Ani jí nerozhodilo, že jí v ruce skončila useknutá hlava.
  • Bluecoati bůhvíproč sebrali Frogova známého z drogových výletů, což si Frog vzal osobně a šel za něj zaplatit kauci. To strážnej u cel ze začátku úplně nechápal, ale jakmile si všimnul velikosti nabízeného měšce, tak byl ochota sama.
  • Ashlac se ještě vrátil zpátky a potenciálním svědkům vysvětlil, že vlastně vůbec nic neviděli.
  • Připravovali jsme se na další akci.

 

Napsal Aegnor 07.03.2018
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 8 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.12343502044678 secREMOTE_IP: 3.147.44.121