Následníci Sutaka

Zážitky a akce ambiciózních vrahů v Doskvolu.
Napsal Aegnor
Obsah článku:

Úvod

Zápis je z hry Blades in the Dark (systém v kostce), včetně původního settingu. Psán je se zpožděním a z kusých poznámek. Budu ho postupně doplňovat, každé sezení je minimálně jedna samostatná stránka.

Postavy

Vond Lomond

Adoptovaný šlechtický syn, jeho otec je bývalý Spirit Warden, naučil se pracovat s duchy, hlavní spojka s Lady Iriminou, která nám zadává zakázky.

Tenebris

Dítě ulice, výborně se plíží, až po několika týdnech jsme zjistili, že s námi žije ve stejném sídle. Hodně pomáhá žebrákům, nemá ráda zbohatlou šlechtu.

Ashlac

Divoch z Dagger Isles. Uctívá boha Sutaka, zkušený střelec, je schopný přežívat v divočině, má jako "domácího mazlíčka" obří dogu.

Frog

Tycherosan, začínal jako lovec Leviathanů, poté nějakou dobu pracoval na armádních výzkumech, odkud byl vyhozen kvůli jakémusi výbuchu. Má rád výbušniny a hrubou likvidační sílu.

Lady Irimina

Šlechtična z bohatého rodu, která vůči spoustě lidí drží jakousi zášť a využívá našich služeb.

Gang

Ambiciózní skupina vrahů, sídlící v opuštěném "zámečku" v Six Towers. Díky aspoň částečnému uctívání Sutaka jsou jejich vraždy skryté před zraky vran smrti.

Napsal Aegnor 07.03.2018
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 8 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.11862897872925 secREMOTE_IP: 54.157.61.194