Let Šedé Vrány (Lotrandovo 4E) - články

Kroniky Bouřných Hor

Obsah článku:

Trocha nekromancie, aneb křísení paměti. NPC se kterými družina jednala.

Hejtman Strach

Dříve byl Strach obávaným hejtmanem trpasličích žoldáků, ty časy jsou už ale pryč. Strachova kumpanie patřila ke zkušeným a poměrně žádaným válečníkům, bohužel potkalo je to co většinu žoldáků. Po jedné zakázce, kdy bylo vítězství nad protivníkem vykoupeno velkými ztrátami, se zadavatel rozhodl nezaplatit v domnění, že je před Strachovými muži v bezpečí. To, že se hluboce zmýlil, si uvědomil až ve chvíli, kdy mu sekera rozpoltila lebku. Nikdo se však neptá po okolnostech či důvodech. Služby žoldáků, kteří se obrátí proti svému zákazníkovi, nejsou příliš žádané. Hejtman Strach raději Kumpanii rozpustil a pracuje jen na menších „zakázkách“.

Rusty

Půlčík a hospodský v Rychlých hamrech. Požádal družinu o pomoc při útěku svých dvou dcer z trolly obleženého městečka. Zná Stracha a zná i Aldera, který je momentálně ve službě u horalského náčelníka. Upozornil postavy, aby o Strachovi před Alderem nemluvili.

Alder

Prozatím blíže neprozkoumaný. Jeho vazba na horalského náčelníka/knížete je nejasná. Postavám pomohl navázat kontakt.

Sariel

Eladrinská čarodějka. Prozatím není jasné, co v Bouřných horách dělá. Pomohla horalům s obranou tvrze, která stojí na základech imperiální pevnosti zvané Orlí štít. Něco málo ze zjištěného od eladrinky:
< Trocha nekromancie, Aneb křísení paměti >
Cormyrské rody Pevnosti dračích císařů
Napsal Lotrando 06.01.2009
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 164 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.092787027359009 secREMOTE_IP: 18.116.28.246