Jako vždy, detaily tady, zvaní jsou hráči/hráčky bez neherních doprovodů (psi a další chlupáči se počítají za hráče), v plánu bude hraní, pokec, grilování, deskovky atd.
Nacht: i když jsem nedávno hrál ukázkovku mágů co mou WoD Británii zase o kousek zábavně posunula, tak tentokrát jsem s mágy moc nepočítal - jakože je nevylučuju, ale pokud si najdu čas něco vést, tak se mi lidi hlásili spíš na Vampire (někteří je po mě chtějí už taky dost dlouho...)
Jako Vampire ne ze bych nechtel zkusit, ale ty klidne budu zprvu jen ocumovat. At si taky zahraje nekdo jinej. Kdybys ale nekdy planoval Wraithy v 4+4 nebo 5+5... to by byla jina.
Shako píše: Asi se neobjevím (kdyby jo, určitě se hlásím), tak doufám, že bude aspoň report, jak to dopadlo. :-)
Možná zase jednou napíšu i nějaký článek o tom jak Fate aplikovat na MG. Pokud to nebude velký fiasko úvah a myšlenek.
Sirien: jistě... to jaksi neovlivníme, nicméně pořád věřím, že to klapne (i když tady se situace mění z hodiny na hodinu...to víš, máme už dva týdny 16 nakažených na 100 000 obyvatel, celkem 22, to je darda..)
Tak u nás v práci se zatím jenom "výrazně doporučuje" necestovat do zahraničí a přímý zákaz máme jenom podle oficiálních semaforů pro ČR to je teda Vysočina a Praha. Pokud ale vydrží nastavený trend, obzvláště ten dnešní ( ~1160 ), zvažuju, že svou účast odpískám z vlastní iniciativy.
Zatím máme ale přes dva týdny čas to pozorovat. Pokud to neutne některá vláda nějakým způsobem.
Hele já zase netoužim bejt za facebookovýho hero kokota - pokud ten trend bude nahovno, tak ten sraz prostě zrušíme (s aktuálním vývojem to ne/udělám(e) ne podle nějakejch vládních chaotic evil bullshitů, ale podle vlastní příčetné úvahy). Ale jak píše Nacht - máme ještě tejden dva na to to v klidu zvážit.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<