Jako vždy, detaily tady, zvaní jsou hráči/hráčky bez neherních doprovodů (psi a další chlupáči se počítají za hráče), v plánu bude hraní, pokec, grilování, deskovky atd.
Jerson píše: Pokud pojedu, byli by zájemci na Omegu?
Záleží na tom, kdy ji plánuješ.
V neděli budu odjíždět, takže večer už nebudu.
A páteční noc na Dálavě není... tedy, nidky jsem ji neviděl - je večer a pak je sobota poledne.
Je to divná věc, ale raději jsem do toho za ta léta nešťoural.
Já zatím svoji účast nechával (pro sebe) otevřenou, tak jsem se nechtěl zatím hlásit. Ale účast zvažuju víc než reálně :-)
A Omegu bych opravdu rád vyzkoušel. V Markyho šíleném experimentu jsem to konečně viděl v praxi a moc rád bych naživo viděl práci Koordinátora (nebo jak se ten GM jmenuje :-) ). Takže já bych zájem určitě měl.
Jerson píše: A15, zrovna ty si můžeš zahrát i jindy
Hmm, to je poněkud hypotetická záležitost. Má manažerka volného času má na víkendy trochu jiné plány.
Zvláště teď, když budou 2 bitvy za sebou a o 14 dní později Dálava. To budu muset být hodný až do listopadu :-)
Almi: 13A bych rozhodne rad. Jen jestli se to vsechno vejdo do tak kratkeho vikendu. Zacina to vypadat, ze nejak nezbude cas na Sirienovo Magy. Ne, ze by byli domluveni nebo neco, ale uz to skoro byla tradice a mensi kampan ( kronika? ).
Za prodloužený víkend určitě, spíše až na sobotní večer budou vycházet dvě hry hrané ve stejný čas, tak mě zajímá, kdo dá přednost Omeze před jinými zde nabízenými hrami. Nejde o statistiku, jde o to, že bez určitého minimálního počtu těchto zájemců nemá smysl hru připravovat.
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<