EDGE - články

Star Wars: Ztracené naděje

Obsah článku:

Hráčské postavy

Ellena Jordan (Veronika)

Human Jedi, 6th level

Mladá padawanka tvořící spolu se svým mistrem Aquinem Jai součást republikové delegace k Huttským vládcům podsvětí na Nar Shaddaa jako jediná přežila Jedinskou čistku na tomto měsíci. Nyní se musí sama nebo v doprovodu jiných pochybných existencí protloukat životem a sama objevit tajemství Síly, která jí byla odňata v okamžiku, kdy její mistr zemřel, aby ji zachránil...
  • Nedávno se Ellena znovu setkala se svým mistrem. Zdá se, že vstal z mrtvých. A přešel na temnou stranu Síly.

Hyatt Khazraji (hRob)

Human scoundrel/scout, 3rd/3rd level

Corellianský dobrodruh, původně člen CorSecu který rychle sklouznul na šikmou plochu, dost možná i pro svou impulzivní a cynickou povahu. Pašování všemožného nákladu mu nejen není cizí, je jeho každodenním chlebem.

Až nedávno jej štěstí opustilo a jeho loď se i přes nejrůznější pokusy ji zflikovat definitivně rozpadla na bezcenný šrot. Naštěstí příležitost na sebe nenechala dlouho čekat a tak mu do klína spadly nejen sabaccové žetony, ale i zcela nová a dosud neviděná loď YT-2400...
  • Zvláštní pojetí osobní cti.
  • Různé nevyřízené účty v minulosti.

Ryksa (Annii)

Human scoundrel, 3nd level

Mladá aspirantka na povolání pašeráka, kterou Hyatt zasvěcuje do tohoto starobylého a vznešeného galaktického řemeslo. Někdy to ovšem vypadá, že se má spíš co učit on od ní. Přinejmenším jej vytáhla z období, kdy byl permanentně v lihu. Divoká a impulzivní s oportunistickým přístupem k životu je v lecčem opakem k Elleně. V současnosti je mechanikem dosud nepojmenovaného plavidla třídy YT-2400 a pořídila si zánovního droida R4-M2.

Cizí postavy

Aquina Jai

Human Jedi/Jedi Knight, 7th/2nd level

Mistr řádu Jedi, mezi lety 47-44 před bitvou o Yavin člen rady Jediů. Nikdy příliš nevynikal v umění boje světelným mečem a víc spoléhal na svoje diplomatické schopnosti. Svého bývalého padawana Dipa Nu ztratil v bezvýchodné situaci uprostřed povstání těžebních droidů na Chandrile, s nimiž vyjednávání nebylo možné. Toto trauma se s ním od té doby táhlo navždy. Zemřel při záchraně svého druhého Padawana - Elleny Jordan.


Corrin Renn

Human scoundrel, 5th level

Jeden z významějších Jabbových pohůnků se vzezřením a ražením zkušeného gangstera. Miluje všechny druhy šperků a jen zřídka kdy se objevuje bez několikera zlatých řetězů kolem krku a spousty prstenů. Má mírně sadistické sklony, ale raději se dívá a špinavou práci nechává na svých gorilách, což je obvykle výškrab toho nejhoršího, co Tatooine dá. Byl zabit Nobis Vel v Jabbově paláci.


Jacen Farelle

N/A yet

Jeden z mnoha proslulých pašeráků, známý svými úzkostnými až paranoidními sklony a podřízeným chováním. Snaží se vyhnout jakémukoliv konfliktu i za cenu svých ztrát. Jeho šestý smysl mu však již mnohokrát zachránil život (a zboží) i ve zdánlivě obtížných situacích a tak si jej právě pro jeho zdánlivou paranoiu mnozí vybírají.
  • Zdá se, že Jacen Farelle ukradl nějaké tajné zboží doručované z Nar Shaddaa na Tatooine prostřednictvím postav.

Nobis Vel

Human nonheroic/scout/bounty hunter, 4th/3rd/3rd level

Proslulá nájemná lovkyně pracující výhradně pro peníze. Podle různých zvěstí často sleduje svůj cíl celé týdny. Nesnáší zbytečné zabíjení a preferuje chirurgicky přesnou práci. Podle všeho má už na svědomí několik rytířů Jedi.
  • Zdá se, že její dcera Mara je držena jako tanečnice u Palpatinova dvora. Za příslib propuštění své dcery usiluje Nobis o život všem Jediům.
  • Společným úsilím nalomili při posledním setkání postavy Nobis tak, že je ušetřila, ale zároveň slíbila Elleně, že při jejich příštím setkání ji zabije.
  • Poslední setkání ve vězení Hvězdného Destruktoru Indefatigable, kde nakonec zahynula rukou své dcery - Mary. Pomocí termálního detonátoru však stihla zničit klíčový reaktor destruktoru.

Trisa

N/A

Poradkyně Alderaanského královského dvora užívající Sílu. Stará žena v hnědém hábitu s kápí pod níž svítí jen dvojice zářivých očí.
  • Chrání své nitro pláštěm Síly, jako by měla co skrývat.

Mara Vel

N/A

Dítě sebrané Nobis Vel a odevzdané k vychování u císařského dvora jako tanečnice. Je zjevně nadané Silou, ale pod vlivem Temné strany se v něm probouzí krutost a chladnokrevnost spolu s podivnými neznámými schopnostmi...
  • Mara zabila svou matku Nobis na destruktoru Indefatigable, ale poté byla zajata Hyattem.
  • Mara o sobě tvrdí, že není ani Jedi ani Sith, přestože zjevně ovládá některá tajemství Síly.
Jakákoliv podoba s komixem Darths & Droids je čistě náhodná a nejspíš se vám to jen zdá...
Napsal Alnag 02.04.2008
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 34 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.054733991622925 secREMOTE_IP: 18.119.132.223