Generátor postavy do Dreaming Cities (Tri-Stat dX)

Generátor postavy pre hru Dreaming Cities, ktorá využíva systém Tri-Stat dX. Verzia, vytvorená v Exceli 2003.
Napsal Joe
Vytvoril som generátor postáv pre hru Dreaming Cities (využívajúcu systém Tri-Stat dX). Je to excelovský súbor, v ktorom si viete pripraviť postavu pre túto hru s výberom atribútov, schopností a defektov, ich úprav a spresnení. Taktiež sú automaticky dopočítané odvodené štatistiky postavy.
Je to prvá verzia a verím, že sa vám bude páčiť a poslúži vám pri tvorbe vašich hrdinov, ale aj obyčajných ľudí. Je to slovensko-anglická jazyková mutácia, keďže som atribúty, schopnosti a defekty nechal v angličtine (zatiaľ neexistuje prekladový kľúč alebo preklad pravidiel Tri-Stat dX / Dreaming Cities), čo vám uľahčí referencie v anglických pravidlách.
Akékoľvek postrehy, podnety a návrhy a taktiež kritika sú vítané a očakávané na adrese joeyeti(at)gmail(bodka)com.
Odkaz: http://joeyeti.googlepages.com/DreamingCities_Chargen.xls
Kopirajt baj Joe (2008)
Napsal Joe 06.03.2008
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.1375470161438 secREMOTE_IP: 3.229.122.112