Jazyk ištarské církve

Anglický slovníček více jak 2900 slov a gramatiky jazyka, kterým mluví ištarská církev před Pohromou.
Napsal Dalcor
Během psaní Kingpriest trilogy stvořil její autor Chris Pierson zcela nový jazyk ištarské církve, který využíval v trilogii. Autor se o tento jazyk podělil s fanoušky Dragonlance na stránkách Nexu.
Slovník a poznámky obsahují 2900 slov a základní gramatiku. Včetně přepisu Humovi písně z angličtiny do ištarského slovosledu a nakonec i přímo do ištarštiny.
Tento materiál využije s radostí jakýkoliv tvůrce a hráč fantasy.
"This item has been published here with permission from the Dragonlance Nexus and/or author(s), and may not be reproduced without permission. This is a fan submission and its contents are completely unofficial. Some characters, places, likenesses and other names may be copyright Wizards of the Coast.
Tento článek byl publikován s povolením Dragonlance Nexus a/nebo autora a nesmí být reprodukován bez povolení. Jedná se o neoficiální fanouškovský příspěvek. Některé postavy, místa a podobně však mohou být chráněny právy Wizards of the Coast."
Napsal Dalcor 14.05.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 7 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.13581085205078 secREMOTE_IP: 3.139.72.14