ADnD Modřany - články

Metro - hra

Obsah článku:

2. hra

Po dlouhém odpočinku byl Franta fit. Cíl je jasný. Přinést Hanzovi nezavirovaný čip. Hanz jim dal tip na objekty na bývalém vojenském letišti ve Kbelích. Poslal tam několikrát pár chlapů, ale vždy se potázali se zlou. Celý objekt si přivlastnil jiný gang a jsou dost uzavření.
Nabrali si něco zásob a Franta vyměnil kladivo za starou sekerku. Hned se tvářil více spokojeně. Hanz nabídl, že pokud přinesou víc zajímavých věcí a uzavřou přísahu, že nikdy nepůjdou proti sobě, byl by ochoten nabídnout perkusní pistoli výměnou za šikovné věcičky.
Opatrně se prosmýkli zbytkem Vysočan, snažili se vyhnout jakémukoliv kontaktu a v podvečer se vyškrábali na hranu Kbelského letiště. Proplížili se až k ranveji plné starých kráterů.
Náhle spatřili tří člennou hlídku, jež podél ranveje patrolovala. Zalezli do kráteru a procházející hlídku sledovali. Tři chlápci v maskáčích Vz.95 se o něčem handrkovali. Dva nesli o rameno opřené tyče z armatury, ale třetí měl pouzdro s pistolí!
Zalezli a vymýšleli plán, jak skupinku zneškodnit.



Vybrali si vhodné místo v remízku na okraji letiště. Miloš se bravurně zamaskoval přímo u cestičky s připraveným pajcrem v ruce. Ostatním se rozmístili poblíž. Všichni si napatlali hadry bahnem, aby ve tmě nesvítili. Asi za hodinku se opět přiblížili patrola.
V okamžiku, kdy prolézali remízkem se ze tmy v naprosté tichosti vynořil Miloš. A brutálním úderem přetáhl pistolníka pajcrem po hlavě. Ten bez jediného hlesnutí padl jako podťatý. Franta se vrhnul na maníka s tyčí a sekera se hned zakousla do jeho boku. Milan zaútočil ze tmy šroubovákem a i třetí měl hned díru v břiše.
Pepa sebral pistolníkovi pistoli.
Franta s Milanem dorazili oba zbývající hlídače. Od sekery očekávali, že bude pádná, ale šroubovák v Milanových rukách se ukázal jako velmi nebezpečný soupeř.
Pepa po chvíli váhání ukončil šroubovákem v pistolníkově naprasklé lebce jeho mrzký život.
Franta s Milanem a Milošem se převlékli do zkrvavených maskáčů hlídky. Bohužel všichni tři chlapy měli takové velikosti bot, že kanady nikomu pořádně neseděli.
Opatrně se doplížili k silnici, kterou ve vší opatrnosti překročili a vnikli do areálu bývalých kasáren. V jedné části bylo pěkně živo, tak se jí radši velmi širokým obloukem vyhnuli. Nalezli část plnou skladišť, ale vypadaly již vyrabovaně. Nakonec natrefili na schody do sklepa pod jedním zničeným schodištěm.
Elektronický zámek byl těžce poškozen, jak se jej někdo pokoušel otevřít násilím. Ale Luboš jej po chvíli hraní s notebookem a náhodným generátorem klíče otevřel.
Byli úplně nadšeni. Našli výstrojní sklad! Všichni se navlékli do maskáčů Vz.95 a do kanad, vzali si batohy, ešusy a další výbavu. Ve skladu bohužel nebyly žádné zbraně. Tak aspoň na zbraň pasovali jedinou lopatku, co ve skladu byla.
Luboš ještě našel čtečku na čárové kódy, ze které vykuchal čip a odmontoval kameru původního TV zabezpečení. Pečlivě za sebou opět zamkli, Luboš změnil klíč, upravil zámek tak, aby vypadal jako nepoužitelný a vytratili se zpět kolem letiště do Vysočan.



V baráku u Blonďáka Hanze po složení přísahy společné pomoci a přátelství proběhlo neuvěřitelné kšeftování se vším. Do kšeftění a smlouvání se zapojila půlka gangu. Vojenská konzerva za gumové boty apod. I Hanz byl spokojen, když jeho montér a opravář získal do vlastnictví krom vojenské výstroje a čipu také kameru, na druhou stranu putovala hromada drobného vybavení,  dalekohled a funkční replika perkusní pistole, která doplnila v noci získanou CZ 75 Duty. Podařilo se získat i několik dalších nábojů, takže nyní jich bylo 8 ráže 9x19mm.
 

< Strana 2 >
Strana 1 Strana 3
Napsal Ebon Hand 21.05.2012
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 14 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.054662942886353 secREMOTE_IP: 18.118.2.15