Jak už jsem pár z Vás psal, protože to vypadá, že budu na Silvestra v Praze, pohrávám si s myšlenkou, že bych s přítelkyní (RPG ještě nepolíbenou) udělal u nás takovou komorní (a decentní) Silvestrovskou akci - RPG a deskovky. Účast AlnagEvaSirienCemiKristýnaHonzaAlmi (možná)Zatím to ještě nemám moc rozmyšlené, pokud nás bude málo (>4) tak to asi odpískáme. Hledám ještě event. náhradníky...
Termíny (2. sobota v měsíci), cca 11-19 h 8. června 2013Další odkazy okolo hry jsou v sérii blogů: PředehraHrdinovéZáměrOrganizaceStřípky historiePůvodní materiál ke hřePostavy: Aramor - Girel (human/fighter)hRob - Pao-chuang (human/monk)Jarik (human/sorcerer)Max - Ivan (vryloka/paladin-blackguard)Ebon Hand - Lars "Pavouk" (human/rogue)Geralt - Erik (human/avenger)Noir - Art "Krysa" (shade...
Rád bych nějaký víkend na konci května nebo začátku června provedl playtestové hraní D&D Next (5i). Zatím to nabízím menšímu okruhu lidí v této skupině. Kdo by do toho šel? (Pokud jste členy skupiny, k odpovědi se budete muset přihlásit.) Neumíte si představit, jak strašně mne to mrzí, ale v důsledky angíny jsem totálně přišel o hlas. Což... je pro DMa docela problém. Takže se moc oml...
Vypráví: Alnag Hrají: Sethi, Noir, Jarik , Max Hráli: Almi Příští termín: 16/2 nebo 23/2 (???) Čas hraní: Čtvrtky (1x 14 dní), 18-23 h Následující termíny: Dobrodružství na úrovních 6 - 10. Hrdinové se dostávají do zříceniny Strážnického opatství, kláštera, který byl kdysi základnou bojovného řádu paladinů oddaných Bahamutovi. Podle legend, paladini přivezli z daleké křížové v...
Blíží se léto, je čas zahrát si zase něco krapet jiného... Otevírám tuhle diskusi k plánování obvykle jednorázových RPG úletů, které bych odvyprávěl. V nabídce jsou například: Esoteroristé (aneb po stopách okultního teroristického spiknutí)Mutant City Blues (neboli mutanti hrající si na policajty a zloděje)Trail of Ctulhu (chapadla, spousta chapadel... no... nejen)Skulduggery (sto a jed...
Inspirován hraním na Dálavě jsem dostal bláznivý nápad vyzkoušet si, jak by vypadaly Star Wars, kdyby se hrály v systému D&D 4e (nebo spíš takovém mixu ze Saga Edition a 4e). Asi by to byl jen takový one-shot s připravenými deníky (termín asi listopad, po dohrání Tomb of Horrors). Takže kdo by to chtěl zkusit? Znalost Star Wars (minimálně filmů) je nutným předpokladem. Postavy: Senát...
Slíbil jsem Almimu vést klasickou D&D jeskyni překopanou do 4e... Je to jedno z nejklasičtějších a zároveň nejsmrtelnějších dobrodružství pro D&D kdy vytvořených. Ne nadarmo se lidí chlubí tím, že přežili Tomb of Horrors. (A to navíc "přežili" neznamená, že zdolali jejího tvůrce.) Rozsah vypadá tak na 1/2-1 sezení (podle toho, jak rychle budete umírat). Datum: Datum následující hry...
Na 22. 8. (neděle) odpoledne plánuji takový letní one-shot session, zřejmě s nějakou hrou Robina Lawse (Gumshoe nebo pokud mi dorazí do té doby Skulduggery tak možná to...) Možné hry: The Esoterrorists (Profane Miracles) - Magie funguje, ale tuhle skutečnost se veřejnost nesmí dozvědět. A tak, když milionář vstane z mrtvých, mají agenti Ordo Veritatis mají plno práce to ututlat.Fear Itself ...
Ukázková hra Exaltů na vyžádání... takže... si to nějak projděte a rozmyslete si, co byste asi tak chtěli hrát. Až si nějak ujasníte postavy tak se dohodnem na nějakém příběhovém námětu.
Takže Ravenloft dohrán. Stojíme před otázkou, co dál. Hádám, že hRob se k nám zase připojí. A doufám, že i Aramor. Byl bych docela rád, kdyby alespoň pár her DMoval někdo jiný, ale když to nepůjde jinak, tak se zase obětuju...
Tahle diskuse je k organizaci snad už tentokrát úspěšného hraní Esoteroristů. Protože session by byla asi trochu na déle (můj odhad je tak 8 hodin session) navrhoval bych víkend 29. nebo 30. srpen s tím, že bychom začali dříve než obvykle (tj. třeba krátce po poledni nebo tak...) Protože Sethi bude asi mimo a Max zcela definitivně mimo je to asi výzva na Siriena a Geralta, zda by mohli. Plus...
Výchozí diskuze k hraní Výpravy do Ravenloftu. (4E/Modern varianta)
- Elegantnější RPG pro civilizovanější časy - Záznamy dobrodružství tří hrdinů v období počátku Impéria.
Poněkud netypická hra na čajíček - do poslední chvíle jsme nevěděli, co vlastně budeme hrát, proto i název je poněkud rozpačitý. Pohled na hru očima Jersona. Vyprávěl: Pieta Hráči (v obráceném abecedním pořádku): Veronika Treven Jerson Alnag
Hop a skok z pryčny příteli Občane! Přítel Počítač pro tebe má mírně nebezpečnou a zpola zábavnou novou misi!
Pokračování prozkoumání neprobádaného kontinentu Terra!