Abych to upřesnil - já jsem schopen táhnout skupinu vcelku bez potíží i s touto postavou, horší je, že to má být reportér, který dokumentuje činy jiných (i když se jich také sám účastní - prostě Ned Malone). Pro mé vlastní Osvícení (tedy postup na úroveň, pro neznalé) se mi nehodí, že jsem velitel - navíc vtipně komentovat své vlastní plány je dost trapné :-)
vkládal jsem naději do Hroba, ale ani jsem nezjistil, co vlastně byla jeho postava zač. Tak příště.
S těmi úchvatnými popisy - já jsem na vymýšlení dost slabý, potřebuju jeden příklad a pak se chytnu, vytvořím úžasné megapopisy jak z velkorozpočtového filmu, ale jak říkám, napřed potřebuju nějaký vzor.
Oshady jsou sice můj vynález, ale ty je používáš jinak a mě potěšilo, že fungují i při mnohem menší šanci, než jsem předpokládal.
No a co se týká žánru, tak Treven říkal, že druhá možnost jeho hry byla sedět jako pecka, takže tohle bylo určitě lepší, ale příště bych si rád ujasnil žánr před hrou, pak se ho budu snáze držet.
Co mě napadlo - v tomto systému zjevně nemáš šanci zatrhnout naprostý nesmysl, když má někdo dostatečnou dovednost, co? Jedině že bys řekl "NE", což bych třeba já řekl na výrobu balisty během jedné hodiny. :-) (Tedy ve své hře bych řekl, že je na to potřeba 10 úspěchů a hádal bych ta nejvyšší čísla, ale to je to samé :-))