[Archiv] Pavučina - články

[Pavučina] Hlášky

Obsah článku:
děj se opět točil trochu okolo Miky - mága shapeshiftera (s druhou podobou kotěte). Ty hlášky už nejsu to co ty minulý, ale tak aspoň něco :)
Při prvním setkání (minulou hru) s Mikou v jeho lidské podobě se Mika na nátlak PC proměnil, a pak se choval arogantně "jako doma" - pozval je na pití z jejich zásob a tak.
Diana / Sathel: Vysmíval se mi. Co víc, jako kotě.
Li - Feng / Filip: Byla bys radši, kdyby se ti bysmíval jako člověk? Kdyby tě pozval na drink v tvym vlastnim bytě?
Probírají se diskuse co s Mikou. Existují náznaky toho, že se motá kolem Julie (Dianina sestřenka), protože hlídá její pannenství, které je důležité pro naplnění jedné severské věštby (o konci světa a tak :)) ) Objeví se návrh na to, že se Julii dohodí chlap, aby jí "vojel", a tím bude problém s věštbou vyřešen (návrh podala Diana hraná mou přítelkyní... sem od ní fakt nečekal, teda :)) )
Pavel Kučera / Vlasák: Myslíš, že se takováhle globální ketba dá jen tak snadno vošéfovat?
Probírají se dál teorie o tom, zda je odhad Mikových úmyslů správný a jak to s tou "krví panny která je příbuzná té, která zná tu která kráčí mezi stíny" (na tuhle formulaci sem zvlášť hrdej, hráčí z ní místy šílí :) ) vlastně je. Li - Feng / Filip: Je tu tolik "kdyby", že nevim, jestli to je důvod zbouchnout tvojí sestřenku
Li-Feng má kromě celkových problémů skupiny i pár vlastních, jako třeba přítele z minulého života který umírá stářím a kterému v minulém životě skryl jakousi obdobu vody života... jenomže v tomhle životě už neví, kam že ji skryl, natož jak se k ní dostat. Je tu možnost že by si rozvzpomněl na to co se stalo, ale je to plné rizik jako schizofrenie, rozštěpení osobnosti, totální šílenství, upozornění na sebe pár mocných nepřátel z minulého života a tak. Kromě toho se dozvěděl, že to že se stal mágem a vidí Skutečný svět +- znamená, že dřív nebo později do něj /Skutečného světa/ odejde a tím pádem se vykašle na svou ženu a dceru a přátele, kteří na něj zapomenou...
Okolo Miky došlo k drobné vnitroskupinkové hádce...
Li - Feng / Filip: Já mám taky problémy!
Diana / Sathel: Jaký TY můžeš mít problémy!?
Skutečný svět je sakra drsný, vládne právo silnějšího, někoho zabít se tam nepovažuje za nějak zvlášť amorální, funguje tam natvrdo magiokratická aristokracie a vůbec to je takové sympatické místo k životu *) . O lidech (= o těch, kteří nejsou mágy, protože se podvědomě před mnoha generacemi zřekli své magie) si myslí obvykle jen to nejhorší a etický vztah k nim mají horší, než ke hmyzu. PC samozřejmě ještě nedávno "lidmi" byly a stále si zachovávají "normální" morální hodnoty.
Vojtěch / Quasit přemýšlí nahlas o Mikovi: Myslíš, že nás má prokouknutý a že si myslí, že sme měkký? .../pohledy ostatních/... no dobře, má pravdu.
Filip, napůl mimo hru, už dopáleně: Promění se v kočku, vyskočí z okna a jaký sme?
Sirien: Jestli to bude ve dvacátym patře, tak docela vysmátý!
*) podezírám se že myšlenka settingu Pavučiny, nebo alespoň část, vznikla tím, že jsem dopáleně četl Harryho Trottla, prskal sem nad tim jak je Rowlingová neschopná na deset způsobů a pak mě napadlo, jak by asi vypadal SKUTEČNEJ svět, ve kterém by se čarodějové nacházeli mezi lidmi. No, a pak jsem to začal rozvíjet, protože takhle omezenej svět mi přišel příliš nudnej na to se v něm snažit hrát :))
< problémy se shapeshifterem >
kotěcí paraoia dořešení Miky
Napsal sirien 17.12.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 2 příspěvky.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.079993009567261 secREMOTE_IP: 18.191.223.123