Produkty

19.9.2024 21:44 - Log 1=0
Děkuji za feedbeck.

Přemýšlím, co odpovědět. Přijde mi, že Divotvůrce nenaplnil tvá očekávání. Jaká byla? Máš pocit, že ostatní mají ve hře víc cool momentů? Máš pocit, že ve hře nemáš, co bys dělal? Nebo něco jiného?
19.9.2024 22:18 - Aenast28
Myslím si, že má očekávání vesměs byla ta, že se jedná o out-of-combat/supporting subclassu, která září oproti ostatním v tom, že na každý problém má nějakou tvůrčí odpověď skrze své vynálezy (takový technický jack-of-all-trades). To se mi zdá podpořené už první schopností, kdy vytvářím hříčky, které řeší mnoho rozličných herních situací. Koncept úplně nádherný, ale zdá se mi, že cokoliv, co dokáže touto schopností Divotvůrce, zvládne jakákoliv jiná classa.
Lovecká past? 1dX+Y DMG není na 3. úrovni nic spásného. Karbidka i Švýcarák jsou zábavné, v high-magic světě, kde existují cantripy Light/Darkvision/Pochodeň a jiné, tak to netvoří "ten cool, aha! we have an alchemist" moment.

Za mě nejlepší věc je Tvorba magických předmětů, která ale smutně přichází až když většina her končí. Přišlo by mi, že by to mohlo být mnohem dříve.

Mám tedy pocit, že kdekoliv by dokázal Divotvůrce zazářit, ten spotlight mnohem snáz získá někdo jiný. Snažil jsem se použít všechny Hříčky a pro každou jsem našel nějaké použití, vždy to ale spíš byl nějaký for fun shenanigan, než něco úžasného.
19.9.2024 23:53 - Log 1=0
Chápu tvé pocity. Ale nepříjde mi fér posuzovat schopnosti nesesilatelských povolání s kompletním seznamem kouzel. Ano, pro všechno nemagické se dá nejspíš v tom obřím seznamu najít kouzlo, které to umí taky a lépe. Ale ne každé kouzlo má někdo v družině připravené. A pokud je něco tk cool, že to vždycky za to kouzlo stojí... no tak je to dost cool aby to mohli mít dva.

A co se týče pasti, mě možnost Zadržet protivníka (tedy mu udělit nevýhodu na útoky a zároveň získat na svoje) a k tomu dát každé koli v podstatě útok navíc, přijde na 3. levelu docela dost.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.052232027053833 secREMOTE_IP: 44.220.247.152