Rain of steel (str 79)
Efekt:Any enemy that starts its turn adjacent to you takes 1[w] damage, as long as you are able make opportunity attack.
chtel bych prodiskutovat trvani tohoto featu , nebo jak je mysleno hrani tohoto poweru..
chapu to spravne , ze po aktivovani tohoto poweru budu jako valecnik na startu kazdeho kola meho nepritele mu automaticky davat 1[w]zraneni a to do doby nez mne nekdo preru si koncentraci ,tedy uvede mne do stavu dazzed, stun a odobne . kdy nemohu vest attack of opportunity? nebo nez se rozhodnu dat rest? A co nepritel kuprikladu na ktereho mam cover? v tom pripade na tohoto nepritele nemohu vest attack of oportunity a tak to take konci?? pripada mi to ponekud nestastna formulace a nevim jak se s ni herne srovnat... dekuji za pripominky,, treba i spatne nahlizim na vyklad....
Wall: myslím, že u burnů jsem to nedělal....tam dostal jen jednou za auru a jednou za ongoin..
stalo se to u chillborn zombie..a ta to má přímo napsaný...ale což, zahrál jsem blbě i jiný potvory a přežili jste..aspon se zapotíte
ne stalo sam jsem to pocital nasemu warlordovi.. ale jak rikam pocital jsem to ja.. takze jsem mu ublizil ja :-))) blaine takze slaina taky znas. :_)) Ugurugurug žádná blbec.. Ugurugurug zdravit Blaina... :-))
preci jen jsem nasel jeste jednu zajimavou situaci,, dejme tomu ze by si fightr vzal multi clasovy paladinsky feat.. ktery mu dovoluje jednou za encounter provest divine chalenge... pak by i po upravach se sluvkem You marked... mohl aplikovat oba efekty... coz je ponekud zavadejici a klonil bych se k oddelenemu pusobeni(dva zdroje marku ikdyz od stejneho subjektu),,, to jen pro ukazku , ze ani uprava textu od autoru nemusi byt az tak vserikajici :-)
jak rekl andtom:) proste nemuzes v jednom kole vyuzit jak paladinskou tak fighterovskou schopnost (tj. seknou do nej basic melee attackem a pak ho jeste strelit holy damagem)
nn, to je jedno, protoze marka je porad stejna - at uz to marknes basic melee attackem od fightera nebo to marknes paladinskou schopnosti na markovani. Porad je to tvoje marka a jakykoliv efekt, ktery na vyvolani potrbuje marku se da na ten sil pouzit.
Blaine. Jenze ted kdyz se na to divam. tak pravidlo o Immediate action na tohle nemuzes uplatnit. jelikoz v divine chalenge zadny nejsou.. tam proste pokud se zameris jinam tak te aura spaluje.. zadna akce k tomu neni treba...
Prave naopak.. mi z toho vyplyva. ze Fightr ,ktery se stane Soldier of faith, muze vyuzit divine i combat chalenge najednou.. Ńeverim, ze by se autori nad tim nezamysleli a vydali eraty kery by meli byt opet eratovane... podle popisu obou a podle erat je zdroj porad ten stejnej...
podiverj se taky na to takto.. zacatek combatu... pouziju divine chaleng, nacez na nej zautocim a a nahodim mu i combat chalenge... popdle erat vse v poradku prvni marku jsem prepsal druhou z comatu... ale podrad plati pravidlo pro divine chalenge.. porad je to marka od toho jednoho fightra. tudis muzes uplatnit oba efekty...
oponent se rozhodne uderit do fightera.. vse je v poradku... oponent se rozhodne uderit do jineho cile...coz diky mag aure ho stoji 3+cha lifu a navic vyprovokuje variora aby mu v immediate reaction ubalil ranu za to ze se mi nevenuje..
ono se i v spesial u divine chalenge pise.. ze jde o magicke propojeni mezi paladinem a tim cilem a jeho naruseni a vychyleni z vzajemen koncentrace pusobi to dmg a proto nemuze byt v jednom okamziku tercem dvou divine chalenge... ale o martial vyuziti combat chalenge se tam nepise...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<