Lotrando
20.6.2009 12:23
Čas od času si Divočina najde cestu skrze nestálý závoj světa a pronikne do reality našeho bytí. Když se tak stane, proud Divoké magie začne proudit skrze trhlinu a hrozí strašlivými následky, nebude-li rychle zastaven. Existují mocná kouzla, která dokážou na krátký čas divokou magii spoutat a trhlinu uzavřít. Podařit se však může jen na chvíli. Staří však znají další způsob. Je třeba najít Bludnici. Dívku, jejíž příchod oznamují hvězdy na obloze. Tu, která jediná dokáže zkrotit Divokou magii napořád.
Autorská citace #1
20.6.2009 12:23 - Lotrando
zrušil jsem stránkování, není to snad tak dlouhý, aby to vadilo.
Autorská citace #2
22.6.2009 18:50 - LZJ
Pěkně napsaný - taky bych chtěl hrát s někým, kdo má čas nejen přijít a pánovat, ale i něco napsat. My teď zápasíme s tím "přijít" ;-)
Autorská citace #3
22.6.2009 19:03 - Beny
Píše:
Pěkně napsaný - taky bych chtěl hrát s někým, kdo má čas nejen přijít a pánovat, ale i něco napsat. My teď zápasíme s tím "přijít" ;-)


No vidiš, a my tu čest máme, že máme Lotranda, ale neboj my mu to osladíme -:)))) Ale je fakt, že Lotrando poslední dobou chytil pěknou slinu na vymýšlení...
Autorská citace #4
23.6.2009 22:25 - Lotrando
Takže k Bludnici. Elerdiel si povšimnul jednoho faktu, a to že snad má existovat proroctví o dívce, která dění kolem Křižovatek zvrátí napořád. Jinak bude pokračovat současná tradice, ke které se družina staví buď velmi vyhýbavě, nebo nesouhlasně.

Součástí tohoto dobrodružství je určité morální dilema, z jehož pochopení družinou nejsem příliš moudrý. Co kdyby jste se v tomto směru vyjádřili a případně navrhli, jaké záležitosti by Kumpanie ráda řešila ve věci věštby o Bludnici.
Autorská citace #5
24.6.2009 14:54 - Beny
Mno tak asi já první no -:)
Myslim si že to řešit dokola obětováváním "vyvolených" asi družinu nenechá chladným (přece jenom, obětování dětí, i když pro vyšší dobro se Thorekovy moc nelíbí), takže já se přiklánim na tu stranu, která bude dále pátrat o tomto problému, aby byla chytřejší a aby mohla v tomto nějak pomoci.
Autorská citace #6
8.7.2009 15:00 - Lotrando
K článku o Bludnici přibylo pokračování z pera našeho kněze Elerdiela. Přeju příjemné čtení :)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.072262048721313 secREMOTE_IP: 34.230.84.106