Pravidla

ShadoWWW
20.5.2020 15:11
Autorská citace #21
21.5.2020 21:29 - Log 1=0
Takže ty jsi při posuzování oboru nebral do úvahy hlavní část povolání? Víš že to nedává moc smysl?

Ano, schopnosti, co zvyšují DPR jsou lákavé hlavně pro powerplayery. Máš pravdu. Ale ta pravda mi připadá taková... banální.

Ten výrok zněl:
Log 1=0 píše:
Ve skutečnosti to není tak silné, jak to zní.

Myslím, že měřítko je zde uvedeno.
Autorská citace #22
21.5.2020 23:20 - LokiB
Logu, vrať se zpátky na začátek této debaty.
Psal jsem pouze:
Píše:
Bojová připravenost Zbrojíře. Jakkoli v tom není 5E takové, jako bývala 3.5E, tak reminiscence touhy po postavě, která přes jednu vlastnost kouzlí i útočí, je stále silná :)


Psal jsem něco o tom, že je to "hrozně silné"? nebo "hru bořící"? nebo cokoli podobného, co v tom vyvolalo potřebu daných reakcí? :)

Načež tys cítil potřebu mě školit v tom, že i (jedno) jiné povolání má obdobnou možnost a že to není tak silné jak to údajně zní (vím já, jak to tobě silně zní? nevím. víš ty, jak to mně silně zní? nevíš. tak to je fakt měřítko naho-uby)

A teď zas cítíš potřebu mě školit v tom, že neznám celého Xanatara a všechny možnosti v něm, jak se kombí se základní příručkou?
No když máš tu potřebu a nic lepšího na práci :)

EDIT: ale abys neřekl ... já jsem rád, žes mi ukázal i další možnosti, které v 5E jsou, a které jsem neznal. jen ten způsob prezentace máš ... zvláštní.
Autorská citace #23
21.5.2020 23:31 - Aegnor
LokiB píše:
Psal jsem něco o tom, že je to "hrozně silné"? nebo "hru bořící"? nebo cokoli podobného, co v tom vyvolalo potřebu daných reakcí? :)

Psal jsi, že jsi u této schopnosti ostražitý. Což se dá vyložit tak, že tu schopnost považuješ za potenciálně silnou.
Autorská citace #24
21.5.2020 23:44 - LokiB
Aegnor: všechno se dá vyložit tak, jak člověk chce :)

Kdyby mělo podobnou možnost každé kouzlící povolání (má? to není ironická otázka, já všechny možnosti všech povolání ze všech materiálů neznám, tím se nijak netajím), byl by v něčem rozdíl?
A jestliže je to vzácné, je to proto, že jsou ostražití i autoři, nebo se jen nechtějí opakovat?

Paralelních schopnosti jiných specializací, třeba Alchymista a jeho Pokusný Elixír, Nebo Kanonýrův Kanón, na mě tím, že by měly nějaký potenciál, nepůsobily.
Tahle u Zbrojíře ano. Protože mi přišlo, že touto cestou DND spíše nejde (jak mi ukázal Log, není to unikátní) ...

A co jsem se teď ex-post koukal, dají se najít podobné reakce i jinde:
https://www.reddit.com/r/3d6/comments/dzkgct/eberron_is_out_and_with_it_thanks_to_battle_smith/
Autorská citace #25
22.5.2020 00:18 - Log 1=0
LokiB píše:
Psal jsem něco o tom, že je to "hrozně silné"? nebo "hru bořící"? nebo cokoli podobného, co v tom vyvolalo potřebu daných reakcí? :)

Jak už upozornil Aegnor, psal jsi, že tě to znepokojuje. Chtěl jsem poukázat na to, že ke znepokojení není moc důvod. Protože to někdo už má a nic co by mělo vyvolat znepokojení to nepřineslo. (Mimochodem, já vím, jak ti to zní-jako něco, k čemu je dobré být ostražitý-to je docela "přesná" míra)

Dále jsi napsal, že jsi u Hexblade warlocka neviděl dva útoky, tak jsem ti napsal, jak se k nim dostane (a není to žádné powerplay kombo ale standartní volby).

A pak jsi na skutečnost, že používám Xanathara s Příručkou hráče, reagoval, jako by to bylo nějaké kombení, přičemž ale Xanathar se s PH používat musí, protože jsou v něm jen obory. Takže mi tvá reakce nedávala smysl a nedává doteď. Jestli tě tato formulace uráží, tak mě to bez ironie mrzí, ale nevím jak jinak to napsat, protože už takhle mi to přijde neutrální.

A ano, je to celkem vzácné. Ale to každá schopnost povolání, takže to o její podezřelosti nic neříká.

A že ti nepřipadá, že ostatní obory mají nějaký poteciál, je spíš problém těch oborů.
Autorská citace #26
26.5.2020 18:00 - Kasai Hendie
Omg jo! Konečně!!!! Moc děkuju

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.070327997207642 secREMOTE_IP: 54.205.179.155