Pravidla

sirien
18.2.2015 23:25
Autorská citace #61
22.5.2019 21:37 - sirien
Šaman: se mi zdá že to zase vidíš hrozně úzce. Že vám začal Fate fungovat až potom co ste ho totálně odtrhli od simulace je - znovu opakuju - vaše specifikum, a ne zrovna malé.

Pokud někdo stojí o náhodnější mechaniky, tak v tom nevidím moc problém (ani když tyto hrozí postavu zabít - ostatně podobnu možnost najdeš připuštěnou i přímo ve Fate Core a je jí věnovaná asi půlstránková "diskuse" - pokud dotyčný ví pro co a proč si de...) Podobně nikde není psáno že problémy nemohou vycházet odjinud než jen z vynucených aspektů - takoví Void Callers ze System Toolkitu sou magický systém který je celý o fakt špatných následcích, které ale nevychází jen z vynucení - viz centrální mechanika bodů zkázy.


Aegnor: yup, tohle. Trošku něco jinýho, ale pro inspiraci asi dobrý.
Autorská citace #62
22.5.2019 21:40 - Aegnor
sirien píše:
Trošku něco jinýho, ale pro inspiraci asi dobrý.

Tak mně se nechtělo pročítat všechny ty navrhované systémy, v omezeních jsem našel něco docela blízko a pokud bude mít kdokoliv zájem, hned poblíž je hromada dalšího studijního materiálu :-)

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.078562021255493 secREMOTE_IP: 18.208.203.36