Pravidla

GHOSTRIDER
13.3.2006 12:07
Cleave a improved trip
Je možné pomocí trip vyvolat cleave? Př: Postava uspěje v podražení (a soupeř upadne), může okamžitě použít cleave a zaútočit? (V popisu cleave je napsáno, že postava padne, klesne "drop", typicky po zranění pod nulu, ale není tam psáno, že to musí být výhradně)
Autorská citace #1
13.3.2006 13:30 - alef0
If you deal a creature enough damage to make it drop...
Tripom nedavas damage. Ibaze by sa pod tripnutou osobou roztvorila zem.
Autorská citace #2
13.3.2006 14:30 -
Nyní jasné:-).
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.23806214332581 secREMOTE_IP: 100.24.122.228