Přidána zcela nová kartotéka - DnD předměty!
Obrovské díky patří Archimedesfort1 a Arledovi za sepsaní zdrojáků.
Zároveň jsem updatoval duplikovaná kouzla. Současný systém je takový že pokud ty kouzla mají odlišný description, budou uvedené dvakrát - jednou pro JaD a jednou pro DnD. Pokud description je stejný budou tam jednou pro obě příručky
Zároveň bych chtěl poprosit že pokud by tu byl nějaký dobrý Web Designer, ideálně někdo kdo zná HTML, CSS a Bootstrap, tak by jejich pomoc na vylepšení estetičnosti a responzivnosti stránky byla velice výtána.
JaD artefakty nezobrazují popis artefaktu, ale popis rámečku, který artefakt doprovází.
Obecně se bojím, že Kartotéky nejsou uzpůsobené zobrazovat rámečky. Moc nevím, co s tím, teoreticky by šly rámečky vypsat pod čáru? Nebo by tam Naoki musel doprogramovat funkci pro rámeček..
(hodilo by se zkontrolovat i u kouzel, která případně doprovází nějaký rámeček)
Píše: JaD artefakty nezobrazují popis artefaktu, ale popis rámečku, který artefakt doprovází.
Bylo za tím špatná logika v mém skriptu, kterou jsem teď snad už opravil
A ještě koukám, že Elfí boty mají u tagu combat-effekt hodnotu z tagu purpose. Dále trvalá kniha kouzel z Xanathara tam je 2x a Berla krajty, Éterický olej a Honzova praktická kořenka mají chybnou hodnotu tagu bonus.
Ještě se rovnou zeptám. Může kdokoliv opravovat soubory kartotéky, nebo by se tím mohlo něco rozbít?
u zdvojených věcí pozor na to že z mojí zkušenosti to často vznikne tím, že člověk něco rozkopíruje... a pak zapomene přepsat. Někdy to je jen relikt navíc, jindy to ale znamená, že na něco zapomněl.
Těžko můžu vložit extra info do description. Muselo by se buď odebrat název z něho (a pak bych mohl snadno přidat požadované info do "záhlaví"), nebo upravit description tak aby obsahovalo všechen info co chcete
U kouzel description je pouze popis kouzel, nic jiného, takže jsem tam mohl snadno vložit tu hlavičku s extra infem. Ve chvíli kde u předmětů má description už nějakou vloženou hlavičku (název předmětu, subtitle), těžko tam vložím něco navíc
Aby to nebylo méně zamotané, tak název tam nechával jen Archimedesfort1. Takže ten není všude. Subtitle tam ale zůstat musí, protože jsou v něm specifika, která nejsou v hlavičce.
Tvé řešení se mi líbí, mám odstranit všechny nadpisy ze zdrojáku?
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více
<<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více
<<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více
<<