Tak Jersone, tady je ten slíbený komentář:
Ten úvod mi jaksi nesednul, protože mi připadal velice stereotypický, kde je poslední přeživší bědující nad svým osudem zanechávajíce nějaké poznámky. Prostě působil nudně. Avšak když jsem pak omylem místo druhé části naklikla na poslední část(Pravá a Levá), tak mě absolutně nadchla! Ten příběh najednou byl akční, originální a četlo se to skvělě. Takže jsem pak přešla na druhý díl a zbytek už jen frčel, protože je opravdu napínavý a zajímavý, nutí občas k zamyšlení nad tím, co se tam vlastně děje, jak do sebe zapadají ty časové roviny a relace mezi světy. Vztahy mezi postavymi jsou též fascinujíci, kdo by nebyl překvapen dívkou, jenž místo překvapení chladně kouká na cizince v zrcadle a celou dobu se chová tak odtažitě. :D
Yop, je to skvěle provedené a doufám že se dočkám konce, protože vždycky mi vadilo, když jsem rozečetla dobrý příběh a pak se nedozvědědla, jak to všechno vlastně bylo a fungovalo.
(hele, není ten druhý snový svět něco podobnému astrálu, že to co se stane v příběhu v tom "jinde a tady" se promítá do reality a zároveń působí v časově jiné dimenzi a tím pádem se dá takto přeskakovat z místa do míst? Nebo to funguje na jiném principu?)