Pokud někde neudělám nějakej fakt stylovej kiks, tak mám k dispozici auto, takže mi je (+3/4 lidem z Prahy nebo těm co se do Prahy dopraví před odjezdem, jako letos Jerson) vzhledem k tomu že řídim rád docela jedno, kde sraz bude.
Klíčové pro mě je kdy. Dopředu říkám že naprosto dogmaticky pro mě odpadají termíny, které by se křížily s Festivalem fantazie (první týden července plus pár dní před tím), FF Speciálem (konec října), zimní Dálavou (druhá půlka února) nebo podzimní Dálavou (konec září/začátak října - od té doby co se před mým banem RPG F tak hezky vyhrotilo v téhle otázce se M vzdal toho považovat Dálavu za RPG F slezinu se pro mě Dálava, už tak výborná, stala ještě lákavější). Vzhledem k tomu že na tyhle akce nejezdím z komunity jenom já to je myslím i docela smysluplnější limitace.
Pouze osobně je pro mě mrtvý i poslední víkend srpna, kdy má proběhnout con který já sám spolu se třemi dalšími lidmi organizuju celý od začátku.
Data velmi blízko těmto (+- týden, možná dva, ale to by se ještě dalo) jsou pro mě problematická, a to jak organizačně (dělám i jiné věci než že jezdím po akcích a chlastám, i když to tak některým nepřijde (: ) tak finančně.
Osobně jsem pro březen, duben, květen, a pak můžem další udělat někdy na podzim
EDIT: jen mi to nedá tak si přidám osobní vtípek - kdyby někdo dotáhl nezadanou, hezkou, atraktivní, inteligentní, společenskou a vtipnou přirozenou zrzku s hlubokýma zelenýma očima, tak u mě výše uvedená časová omezení odpadají. Po rozhovoru s kamarádkou je dogmatická pouze první podmínka, z těch dalších jen polovina fyzických a dvě třetiny duševních (: . Obeznámení vědí :)