d20 v Brně - články

Hraní RPG Brno

Přijďte si zahrát RPG. Naživo u stolu, s kostkami, figurkami a hlavně partou skvělých lidí. Různá dobrodružství i systémy zaručeny.
Napsal Demonica

Chcete zkusit zahrát si RPG, ale vždycky jste se těch divných lidí s kostkama báli? Jste veteráni schopní se do krve zhádat o vliv ADnD nebo DrD+ na duševní vývoj mladého jedince případně i váš vlastní? Nebo je vám to všechno buřt, ale prostě si jen chcete zahrát? Vyskytnete se občas v Brně? Pak jste tu na správném místě, neboť vězte, že od 5.9.2018 zahajujeme pravidelná otevřená hraní RPG v klubu Rishada.

Hrát se bude jednou za 2 týdny a informace o plánovaných hrách naleznete s předstihem zde. K hraní nebudete potřebovat žádnou znalost daného herního systému, obětaví vypravěči vám vše trpělivě vysvětlí. :-) Budeme samozřejmě moc rádi, získáte si náš nehynoucí vděk, věčnou slávu, ruku princezny atd., pokud se rozhodnete vést nějakou hru sami. Celé hraní je o nás, takže jaké si to uděláme, tak dobré to bude.

Vše je zdarma, i když v Rishadě budou samozřejmě rádi, pokud si dáte jejich pivko nebo limonádu.
Těšíme se na vás,
Demonica a Elgard

Napsal Demonica 24.08.2018
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 90 příspěvků.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.061605930328369 secREMOTE_IP: 18.223.0.53