Smoking Dragon - články

The Dark Times: Důležité cizí postavy

Nejdůležitější postavy z první epizody našeho hraní
Napsal Gurney

urga

Urga Hutt

Příslušník důležitého klanu Desilijic, odstavený intrikami svých příbuzných od vysoké politiky k vládnutí několika pašeráckým doupatům na zapadlém měsíci Raiden. Téměř nikdy neopouští své sídlo, starou separatistickou základnu v Al Raidenském přístavu a proslýchá se že se svým nedobrovolným exilem z Nal Hutty vyrovnává neustálým terorizováním svých lidí.

Urga je mrtvý, jeho tělo už delší dobu hnije naložené v kontejneru plném levné voňavky ve skladišti jeho sídla. Víc o tom vědí Corrin s Jugulem.

corrin

Corrin Renn

Tmavé delší mírně kudrnaté černé vlasy, nenápadná jizva na levé tváři a především snad neustále podmračený pohled, kterám by se dalo snad i zabíjet. Corrin je Urgovým nejbližším pobočníkem a pravou rukou; je-li potřeba vybrat "poplatky", zastrašit místní nebo prostě zařídit jakoukoli špinavou práci je Corrin huttův ideální ranař. Kromě toho jej zastupuje všude mimo jeho palác, kromě velmi vzácných případů kdy se Urga rozhodne opustit své sídlo.


jugul

Jugul

Vzhledem k jejich přirozené loajalitě gamorreanů (která někdy bývá zlými jazyky označována za následek fatálního nedostatku mozkových buněk) i Urga jako mnozí zločinečtí bossové zaměstnává tlupu těchto strachuprostých bojovníků jako svoji osobní stráž. Jejich vůdce Jugul však v žádném případě není typickým příslušníkem svého druhu - ozbrojen neobvykle vysokou inteligencí, ctižádostí a s modifikovaným droidem typu IG 100 jako překladatelem se podle místních jeví jako velmi schopný Corrinův sok ve snaze o huttovu přízeň.

sampion

Urgův šampion

Legenda raidenského podsvětí, soupeři obávaný jezdec na swoopových motorkách známý jen jako postava v masce ubesského lovce odměn. Nikdy se neúčastní žádných veřejných oslav svých nespočetných vítězství, jediné co je o něm známo je že od jisté doby závodí v Urgových službách, kterému tím přináší nemalé množství kreditů. Šnůru jeho vítězství však při minulém závodě ukončil další neobvyklý závodník, muž v klonovém brnění, přesto se zdá že Urgův šampion spíše než zášť pociťuje příležitost konečně měřit síly s někým kdo se vyrovná jeho pilotnímu umění.

tomar

Tomar

Ležérně působící zabrak, pravidelně je ho možné nalézt vyzevleného v Al Raidenské kantýně, ne nepodobného spoustě dalších pouličních flákačů, jakých je Al Raiden plný. Přesto je v tomto holohlavém muži zřejmě víc než by se podle vzhledu mohlo zdát a jeho slovo zřejmě má nemalou váhu v místní pobočce zločinecké organizace Černé slunce.



harbo

Harbo Wiss

Harbo Wiss je drobný pašerák a momentálně je v docela slušným průseru - napřed si spletl osoby kterým měl předat svoji zásilku pro Urgu s nějakými náhodnými kolemjdoucími v kantýně a hned potom se dozvěděl že Impérium začalo s blokádou měsíce Raiden takže ani nemůže zmizet až se dojde někdo z huttových lidí zeptat kde je jejich náklad. Podělaná práce...



morenn

Tal Morenn

Obchodník s novými i ojetými lodními součástkami, ze strachu o svoji dceru kterou drží Urga ve svém sídle jako tanečnici ale odmítá prodat cokoli důležitého bez huttova svolení. Svůj obchod má přímo naproti kantýny.





user

Záhadný Force-user

Někdo v okolí přístavu Al Raiden se snažil nalézt bytosti citlivé na Sílu, zatím se však o žádný další kontakt nepokusil. Zda je to ze strachu z Impéria nebo sleduje nějaké vlastní cíle zůstává tajemstvím.





Možná že z NPCéček někdo pozná jedno veřejně dostupné Star Wars dobrodružství byť notně upravené, pokud se týká zrovna Vás, prosím abyste ho zde nespoilerovali.
Napsal Gurney 14.01.2010
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 1 příspěvek.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.043052196502686 secREMOTE_IP: 18.226.93.209