Střípky

sirien
18.3.2022 16:05
Autorská citace #1
18.3.2022 16:05 - Arled
Odložím si sem chyby co jsem našel v SRD.
Arcimág - poznámka pod kouzly
Mág - posunuta tabulka
Autorská citace #2
18.3.2022 16:08 - strucky
Taky si odložím, akorát nevím, jestli to tak náhodou není úplně všude.
V celém textu Alchymisty jsou občas spojená slova, bez mezery. Jestli to vzniklo copypastou z PDF, to nevím (dělává to tak, to vím:), ale je to tam...
Autorská citace #3
18.3.2022 16:20 - sirien
Spojená slova mohou být relikt exportu :/

Osobně sem našel nějaké další chybky jako např. že některé schopnosti pro 2. Úroveň propadly na 1. Úroveň - nicméně průběžně je v SRD zdrojácích rovnou opravuju.
Autorská citace #4
22.3.2022 09:29 - Arled
Moc díky za upozornění na Alchymistu.

Export s následnými automatickými úpravami nadělaly pořádnou paseku. Myslel jsem, že jsem to úspěšně vyčistil, ale vidím, že tam stále je hodně chyb.
Když na něco narazíte a nemůžete/nechcete to sami opravovat, nahlaste to to prosím alespoň sem, ať můžeme SRD dostat do stavu s minimem chyb.
Autorská citace #5
6.4.2022 22:52 - ReXoR
Chodec Tabulka Krajiny

V Tabulke krajiny Hory a Mesto je pre Kuzlo 3. stupna uvedene kuzlo "Vejdi do kamene"
Ziadne take kuzlo som v prirucke nenasiel. Pravdepodbne ide asi o kuzlo "Splyň s kamenem"

Je to tak v Knihe, PDFku aj SRD.
Autorská citace #6
29.8.2022 12:53 - cyrasil
v srd (http://dnd5esrd.d20.cz/jeskyne-a-draci/4-povolani.html#tajemna-vzyvani) u cernokneznika je rozhozene formatovani u vzyvani - chybi tam konce radku u predpokladu (napr u Hruzy, ale i u dalsich).
Autorská citace #7
29.8.2022 20:35 - sirien
opraveno, projeví se po dalšim updateu.
Autorská citace #8
20.1.2025 11:59 - Šaman
Ahoj, v jiné diskuzi Sirien hodil odkaz na SRD a trklo mě tam v kapitole hráčské preference styl nakopávač. Co je tím myšleno?
Tipoval bych nakopávač zadků, tedy hráč, který chce sekat velké ohavnosti svojí obouruční zbraní za zpěvu Valhalla coming, ale popis tomu úplně neodpovídá.
Tedy čekal jsem "pravého muže", ale v popisu cítím trochu "akčního potrhlíka"?
Autorská citace #9
20.1.2025 13:01 - sirien
To neni moc dotaz k SRD ale spíš k JaD, ale budiž - matláš dohromady vtípkovou stereotypizaci (stereotypologii? Existuje to slovo? Mělo by to existovat...) od Ťunťů se zcela seriózní Lawsovou typologií, což je ta co je v JaD použitá (jak tam je výslovně uvedeno). Nakopávač je butt kicker. Ano běžně se to překládá jako nakopávač zadků, ale vzhledem ke stylu okolního textu jsme to trochu zbrousili.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.080036878585815 secREMOTE_IP: 18.97.9.171