Prostředí

Tykev
11.11.2019 23:14
Svět pro všechny: Hic Sunt Dracones
Zdravím všechny!
Chtěl bych se s Vámi všemi podělit o svět, ve kterém již mnoho let hrajeme. Předpokládám, že skoro každý vypravěč již nějaký ten vlastní svět má. Důvod, proč by někoho mohl zajímat ten můj je především v kresbách lokalit. V odkazu dostanete jako ochutnávku mapu hlavního města.

https://ulozto.cz/file/GOxwDhoqVIV5/galenor-jpg

Pokud Vás to zaujalo a čtete dál, tak přiblížím, co mám v plánu. Chci na internet vystavit interaktivní mapu svého světa, která bude obsahovat lokální mapy a mapy měst, vesnicí a všeho, co se dá kde potkat. Taková věc trvá vytvořit dlouho. Zatím na tom pracuji něco přes rok, takže teprve dokončuju první oblast, ve které se nachází jedno království, obsahující 6 velkých map a 7 malých lokací (předpokládám, že přibude ještě tak 5 malých). Ke každé lokaci bude popis, jak se tam žije, kdo tam žije a tak podobně. Dále mám pro celou oblast vymyšlené úkoly, které se přímo či nepřímo točí kolem událostí tvořící kampaň.

Píšu to sem, abych zjistil, jestli o to vůbec bude zájem, a abych Vás případně navnadil.

Ještě přidám ukázku, jak vypadá malá lokalita...

https://ulozto.cz/file/SL8yN6BjKxez/hostinec-na-rozcesti-jpg
Autorská citace #41
7.2.2020 23:08 - Tykev
Koukám, že url jsem nějak podělal... tak zkrátka navštivte zdezijidraci.cz
Autorská citace #42
7.2.2020 23:13 - ShadoWWW
Musíš to zadat včetně http(s), jinak to bere jako lokální odkaz na Kostku. Opravil jsem ti to, už to funguje. :)

Jinak fakt moc pěkná mapa, rozhodně lepší než předtím.
Autorská citace #43
21.2.2020 22:51 - Tykev
Přidáno dobrodružství Paladinovo poslání, a knihovna. V knihovně je zatím sepsán příběh stvoření světa, jeho utváření, a seznam bohů.
Autorská citace #44
2.3.2020 00:01 - Tykev
Přídána mapka Mévelinin Lazaret
Autorská citace #45
12.3.2020 00:11 - Tykev
Přidáno dobrodružství Smrt na poli
Jedná se o menší dobrodružství, začínající krátkým vyšetřováním, po kterém hráči neví jistě, co se stalo. Pouze vědí, že jeden malý kluk zemřel, a starší chlapec s dívkou zmizeli. Následuje přepadení farmy bandity, a následné vystopování jejich doupěte, a osvobození zajatců. V jednotlivých částech dobrodružství lze získat střípky celého příběhu na pozadí, které si pak hráči poskládají dohromady. Navíc lze dobrodružství řešit různými způsoby.
Autorská citace #46
23.3.2020 23:41 - Tykev
Přidáno dobrodružství Divoká magie
Dobrodružství na jedno sezení pro zkušenějšího vypravěče.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.082773208618164 secREMOTE_IP: 23.20.220.59