Pravidla

Sparhawk
1.4.2024 00:36
[JaD] Rytuál čepele + green flame blade a booming blade
Řeším zapeklitou otázku. Mohu použít na zbraň rytuál čepele z Lovce netvroů a pak používat
Green flame blade a booming blade jako Multiclass do Sorcerera? Nikde jsem nenašel že by tato kombinace neměla fungovat.
Autorská citace #1
1.4.2024 02:41 - sirien
A je nějaký důvod, proč máš za to, že by fungovat neměla?
(Stranou toho že obě zmíněná kouzla jsou s Taši a Taša je, well - polarizující.)
Autorská citace #2
1.4.2024 09:03 - Sparhawk
Právě že jsem žádnej nenašel proč by to fungovat nemělo. Jen jsem se chtěl ujistit.
Vím že je s Tashnou krapet problém. Ale vycházel jsem s SRD pravidel kde je uvedené že jsou z adventures guide of sword coast. Teď jsem se koukal jakej je v těch kouzlech rozdíl. A je jen ne wordingu ohledně potřebné zbraně aby mohly fungovat se Shadow Blade. Tak si myslím že kdyby to mělo bejt jo nevyvazene tak by to upravil ne?
Což už mě přijde přepal.
Ono já jen zjišťuju možnosti jelikož mě to hrozně táhne k magii tak uvažuju právě nad jedním lvl do corcerera a koukám po kouzlech které mají nějakou sinergii s melee utokama. A tohle jsou jediné dvě kouzla tak proto se na ně ptám.

A díky za odpověď. :)
Autorská citace #3
1.4.2024 22:43 - Chyba
Narozdíl od siriena bych v tom neviděl nic Navíc (Možná na specifické úrovni, ale ne v průběhu dlouhodobé hry). Rytuál čepele a Green flame blade/booming blade fungovat bude, ale nebude fungovat s Výcenásobným útokem. Pokud tedy plánuješ pokračovat v Lovci netvrů, výhodnost těchto triků bude spíš situační, pokud ještě nenáš Lovce na lvl 5 a chceš pokračovat v Čaroději, můžou ti tato kouzla pomoc tak nějak držet krok v boji se zbraní.
Jediným povoláním, kde bych řekl, že tato kouzla jsou těmi bonusy navíc je tulák a to taky jen na poměrně specifické zaměření.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.069715023040771 secREMOTE_IP: 18.219.236.62