Pravidla

DuFuS
11.4.2005 17:45
Trpaslik a paveza
Moze pouzivat trpasilk pavezu bez postihov a vobec moze ju pouzivat?
Autorská citace #1
11.4.2005 17:51 - unknown
Pokud mas feat tower shield, muzes pouzivat pavezu s postihem -2 k utoku. Pokud ho nemas, pocitas si standardni postih a to je myslim -10. Trpaslik jako medium bytost nema zadne zvlastni postihy, takze muze pouzivat i dlouhy luk. Tedy pokud mu to GM nezakaze, jako u nas;-)
Autorská citace #2
12.4.2005 07:19 - Rytíř
Pavézu může samozřejmě použít kdokoli, nejen Středně velký tvor. Jen je třeba jí mít dělanou na jeho velikost.. :) Jde o to, aby ta pavéza byla velká jako její uživatel, aby se za ní mohl v případě potřeby schovat (základní rozdíl pavézy proti klasika štítu). V tomhle je u štítů a zbrojí rozdíl proti zbraním, protože zbraně menší velikosti nejsou samozřejmě tak účinné a naopak, kdežto štíty i zbroje fungují vždy stejně, pokud jsou vyrobeny na velikost svého majitele. Co se týče postihů a nutnosti umět s ní zacházet, tak je to přesně jak psáno výše.
Autorská citace #3
12.4.2005 13:28 - DuFuS
Aky mam bonus k obrannemu cislu (AC) ak mam v jednej ruke pavezu a vdruhej sekeru a tou sekerou utocim na nepriatela + mam zalubu na pouzivanie pavezy?
Autorská citace #4
12.4.2005 13:34 - alef0
Predpokladajme postavu s Tower Shield Proficiency:
Vyhody: * AC +4 * vies si urobit Total Cover
Nevyhody: * maximalny dex bonus +2 * postih na utok -2 * armor check penalty -10 (scitava sa s brnenim!)
Autorská citace #5
6.9.2005 09:23 - Dragon
Pavéza funguje následovně +4AC-0 na útok +6AC-2 na útok +8AC-4 na útok a +10AC bez útoku.
Autorská citace #6
31.7.2006 12:45 - Yaztromono
Dragon > To jsi vycetl kde ? Pokud vim Paveza ma 2 mody 1.) +4AC -2utok 2.) TotalCover bez utoku
Docela by me zajimala ta paveza co jsi popsal kde se da o ni docist .. funguje tak trochu jako expertiza coz se me vubec nezda.
Autorská citace #7
10.8.2006 00:22 - ivanivanovic
Mam otazocku da sa animovat paveza cez Animate Shield?
Autorská citace #8
10.8.2006 08:07 - Rytíř
Co je to animate shield??
Autorská citace #9
10.8.2006 09:18 - ivanivanovic
To je jedno z ocarovani ked stit lieta okolo teba a ty mas volne ruky! Neviem ci som to pomemoval spravne po anglicky :D Teraz to snad bude jasne.
Autorská citace #10
10.8.2006 11:52 - Pizin
Zvláštní schopnost oživlý může mít libovolný štít. Ale stále budeš mít postihy k útoku za používání pavézy.
Nick:
Velikost okna: [1] [2] [3]
Zobrazit náhled Zobrazit náhled
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.19215703010559 secREMOTE_IP: 3.228.21.186